Takk for i går!

Takk til alle som møtte opp i Frognerparken igår! Det var kjempebra apeller av bl.a Per Ditlev-Simonsen, Inga Marte Thorkildsen og Christian Ringnes. Felles i alle appellene er kravet om at menn må skjerpe seg og ta et oppgjør med holdningene sine sine. Sant nok, jeg er enig - men det må jenter også! Kvinner kan også slenge med leppa om f eks voldtektutsatte, f eks :"Ja, med den utagenrende og overflørtete måten hun er på er det vel ikke noe rart hun havner i trøbbel." osv..
Det sies at en mann som er pågående, flørtete og kåt, men som trekker seg er "selektiv", gjør en jente det samme er hun "cockteaser". Hva er det for noe tull?
Vi skal da kunn evære både kåte, flørtete og sexy uten at det gir noen rett til å forgripe seg! Hallo?
Hør hva Christian Ringnes har å si om saken:
HER

Vis hva du står for og ytre dine synspunkt - det er det et fritt samfunn trenger!
Hører du folk som slenger ut holdninger som fører til et kvinnesyn som tillatter overgrep og maktbruk - syng ut - der og da! Ikke la det skli! Det gjelder gutta også - ikke vær så jævla lojale mot guttesjargongen!
Artikkel om dagen HER.

Masse deilig sex, jatakk - fri og glad sex - det vil vi ha - når vi selv vil!
image89
Her varner jeg opp før selvforsvarkurs med Mette Solli (4X verdensmester i kickboksing)og hennes makker Tommy. Lærte faktisk noen smarte grep - nå gjelder det å øve og satse på at det er noe jeg aldri vil få bruk for.

LOVE AND PEACE FOREVER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits