Takk for i går!

Takk til alle som møtte opp i Frognerparken i går! Det var kjempebra appeller av bl.a. Per Ditlev-Simonsen, Inga Marte Thorkildsen og Christian Ringnes. Felles i alle appellene er kravet om at menn må skjerpe seg og ta et oppgjør med holdningene sine. Sant nok, jeg er enig - men det må jenter også! Kvinner kan også slenge med leppa om f eks voldtektutsatte, f eks:"Ja, med den utagerende og overflørtete måten hun er på er det vel ikke noe rart hun havner i trøbbel." osv..
Det sies at en mann som er pågående, flørtete og kåt, men som trekker seg er "selektiv", gjør en jente det samme er hun "cockteaser". Hva er det for noe tull?
Vi skal da kunne være både kåte, flørtete og sexy uten at det gir noen rett til å forgripe seg! Hallo?
Hør hva Christian Ringnes har å si om saken:
HER

Vis hva du står for og ytre dine synspunkt - det er det et fritt samfunn trenger!
Hører du folk som slenger ut holdninger som fører til et kvinnesyn som tillatter overgrep og maktbruk - syng ut - der og da! Ikke la det skli! Det gjelder gutta også - ikke vær så jævla lojale mot guttesjargongen!


Masse deilig sex, jatakk - fri og glad sex - det vil vi ha - når vi selv vil!


Her varmer jeg opp før selvforsvarskurs med Mette Solli (4X verdensmester i kickboksing)og hennes makker Tommy. Lærte faktisk noen smarte grep - nå gjelder det å øve og satse på at det er noe jeg aldri vil få bruk for.

LOVE AND PEACE FOREVER!
 
image90
  

3 kommentarer

Senesi

26.06.2007 kl.20:32

Hei! Kunne ikek vært mer enig. Flott at det settes fokus på dette - takk til initiativtakerne til arrangementet!
Jeg er også enig i at vi må få lov til å føle oss sexy, og kle oss sexy når vi føler for det. I treningsstudiosammenheng har det imidlertid blitt nærmest uakseptabelt å kle seg i treningsklær alla det du har øverst til venstre (tank-top og tights). Dette har nok sitt utspring opprinnelig fra dette med å ikke ha for mye uheldig kroppsfokus (noe jeg er enig i), men det har nesten vippet litt langt over igjen... Det er heller ikke så veldig akseptert å si at man trener også for å få en penere og mer sexy kropp (selv om dette er motovasjon som driver mange av oss i tillegg til bedre helse selvsagt). Jeg har litt lyst til å føle meg sexy også på treningssenteret, jeg...!
Vi har forresten en diskusjon gående angående trening alla Power/Bodypump og treningseffekten av dette. Mange mener at dette virker svært kroppsformende(oppstrammende), men at det har liten/ingen treningseffekt. Skal man oppnå det må det trenes max-styrke. Hvordan er dette egentlig - er utholdende styrketrening koreografert etter musikk virkelig helt bortkastet?

Kari Jaquesson

27.06.2007 kl.08:01

Absolutt ikke bortkastet - man får veldig bra treningseffekt av å trene bodypump, men den er ikke lik den man får ved å tren emed tunge vekter og færre repetisjoner. Det beste? Litt av alt - variasjon er livets krydder!

Jeg er enig i at allle må få være som de vil - også på et treningssenter. Det bør være regler ifht hygiene, men at man ikke skal kunne trene i en singlet synes jeg er helt merkelig. Selvsagt er det mange som trener for å føle seg mer sexy og det er det ingenting galt med - de fleste av oss vil jo gjerne være attraktive. Det kan nok oppfattes som støtende for enkelte om noen kommer mye mer avkledd enn gjennomsnittet så det er opp til hvert treningssenter å ha sin kleskode, men de skal jo ikke ekskludere hverken de som vil gå i Tskjorte ned til knærne eller de som liker kroppsnære klær. Synes jeg, da!

jnt-18

02.10.2007 kl.00:18

hei, hei!

bra logg ass.. dykti t dette du:P

allti kjekt å se noe nytt på siå di;) gir mange goe råd som folk kan ha go bruk for:)

Å det du skriver i bloggen selv, seff ska du kle deg sånn så du vil bare du kje går for langt lizzom.

men ein ting eg lure på kari, komme d ein nye runde av "et lettere liv"? digga den serien asså.. beste programme ever ass..

fikk noen tips av deg på mail så eg kje va så flink me å følge mn har begynt å takk litt mer tak i livsstilen min nå, spise litt sunnere å prøver å holde den"hver 3 time" regelen. spise og litt sunnere og mer salat.

så e eg og begynt på et trenings senter nær der eg bur på hybel, nautilus hette d hvis du har hørt om d:) knall kjekt å trene ass... konne kje fordra d før mn då vegte eg 15-20 kg marr o då:P

å d me at folk trene bare for å se bra ut synes eg e heilt dumt.. grunnen t at ein trene e jo for å få ei goe helsa. utsene e bare ein bonus:)

mn eg håpe du fortsette å legga inn nye ting på hjemmesiå di:P sånn så di tipsene dine, e jo heilt konge men kan du komme me noen nye snart?:)

keep on the good work kari:P

Skriv en ny kommentar

hits