Snø er gøy!!

I dagens sending av God Morgen Norge viste jeg + 2 spreke karer noe av alt det morsomme snøen kan brukes til!
Det var så GØY! Se HER!

Skiene og trugene mine er dessverre begravet under 5000 par fotballsko som okkuperer garansjen, så jeg har tatt med meg staver og gått/løpt sammen med yngstesønnen min i lysløypene her hvor vi bor  et par kvelder. Det er så DIGG!  Fordi jeg ikke har bil trenger jeg sjelden å måke, tråkker bare frem en liten sti for å komme ut av den meterhøye snøkanten brøytebilen legger igjen foran porten hver dag, så snø er bare kult, hi-hi!

Jeg lover deg - uansett hvor støvete du føler deg i hodet blir du lett som en fjær og frisk som en laks bare du kommer deg UT og får frisk luft i lungene!

Mitt nyttårsforsett er å være ute  en time hver dag - i dag måtte jeg regne med frem og tilbake til Tbanen for å få til det regnestykket - så imorgen blir det en ekstra lang tur!

kari trugerDette bildet juger litt - det er ikke fra i år - jeg savner trugene mine!!!! ....laaaangt inne i garasjen  - gleder meg til å få sendt de skoene til Gambia, gitt!


Hva bruker du snøen til?

Stikkord:

6 kommentarer

solrun

27.01.2009 kl.11:51

Hei..takk for mange år med positivt kroppssyn! Jeg har nå bestemt meg for å gjøre noe med min egen livsstil. Trenger noen råd. I fjor veiledet du to brudepar på tv2 fram til en sunnere livsstil. Kostholdstipsene lå en stund på nettet til tv2, men nå kan jeg ikke finne dem. Kan du repetere dem tror du? Det finnes så mange måter å trimme på, snø kan definitivt være gøy. Dette skal jeg nok finne utav..Men det finnes minst like mange gode råd om kost og det er lett å gå seg litt vill blant alle rådene. Takker på forhånd!

Hanne

28.01.2009 kl.19:16

Hei kariDu er ganske aktiv dame? men har du ei side der mennesker som meg er "aktv" sammen med deg? som et forum der vi kan skrive kor aktive vi har vært i dag? der vi kan motivere hverandre?

Hanne

28.01.2009 kl.19:16

Hei kariDu er ganske aktiv dame? men har du ei side der mennesker som meg er "aktv" sammen med deg? som et forum der vi kan skrive kor aktive vi har vært i dag? der vi kan motivere hverandre?

Amy

31.01.2009 kl.20:28

I don't have those things for my feet, but I bundle up good and head out to the field in front of my house and walk across the deep snow which comes up to my knees...I thought running on the beach was tough in Estonia..but the deep snow of Norway is just as tough and the back of my calves scream half way up the hill in deep snow..but it's the best feeling being outside..even in minus degrees...everything is amazingly fresh and you have incredible energy!!! Love your new year resolution Kari!! I'm gonna join you on that one!!!!

spicy monica

08.02.2009 kl.17:37

et kjempeflott nyttårsforsett !!!!!!!!! Tar meg friheten, og er så "frekk" og kopierer det. Legger til at jeg skal prøve å bruke timene sammen barna mine, så nyter vi godt av det alle sammen.

Kari Jaquesson

26.02.2009 kl.17:43

Kult, Monica! Man angrer aldri på frisk luft og aldri på tid man tilbringer sammen med barna sine!

Skriv en ny kommentar

hits