Hva gjør du her?

Det er jo lørdag kveld - People need people! Neida - skal ikke stresse deg - skal bare være litt breial fordi jeg skal på fest selv - noe jeg veldig sjelden er!!

Men helst seriøst - ikke sitt foran dataen i hele kveld -- gå en tur, rock i stuen, finn på noe rampete!
MIN: Tidlig opp, 2 timer ashtanga yoga, hjem å spise undervise en klasse med kondisjonstrening & styrke, hjem og spise igjen (jepp - for må man ha) Og nå klar for rakefisklag ... har brent 2 fete CD'er til de jeg skal til - så det blir helt klart dansing utover natten! 
Party on!bilde 062

- og send meg noen ord om lørdagen din.
Stikkord:

5 kommentarer

jente21

10.11.2008 kl.19:05

Jeg fikk gjort MYE på lørdag:) var først på jobb til halv 3, så i bursdag til min mor og fikk i samme slengen truffet min kjære mormor som jeg ikke ser så altfor ofte. Så bar det videre til neste bursdag til en kamerat. Kvelden ble avsluttet hos ei vennine og vi hadde en lang koselig samtale så det ble sent i seng. Men en veldig kjekk og innholdsrik lørdag:) Liker bloggen din Kari:)

Kari Jaquesson

10.11.2008 kl.21:59

Det hørtes kjempekoselig ut! Jeg har så mye å gjøre og prioriterer hjemmet når jeg har fri - og å dra på fest/besøk/bursdag osv er så utrolig digg! Takk for at du delte lørdagen din!:-)

jente21

11.11.2008 kl.21:33

Jeg synes det er skremmende hvor travelt alle har det... Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg iløpet av en uke kan si hvor travelt alt er... Jeg prøver å

ikke si det for mye da for det er jo jeg som er ansvarlig for å gjøre noe med det hvis det blir for mye liksom, men jeg pratete med ei god vennine i dag og vi skulle finne en dato å treffes. vi endte opp med en ettermiddag langt uti desember. HALLO. Jeg er 21 år og blir stresset av at vennene mine "maser" om å finne på ting, jeg burde jo være takknemlig for å bli satt pris på. Så lørdager er en fin dag for da er de fleste e " i dag er dagen for å være med de rundt oss å finne på noe gøy" modus. Så jeg søker om flere lørdager.Hørte deg forresten på radioen i dag. Jeg måtte le av det å bli stempla som nerd hvis du gikk med begge reimene på sekken på istedefor bare den ene... Been there done that:)Ha en fin kveld

Lisen - tvilling

20.11.2008 kl.19:29

I jobbsammenheng har sett mye rart, stive gutter som sjekker med denne: kna pikken min skal knulle fitta di!Arti! Nei! Men gikk jeg sammen med ham hjem? JA, selvsagt.

Kari Jaquesson

20.11.2008 kl.22:23

Hei Lisen! Pussig at du følte for å fortelle om det akkurat her, men la gå. Håper det var digg, da og at dere brukte kondom. No partyhat - no party!

Skriv en ny kommentar

hits