Hjemme hos Jenny Jenssen fikk vi rått hvalkjøtt!

I går var det altså middag hjemme hos meg og ikveld er det middag hjemme hos Jenny Jenssen! Hun har et kjempekoselig hjem med masse å feste blikket på, blant annet et digert dukkehus på 3 etasjer som pappaen hennes laget til henne da hun var liten. Hun kjøper stadig miniatyrmøbler til det.

TVNorge ikveld 19.30

Vi fikk hvalcarpaccio (rå hval) og det var virkelig helt fantanstisk godt!4 stjerners middag 31


Etter på ble det boknafisk (nam!) og multekrem til dessert. Alt var kjempegodt. Om du lurer på hvor mange poeng jeg ga Jenny må du få med deg kveldens sending!


4 stjerners middag 35

Nå skal jeg gå og vekke min lille Prince Charming og følge han til skolen, så kommer venninnen min til meg. Vi skal gå tur og spise lunsj hjemme hos meg. Det blir luksus - har dessverre litt liten tid til venner i perioder - elsker jo å jobbe - har verdens beste jobb! Jeg føler meg utrolig privilegert som får lov til å jobbe med noe jeg digger og å få møte så mange herlige mennesker!

Håper du får en FLOTT dag!
Om du vil se flere bilder fra kveldens sending klikk HER


Her er to av de som faktisk lager programmet - det er jo et crew bak det hele - som filmer, passer lyd, redigerer, intervjuer, klipper osv osv !Bra jobbet, folkens!
visual arts bilder 1031
Stikkord:

6 kommentarer

trine lise

22.09.2009 kl.17:25

Ser på din middag nå jeg...reprise el no??? Uansett godt å se herlige vakre deg!!!

Klem

jente21

22.09.2009 kl.18:49

Har sett programmet med deg:):) veldig bra. Tommel opp for deg :):)

Kari Jaquesson

22.09.2009 kl.19:31

Takk, takk! Det er veldig gøy å være med. Har takket nei til mange sånne "se kjendisene gjør" program, men akkurat dette synes jeg er artig! :-)

gunn berg

22.09.2009 kl.20:19

For mange, mange år siden var din far kjøkkensjef på Rjukan hotell under innspilling av "Helter i Telemark". Han jobbet sammen med min mor og lanserte den desserten du laget på TV-programmet. Jeg forsøkte dette den gangen, men lyktes ikke særlig bra. Takk for oppfriskningen på fremgangsmåten. Jeg skal forsøke igjen og håper nå på et bedre resultat.

Kari Jaquesson

22.09.2009 kl.21:13

Så hyggelig at du hentet frem det minnet til meg, Gunn! Jeg har film av meg selv sittende på fanget til Kirk Douglas! Jeg har et ekstra kjært forhold til Rjukan og har vært tilbake noen ganger i viksen alder for å holde kurs for triminstruktører. :-) Flamberte pannekaker er veldig godt!

Moen Hagerup

24.09.2009 kl.11:00

Hei!

Innom bloggen for å se om du hadde lagt ut noen av de bildene fra middagsprogrammene som har blitt sendt denne uken. I går var dere hos Nikis og da så det ut som dere spiste en nydelig dessert!? Den så helt fantastisk ut på tv! =)

Ellers var det veldig kjekt å se at du har en egen blogg! Har ikke sett den før, men skal sjekke den litt ut nå tenker jeg. Mannen min og meg holder på å prøve ut litt retter som er til en fornuftig pris og som er sunt og variert. Denne uken har vi prøvd rettene til Erling Sundal/Rema 1000. Mye godt der ja =)

Skriv en ny kommentar

hits