Fakkeltog til støtte for krigens ofre i Midtøsten. Jeg stiller i kveld - kommer du?

I kveld har du mulighet til å vise din sympati og ditt engasjement. Jeg stiller - kommer du?

Oppmøte torsdag 8. januar kl. 19:00 på Youngstorget.
 

Dette er et historisk samarbeid mellom alle de store humanitære organisasjonene, idrettsnorge, kirkesamfunn, fagbevegelsen, organisasjoner og privatpersoner.  Alle som ønsker en fredelig løsning på konflikten i Midtøsten, og som vil vise sin støtte for krigens ofre, oppfordres til å slutte opp om en bred og tverrpolitisk fredsmobilisering.


Markering med håp om våpenhvile, humanitær tilgang til krigsområdene, og en ikke-militær løsning på konflikten.   Ifølge krigens regler har både Israel og Egypt forpliktelser til å sikre humanitær hjelp til ofrene for konflikten på Gaza. Israel og Egypt i liten grad tillatt slike hjelpesendinger.  

Blant organisasjonene som støtter og samarbeider om arrangementet er Røde Kors, Amnesty International Norge, Kirkens Nødhjelp, Norsk Folkehjelp, Flyktningehjelpen, Redd Barna, CARE, Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund, LO, Akademikerne, Unio, Utdanningsforbundet, YS, Norges Kristne Råd, Kirkens Bymisjon, Den norske helsingforskomité, Stiftelsen Menneskerettighetshuset, og mange flere.

One love,   

Stikkord:

5 kommentarer

Shoaib

09.01.2009 kl.08:15

Veldig bra og verdig arrangement!

Kari Jaquesson

09.01.2009 kl.11:13

Ja, veldig bra.Men jeg kom ikke allikevel. Min yngste sønn hadde sett "opptøyene" foran Stortinget og ble kjemperedd og ville ikke at mamma skulle dra til byen. Grrr - hvorfor må unge gutter alltid være så utagerende. Det hadde vært MYE mer virkningsfullt om alle bare la seg ned på bakken eller noe sånt.OK at de er uenige med de som holdt pro-Israel makeringen, men man må bare akseptere at folk har forskjellige meninger/oppfatninger og heller vise sine meninger uten å ty til idiotisk vold og destruksjon som i går. Synd at det ble slik - de 4-5% som lager bråk får alltid ufortjent mye oppmerksomhet.

ida

10.01.2009 kl.21:28

hei. når er d mest gunstig å trene i døgnet?

Trivelig og nyttig blogg, må inn hit hver dag :)

Kari Jaquesson

19.01.2009 kl.23:05

Hei Ida! Det spiller ingen rolle når på døgnet man trener! :-) Stå på

Shoaib

25.01.2009 kl.09:22

Helt enig med deg der Kari, jeg var skikkelig sint på disse som lagde bråk. Spesiellt fordi de tok fokus vekk fra det viktige, det som skjer i Gaza.

Skriv en ny kommentar

hits