Første dag i Gambia...

Kom frem i går kveld. Vi er de eneste gjestene på det nye Sheratonhotellet. Det er egentlig ikke åpent ennå, så en del byggearbeider på gang, men rommene er nyyyydelige. Dette blir et fett sted med golfbane og spa (åpner i mai). Er her for å teste steder til fitnessreiser. I dag har vi vært rundt og sett på området og vært på et annet hotell som heter Senegambia. der har jeg bodd mange ganger før.
Sjekket det nye bassengområdet - NICE og spiste lunsj og middag der. Gambia blir kalt The Smiling Coast og det er ikke uten grunn. Folk er utrolig imøtekommende og kule her.
På fitnessreisen i November skal det blant annet være trommekurs og kurs i afrikansk dans så fra mandag er det tromming på meg. I morgen og søndag fotballkamper - turneringen b
vår starter i morgen.
Nå: Natta!  Sengene ser ganske gode ut, eller hva?
image67

5 kommentarer

John Fraser

31.03.2007 kl.01:56

Hei Kari!

Du har ikke møtt meg enda, men har sikkert hørt om meg! Er sønnen til Sheriff. Snakket med pappa i dag, og hørte at hele familen er der nede, så bra da. Misunner dere sånn, må prøve å reise ned igjen snart, men er skole å sånn, så er vanskelig!

Dere må kose dere der nede, og hils guttene og pappa hvis du ser han! Håper det kommer litt bilder her så jeg kan se hvordan det er der nede!

mvh John

Cathrine

31.03.2007 kl.17:52

Så flott det høres ut... det hadde virkelig vært kjekt å melde seg på en slik tur...Når og evt hvordan kan jeg gjøre det? Hilsen Cathrine

Koselig koselig

31.03.2007 kl.19:00

Å så koselig på tur!!! Du er faktisk veldig heldig du Kari... farter overalt :) god helg

Kari Jaquesson

01.04.2007 kl.11:42

Hei John! Møtte faren din i går! Jeg fortalte at du hadde sendt hilsen så den er overbragt! Ja, det er utrolig fint her i Gambia. Det er nesten helt vilt hvor gjestfrie alle er!!

Skal ta flere bilder og legge ut. Lover å skrive noe hver dag, OK?

Fitness, kultur & Spatur til Gambia er i November. Mer info: Jomfrureiser: www.jomfrureiser.no

Linda

30.11.2007 kl.10:46

Hei Kari!Kjekt å lese bloggen din om Gambia. Håper du vil skrive om november turen også?? Jeg arrangerer en tur i januar for fortrinnsvis studenter som ønsker å lære mer om ansvarlig turisme. Gambia er jo veldig dyktige på det området. Du kan jo sjekke ut siden om ansvarlig turisme www.ansvarligturisme. org

Skriv en ny kommentar

hits