Hva skal Oslo bruke penger på?

bilde 015-- Vi trenger flere sånne!


Nå skal kommunene få masse penger. I Oslo trenger vi flere kunstgressbaner, svømmebasseng, ballbinger, dansehaller, gatebasketanlegg, skateramper osv  osv. Sats på å få barn og ungdom aktive!

Økt tilgjengelighet gir økt forbruk. Det prinsippet funker for Coca Cola - og også for sport!


Jeg elsker å gå tur og møte barnehager på utflukt, se på unger spille fotball på Ekebergsletta eller kikke inn i en hall der det øves på streetdance! Når man skal legge opp tilbudene er det viktig å ikke mimre for mye. Langrenn er kjempebra (og veldig edelt i Norge) men man må også satse på nyere sporter som futsal og hip hop.

Det er for eksempel helt tragisk hvor få (og stygge) bad det finnes i Oslo. Utrolig mange kan ha stor glede av (oppvarmede) basseng - også de som ikke kan eller vil trene ute i kaldt og glattt vær. Det er et flott alternativ også for eldre - helst med henteservice for de er avhengige av transport.


En annen ting det burde satses skikkelig på er MER og billigere kollektivtranport! Her har også prinsippet med høy grad av tilgjengelighet økt brukermassen.


Hva synes du kommunene burde satse penger på? Har du noen solskinnshistorier?

3 kommentarer

Lykketrollet

30.01.2009 kl.07:07

Jeg er så enig med deg - kommunen burde bruke penger på å gi barn barn og unge en trygg og aktiv oppvekst. Det gir et grunnlag som følger dem inn i det voksne livet. Det er dette som kalles forebygging.Hvis vi skal tenke penger, så vil forebygging spare samfunnet for mange utgifter som ellers ville blitt brukt til "reparasjon" av de samme personene når de blir eldre.

Marte

01.02.2009 kl.19:35

hei Kari!har lett og lett på nettet etter noe som kan si meg hvor jeg får kjøpt en nøyaktig skritteller, har du et tips om hvor jeg kan få tak i det?:) har hatt to skrittellere før men de var veldig unøyaktige... har lest testen til tv2-hjelper deg, men ingen av dem virket særlig bra..håper du kan hjelpe meg;)Marte

Kari Jaquesson

26.02.2009 kl.17:42

Jeg synes de som G-sport selger - husker ikke navnet i farten er kjempebra!

Skriv en ny kommentar

hits