På vei til Kroatia!

Hei - har akkurat kommet hjem fra Trysilrypa. 3200 jenter som går/løper i Trysilfjellet. det er mange lengder og man tar det i sitt eget tempo. I går kveld hadde jeg kickoff'en i teltet og i dag oppvarming i fjellet  - tror faktisk vi satte Norgesrekors i aerobicklasse hva gjelder antall deltagere!
De første jentene strøk avgårde rett etterpå - det var de som skulle ta 13 km etappe. Etter det var det start hvert 10. minutt. Et herlig arrangement.
Får ikke lagt ut bilder ennå, for lednngen til kamera ligger (selvsagt) nederst i kofferten. Legger ut i morgen elle rnoe!

Vil bare få ønske en riktig god helg - nå skal jeg møte 29 damer på Gardemoen for en uke med trim, trim, spa, deilig mat (og litt vin, da...hi-hi) og masse hyggelig samvær.
 Hit skal vi:
(Et skikkelig prinsessehotell)
miramarentecken

Dette er meg i morgen (bildet er fra forrige gang jeg var på Miramar - først skrubb, så lomi-lomi massasje...aaaah!)
miramar spa kari 2

Det er dette hun bruker i skrubben, blant annet!
miramar papaya
4

Vi skrives!Stikkord:

3 kommentarer

Kristin

12.09.2009 kl.15:42

Å,jeg er så misunnelig ! Kosa dere maaaaassssssssseeeeeeeee!!

Elisabet

15.09.2009 kl.16:04

Hei Kari:-)

Ville bare takke for herlige ord på fredag og en god oppvarming lørdag morgen:-) Man blir motivert til å trene etter å ha hørt på deg:-) vi hadde en fin tur på 13 km....deilig!

Lurte på om du fortsatt har timer på elixia lambertseter?

Håper du koser deg i Kroatia:-)

Skal jaggu bli med på en sånn tur engang jeg og!

Klem elisabet

Ine

16.09.2009 kl.03:42

Hei Kari!

Jeg lurte paa om du har noen treningsleirer rundt om i verden du ville anbefalt? Tenkte aa ta min neste ferie et slikt sted for aa virkelig faa satt i gang igjen. Jeg har hatt stor vektokning de siste aarene, da etter jeg begynte med p-piller og maatte slutte igjen etter 20 kilos oppgang. Jeg har alltid vaert aktiv og kostholdt fint. Jobber som aerobicinstruktor og danset flere timer i tillegg tidligere. Men naa, siden mai, har jeg vaert syk, og faatt treningsforbud av legen inntil viruset jeg har i kroppen er borte, har faatt diagnosen cytomegalo-virus. Jeg har provd uendelige treningsopplegg og uendelige kostholdsendringer, men vekten fortsetter aa stige. Saa jeg vet ikke lenger hvor jeg skal begynne, men tenkte at en maaned paa en camp med masse profesjonelle kanskje da kunne ha hjulpet.

Forresten maa du kose deg masse i Kroatia! Horer det er fantastisk der.

Hilsen Ine

Skriv en ny kommentar

hits