Astrologi på tampen av året......

OOOOOAAAHHH! 2007 er snart over! Ok, her har man to muligheter : vemodig tilbakeblikk eller entusiastiske fremtidsvyer! Hva mener jeg to muligheter? Selvsagt kan man velge begge deler! Jeg tror jeg må være kroneksempelet på motsetninger, jeg er VÆR med ASCENDANT i JOMFRU! Hallo? Finnes det to tegn som er mer forskjellige? VÆREN er impulsiv og barnslig, enkel og fremadstormende og har mange baller i luften samtidig. (Act NOW, think later!), men Jomfruen er kjemperyddig, elsker lister å krysse av på og brettekanter, grubler og går igjennom alle eventualiteter. It works! Man må faktisk ikke velge, men akseptere alle sider ved seg selv og  da får man det MYE MORSOMMERE!   

Jeg slo opp på www.astrologi.as og fant noen historiske skikkelser som også er født i væren:Væren 21.3 til 20.4


Bette Davis : En av mine absolutt favorittskuespillere gjennom tidene (andre? Marlon Brando, Gary Oldman, Tim Curry, Holly Hunter, Susanne Sarandon, Ava Gardner og... ja mange, mange andre!)
Gregory Peck  En FANTASTISK skuespiller! ÅÅÅÅ hadde han bare turt å komme ut av skapet!!! Ja, han var homo, men dessverre var (er?) Hollywood veldig(ganske (velg det som passer) homofobt.
H. C. Andersen  Nødvendig med noen kommentar? Nei!  Fyren hadde MAJOR PEILING! Om ikke du har lest noen av hans eventyr VENNLIGST les de originale tekstene ( ikke de "barnevennlige")
Charlie Chaplin  GENI  GENI  GENI! Jeg husker jeg leste selvbiografien hans da jeg var 13 og en ting brente seg fast: JOBB først og sex når jobben var gjort. DET hadde man kanskje ikke trodd om en real kvinnebedårer.
Leonardo da Vinci WOW _ visste ikke at han var VÆR! Mmen er jeg overrasket? Ja, egentlig,trodde heller han var tvilling eller noe?
Thomas Jefferson  AHA!!! Nå skjønner jeg hvorfor han ikke var redd for en krangel eller to?! Flott fyr  - les mer om ham!
Gustav Vigeland  BIG FAN! Snakk om vyer. Har faktisk vært en del på Vigelandsmuseet i høst for minstemann hadde Vigeland som prosjekt i norskundervisningen (går på franske skolen) og jeg var med fordi de har EUregler med X antall voksne per barn. Denne fyren gav seg virkelig ikke og hadde VYER!!
Vincent Van-Gogh  Møt min favoritt maler. (De andre to er MUNCH og Toulouse Lautrec)
Johann Sebastian Bach Må innrømme at jeg ikke vet så mye om hans musikk. Hører ikke så mye på klassisk musikk annet enn når det tilfeldigvsi dukke ropp på radioen. OK _ spør meg om et år så skal jeg ha gjort meg opp en mening.
Warren Beatty Delicioso, selv som godt, godt voksen. Intelligens er råååååsexy og det skader ikke om innpakningen også er deilig. Anette Benning som er gift med han er også en veldig talentfull skuespiller!
Gro H. Brundtland  BIG FAN!  Ja, ja , ja, mange mener hun har slogt sin sjel ti lPespi,  men for det først må man tjene penger for å leve og for det andre er det jo bra at det f eks er henne som har fått den rollen som uansett skal fylles. Gleder meg til å følge litt med på hva hun kan utrette. FORHÅPENTLIGVIS vil hun få PEPSICO til å forstå at søte usunne drikker er veldig YESTERDAY og at de heller kan satse på drikker som A) produseres med minst mulig miljøbelastning og B) Kan være et SUNT SUPPLEMENT og ikke TOMME KALORIER med fare for dårligere folkehelse. Nøkkelord: Frukt, bær, grønnsaker, eller for de som krabber mot menopause: Drikker med urter og fytoøstrogener, økologiske og FAIRTRADE! (sender dere faktura, pepsiCO om dere bruker disse ideene)


Om jeg tror veldig på astrologi? Hmmm .... jeg har i alle fall fått større selvinnsikt og blitt mer observant på konsekvensene av mine handlinger ved å få stilt horoskopet mitt et par ganger i løpet av livet.


Hva synes du?  

7 kommentarer

Ida

27.12.2007 kl.19:23

Jeg tror man kan få større selvinnsikt og lære mye av astrologi, så lenge man ikke tar alt helt bokstavelig :)Jeg er også vær, stolt av å være samme stjernetegn som H. C. Andersen, van Gogh og da Vinci. Det er noen virkelig store mennesker!

rene

04.01.2008 kl.12:18

hei. hører at du skal begynne i god morgen norge igjen hver dag med trim.. klokkeslett da????

Kari Jaquesson

04.01.2008 kl.14:12

Ja, fra 7/1 og hele januar er det trim hver morgen ca. kl. 08.10 på Go'Morgen Norge! Du kan også se snuttene på webTV etter hver dag!

mathea

06.01.2008 kl.11:41

Må bare si at du har fått meg opp av sofaen tidlig morgen:) Er oppe kl 06 stort sett hver morgen med lillegutt (mammaperm) og mens jeg trimmer med deg spreller han på gulvet... Han syns det er kjempe morsomt å se mamma gjøre morsomme bevegelser:=) hehe. Og ang astrologi så har jeg også fått mer selvinnsikt (kan en si det?)hehe. Er Fisk med løveacedant, to ganske rake motsetninger :) Har fått stilt meg flere horoskop og jeg er like facinert hver gang, har iallefall lært masse nytt om meg selv:)STÅ PÅ KARI! VI trenger sånne som deg:)

Kari Jaquesson

06.01.2008 kl.15:06

Takk for koselig tilbakemelding!

Kos deg med lillegutt - det er en magisk periode når barna er så små og tiden går så fort!! Han er heldig som har en mamma som trimmer - det vil nemlig øke sjansen for at han selv vil ha en aktiv livsstil!

:-) Kari

Ole A Larsen

09.01.2008 kl.19:57

Hei, og takk for godt stoff. Jeg lurer på hvor jeg kan få kjøpt et blad eller en plansje som viser det mest vanlige

trimmøvelsene?

På forhånd takk

NA

21.10.2012 kl.18:53

haha, kom over det innlegget her. Astrologi er jo spennende! =D

-NA, nymfoman sexblogger

Skriv en ny kommentar

hits