Å lande i levende live

Jeg har veldig mange flyreiser i løpet av et år. I fjor var jeg nok oppe i ca 60 takeoff og landinger. (min miljøsynd - kompenserer så godt jeg kan, bl a ved å ikke ha bil + + )
Hver gang jeg lander tenker jeg "Å jippi - landet i et stykke denne gangen også!". Det har vært noen turer på Vestlandet og i NordNorge der det ikke har vært mulig å lande i det hele tatt! Kort fortalt: Vi bor i et land med mye vær!

Har akkurat kommet hjem fra Kristiansand der jeg har vært og holdt foredrag for Oriflame. Det var en herlig gjeng! Skulle egentlig ta 06.20 flyet hjem, men da jeg satte meg inn i  flyet var det en merkelig stemning - man hørte faktisk at folk satt og pratet. Hmmm... Det pleier ikke å være sånn, tenkte jeg og da oppdaget jeg hvorfor lyden av reiseglade mennesker var det som dominerte lydbildet: Motoren var ikke på.
Oj oj oj - her er det ugler imosen - dette flyet har nok ikke tenkt seg noen steder sa jeg til sidedamen - og ganske riktig, 5 minutter etter får vi beskjed om at flyet stod der med flatt dekk....
Heldigvis fikk jeg bli med neste fly som gikk 07.20.

Så her er jeg back in Oslo klar for å kaste meg over rapportskriving om blodsukkerforsøket vi har hatt. Det er deadline i dag.
Hva det går ut på?

Det er en del av ernæringsstudiet på Atlantis:
4 grupper - blodsukkeret måles fastende - så spiser gruppe 1 en Snickers og drikker en boks Cola, gruppe 2:  en skive grovt brød med agurk og margarin, te eller vann , gruppe 3 to boller og te eller vann, gruppe 4 en fruktyoghurt. Så måler vi blodsukkeret etter 20, 40 60, 80, 100 og 120 minutter. Gjett om vi kastet oss over ordentlig mat etter at vi hadde tatt siste målingen!
Jeg var i bollegruppen - og det har alltid vært - og er det i alle fall nå - ufattelig for meg at noen kan starte dagen med boller og brus!


Min frokost består alltid av det samme: Enten havregrøt eller kornblanding med cultura naturell, et egg , klibrød og masse grønnsaker + 1 wellness pack  og i tillegg  magnesium og Q10 og et digert glass vann.

Ready to rock!
egg m
Stikkord:

6 kommentarer

Jeanette

17.04.2009 kl.12:34

Hei Kari.Nå har jeg altså fått dvd`en din,og gleder meg til å sette i gang! Litt småsyk for tiden,men har lagt på sofaen å sett gjennom dvd`en før jeg begynner. Greit å være forberedt! Liker dvd`en veldig godt! Kjempebra med egen kostholds del,og det at man kan sette sammen sitt eget opplegg er jo bare helt topp!Man får virkelig mye for pengene. Du er en stooor insperasjon,det må jeg bare få sagt;)Jeg er uten tvil klar for å komme i form til sommeren;)

Kari Jaquesson

17.04.2009 kl.13:11

Så kult at du liker den! Gleder meg å høre hvordan du synes det er å trimme etter! God bedring! Vennlig hilsen Kari

Jeanette

17.04.2009 kl.14:59

Takk,takk:)

murmel

21.04.2009 kl.14:44

Kari, jeg er en stor fan av deg. Du er utrolig motiverende. Jeg bare lurer på om du, som spiser så variert og sunt, har behov for 1 wellness pack fra Oriflame?

Jeanette

21.04.2009 kl.18:55

Da har jeg fått trent til dvd`en.Følte jeg fikk meg en skikkelig workout! Kommer absolutt til å forsette med den videre mot sommeren! Veldig motiverende og bra program som er satt bra sammen.

Kari Jaquesson

23.04.2009 kl.16:42

Hei Murmel! Ja, jeg tar tilskudd - som sikring, absolutt! Jeanett: Kult - stå på! Anbefal den gjerne til venninner mmTjolahopp!

Skriv en ny kommentar

hits