Friday's - Hard Rock Café 0-1

I dag skulle min eldste sønn og jeg kose oss litt i byen og møttes på Karl Johan der han hadde fått et glimt av Maradona som er en tur i Oslo. Hadde egentlig tenkt å dra på Hard Rock Café for der har jeg vært noen ganger og fått supergod mat og ikke minst utrolig bra service.


Vel, på vei dit bestemmer vi oss for å heller spasere ned til Aker Brygge siden det er så deilig vær og spise der.

 

Valget falt på Thank God It’s Friday (som det jo er). TABBE!

 

Skal ikke komme med detaljer, men stikkordene er: sur servitør (trise) med attitude og kranglebehov, daff mat, fikk maten etter de som kom senere enn oss osv...


Hovmesteren kom bort for å beklage servitørens dårlige innstilling og spurte om jeg ville ha et glass vin til (hadde drukket 1 glass). Takket nei, men satset på at kanskje kaffen eller isen sønnen min bestilte var på huset. Jeg tok feil.


Ingen sa hadet da vi gikk.

Heia Hard Rock Café. Av dere to amerikanske konsepter leder dere overlegent på alt.

Rock on.

Stikkord:

7 kommentarer

Iversen

08.09.2006 kl.23:21

Hard Rock Café ja. Der har jeg spist en gang, da foreslo servitrisen mojitos til maten, klokka var vel ca 13 og jeg ser passe under-age ut. :D Fin dag.

oslo

10.09.2006 kl.12:30

Det er så utrolig kjedelig når man skal ut å kose seg med litt mat så ødlegger de som jobber der. Får styre unna friday's.Må si jeg synes det er godt å se at du tar deg et glass vin. Jeg holder på å endre livsstil og føler meg nesten "kriminell" når jeg tar en sjokolade eller en øl.... Synes du er en kjempe inspirasjon!!!! Stå på videre med den fantastisk gode jobben du gjør

Kari Jaquesson

10.09.2006 kl.23:17

Hei! Bra at du har lyst til å ta tak i livsstilen. Det som er viktig er at man finner sin egen balanse mellom ytelse og nytelse. For meg er det nydelig å kunne nippe til et glass vin i ny og ne, men det blir ikke så veldig ofte. På ferie kan det hende jeg tar et glass vin hver dag i en uke, men ikke hjemme, da blir det kanskje 3-5 ganger i måneden. Og da mener jeg et glass. Utrolig mange som sier at de liker å "kose seg med et godt glass vin", mens de faktisk drikker en halv flaske. Det er ikke av moralske grunner jeg holder meg til et glass (en sjelden gang to), men jeg nyter det så veldig og synes ikke nytelse blir den samme med kvantitet.Synes da ikke du skal ha skyldfølelse om du har noen små nytelser dann og vann. BLI heller i nytelsen og ikke stapp det fort inn - spist og glemt - nyyyyyyt og stopp øyeblikket! Det er det sånne mumsesaker er ment for - ikke til noen spisekonkurranse på autopilto.:-) Kari

Narve Larve

11.09.2006 kl.14:33

Blir så utrolig provosert, hvordan skal folk med dype spiseforstyrrelser kunne komme seg gjennom livet? Hva om de som pendler mellom Drammen og Røyken heller tok bena fatt, det hadde gjort underverker? Ikke særlig sunt å "pendle" mellom Drikkevarer og Sigaretter? Nuvel, hva om forbilder som Stray, Stai og Jan Thomas tok initiativet fatt og visste oss hvordan livet skulle leves, det hadde vært fint??

Selen Helen

11.09.2006 kl.15:12

Hei Narve LarveLitt vanskelig å forstå hva du mener her.....Innlegget ditt er veldig lite konsist og mangler et skikkelig argument...Try again:)

Kari Jaquesson

12.09.2006 kl.00:05

Enig, skjønner ikke helt hva Narve Larve mener, men tror kanskje ikke han mener at folk som Anette Stai og JanThomas (stylist mm)og Stray (hvem er det) er gode rollebilder pga magerhet, plastisk kirurgi mm? Er det det du mener? Nå venter vi på oppklaring Narve Larve!

Narve Larve

13.09.2006 kl.13:14

Ja ja som kommer kommentarer fra meg, verd å merke under press, ha. Tenker på forbilder som Knut og Vår også, de trener enormt mye begge to, aktive personer altså, veldig positivt. Og de ser godt ut også. Mens andre er underernærte og ser utslitte ut. Er det slike forbilder vi Må ha nå? Og husk: Det du ikke gjør i dag, gjør det i morgen, og det du gjør idag trenger du ikke gjøre imorgen!

Skriv en ny kommentar

hits