Jeg elsker å være mamma!

Av alle skjønne ting jeg har opplevd må jeg faktisk si at ingenting slår det å være mamma. Det er helt utrolig, jeg må stoppe opp flere ganger hver dag og bare kjenne etter hvor heldig jeg er!  Så mye kjærlighet og sterke opplevelser og drama og småkrangling og masing og alt det der, men uansett - det er virkelig digg.
Hver dag må jeg si .."Jeg er så glad for å være mammaen din!"

Jeg har to herlige sønner - veldig forskjellige: en 17 år gammel Vannmann og en 8 år gammel Tyr, men de gir mamsen sin så mye glede! Det beste jeg vet er å se de to sammen ivrig i en diskusjon (eller ..ehem krangel.. om du vet det minste om Tyrer så vet du at de er gaaaaanske sta og temperamentsfulle!) eller hengende over Russell Peters standup på Youtube.

Jeg skjønner selvsagt at ikke alle har behov for å ha "egne" barn så jeg mener ikke at dette er det "riktige" .. men for meg er det det det og i og med at jeg har lovt å skrive litt oftere på bloggen passet det godt nå for nå skal jeg gå og ZZZZZZZ. Men ikke som i går da jeg sovnet med minstemann og våknet med lettere kink i nakken.

Det viktigste av alt er at jeg har valgt å få barna mine.
Alle kvinner har rett til å velge OM og NÅR de vil bli mødre.


kari og batu bokopptak web

Stikkord:

9 kommentarer

Anita

29.08.2008 kl.12:56

Flott innlegg Kari! Allti kjekt å høre når folk er fornøyde med det de har istedenfor det de kan ha. D e vikti å si til folk at ein e gla i de og setter pris på å ha de i sitt liv, ein positiv kommentar kan skape en go og bedre dag. Vil og si at du e et forbilde for mangen. Ikke rart siden det stråler positivitet ut av deg. Blir alltid gla for å se at du har skrivet et nytt inlegg her inne for ein vett liksom aldri ka som komme. Takk Kari for mange goe tips og alle de positive og bra innleggene dine:) Flott side!+ Utrolig skjønt bilde av deg og sønnen din:)

31.08.2008 kl.20:27

Hei Kari :)Nå har jeg meldt meg på treningstur til Dubai mars 2009!Når kommer "dag for dag" programmet? :D

Henriette

03.09.2008 kl.15:57

Hei KariEg går på aerobic trening to dager i veka og syns dette er veldig kjekt, men etter kvar trening blir eg ekstremt svolten...... Er det normalt, og kva kan du anbefale i forkant eller etterkant å ete/drikke? Et ofte knekkebrød, men som sagt, blir ikkje mett.... HJEEELP :)

Malin

06.09.2008 kl.13:09

Hei! Ble veldig overrasket av å se at du har titta på bloggen min, moro! :DDet går bra med treninga! Trener til dvd'n din ett par ganger i uka + sykling, styrke, rockering og litt annet! Er ikke så flink i matveiene, så har ikke sett store foradringer enda, men skal ta meg ett tak i nakken! Herlig bilde av deg og sønnen din forresten! :)

Amy

06.09.2008 kl.14:16

Hei Kari, den var en flott innlegg og et nydelig bilde av du og minstemann! Det er et ære å være mamma, å ha ansvar for nytt liv...å veilede og hjelp dem gjennom de første årene av livet også hold pusten når de prøver seg på egen hand...det er et fantastisk eventyr og vi er heldig som får oppleve det! Klem fra meg :-)

Tove

08.09.2008 kl.13:05

Ja, endelig kan også JEG støtte kommentaren til min kjære venn Amy!

Enn at JEG har fått oppleve å bli mamma, det som jeg aldri hadde trodd var mulig fikk jeg oppleve likevel. Jeg smiler hver morgen når jeg ser den nydelige lille jenta mi, og tar meg selv i å smile gjennom hele dagen :) noen ganger gråter jeg også faktisk, gledestårer for at jeg endelig har fått oppleve gleden med å få ett barn! Livet kunne aldri vært bedre enn det er akkurat nå :)

stor klem fra Tove.

Kari JAquesson

08.09.2008 kl.23:28

Hei Takk for mange koselige kommentarer. Akkurat nä er jeg pä trimreise i Kroatia med 29 jenter - gjett om vi koser oss! Her er vi: http://www.hotel-miramar.info/Entdecken-Sie-Miramar.59.0.htmlDet er akkurat like som det ser ut pä bildene!Neste uke skal jeg svare pä alle spörsmäl som har kommet inn her og pä andre innlegg. LOVER!:-) Kari PS: Her er det 28 grader og vi har trent, badet og spist 5 retters middag. Föler oss litt som prinsesser, da....

Sylvia

19.09.2008 kl.07:08

Hei Kari.Hvordan har du det? Lenge siden vi har sett deg på bloggen igjen. Har du vært ute å reist. Jeg og min familie gleder oss, vi skal nemlig på Beitostølen igjen i høstferien:-). Vi pleier å reise ditt i høstferien, det blir det 3 året vi gjør det nå. Mannen min jobber i Hydro. Hydro har egne leiligheter der, hydrotun. Moren og faren min skal også være med igjen, blir koselig. Søskene til mannen min pleier også å være med men de har egne leiligheter. Da blir det bare kos og kos og kos:-). Hva skal du og din familie i høstferien da?Klem fra Sylvia:-)

Kari Jaquesson

19.09.2008 kl.20:42

Ooops! Jeg var stor i kjeften forrige uke og lovte svar og innlegg.... men jeg var bare noen dager hjemme i Oslo etter Kroatia. Nå er jeg i Stockholm på en stor fotojobb som er kjempespennende...men resultatet er hemmelig til Januar.... Sitter nå på hotellet på Stureplan og skal gå og rane godishyllen i minibaren, sjekke ut svensk TV og ZZZZZ I morgen flyr jeg hjem og drar rett til Moelv og holder foredrag og klasser. Det blir kjempegöy!Looooover å skrive på...hm... innen tirdagalle fallogh bilder fra Kroatia og Stockholm og Moelv --- rene globetrotteren, hi-hi!:-)KariPS: Se innslag om sykling etter klassisk musikk på Tv2 på mandag morgen 08.10!

Skriv en ny kommentar

hits