Søvn er virkelig vidunderlig!

Jeg har faktisk klart  å overholde mitt nyttårforsett om 7 timer søvn per natt, men det er foreløpig takket være flaks. Jeg har nemlig vært på Thailandtid og kastet inn håndkleet  ved 20 tiden for å våkne sprek som en fele klokken 05.00.
Det føles ut som om de dager er talte for her sitter jeg jo og klokken er 22 passert.

Men tennene er pusset (og tanntråd først, såklart - er helt maniac på det). og nå skal jeg gå og legge meg.

Tenk at ingen vet helt hvorfor vi må sove. Ok, man vet litt om søvn og drømmer, men i forhold til hva vi vet at det ER å vite om det vet vi at kunnskapen er svært begrenset. Jeg har møtt folk som er opptatt av drømmetydning. det er ikke jeg. Jeg bare nyter dem og forsøker å dvele ved dem til de blekner.

I perioder i livet kan man jo ha litt mareritt, men ô salighet - jeg drømmer bare deilige drømmer (nei, detaljer følger ikke!)

En ting som er helt sikkert er at det er med søvn som med alt annet: for lite eller for mye funker ikke.
Men like mye som jeg liker å sove liker jeg å våkne! Det er like digg hver dag! MMM. Det første jeg gjør er å lage kaffe (Nescafé gull - ingenting er bedre!) og hente inn avisene. Jeg takker alle som er avisbud!

Etterpå er det frokost med gryn, egg og knask + tran & vitaminene. Klar for å erobra en ny dag!
I morgen starter den i God Morgen Norge.

Har du drømt noe rart  i det siste?


vi sees
Stikkord:

2 kommentarer

Lenestyle

12.01.2009 kl.08:44

åh, jeg blir så misunnelig på dere som får sove :) hilsen mamma til en snart 1 åring som fremdeles våkner nesten hver time om natten *sukk*

Kari Jaquesson

13.01.2009 kl.16:19

Åja - det er en spesiell tid, det der. Begge mine barn våknet flere ganger om natten!Håper du har en å dele dette med så du kan ta deg litt timeout innimellom. Selv om du ammer trenger jo ikke baby å få pupp hver gang. Det gjelder å gjøre det "ulønnsomt" å våkne. Ikke noe lys, action, mat eller drikker, bare litt trøst/rugging og back to sleep.Lykke til - men nyt denne tiden også - man savner det faktisk litt når det er over....

Skriv en ny kommentar

hits