Sååååå kulturell!

Jeg reiser veldig mye i forbindelse med jobb og det er jo kjempegøy. Men, jeg er glad om vennene mine husker hva jeg heter! Jeg er ikke mye sosial! Når jeg er i Oslo elsker jeg å være hjemme med gutta mine og lage mat og stulle litt. Toppen av lykken for meg kan være å rydde i en skuff, hi-hi (billig å glede meg som du skjønner, gi meg en rotete skuff og jeg er i himmelen!)

Men nå er det høsten for å ta affære. Jeg vil være sammen med venner og har lagt opp et digg lite repertoir som stadig utvides. Turer rundt Østensjøvannet, i Nordmarka, over Ekebergsletta og ned til byen og i det hele tatt, mange fine turer!

Min sosiale kalender begynner å ligne noe man kan glede seg til.
Her er en liten smakebit - kanske får du lyst til å joine?

Imorgen: Først ha klasse (Power på Elixia Karlsrud kl.10.00) , ned på Loppis på Frelsesarmeen , så må jeg på dugnad en time for Vålerenga der yngstemann spiller  Kino på kvelden med med venninnen min - vi skal se "Away We Go"Søndag blir det lat morgen, skal ha klasse kl 12 på Elixia (Power) tur med venninner, spise ute, og på teater på MS Innvik. "The Harder They Come" (SISTE DAG SØNDAG!). Min eldste sønn var så begeistret for forestillingen at han er og ser det igjen i kveld!
harder they come sticker1 copy

Neste uke skal jeg ha kaffeslabberas med venninne, på tapaskveld hos Jenny Jenssen, i klubb hos en av jentene (vi har hatt klubb siden vi gikk på ungdsomskolen - elsker de jentene) og neste søndag skal jeg på jenteparty i regi av Oriflame på annen etage på Continental.

I resten av måneden blir det mye reising (skal bl a en uke til Kemer, Tyrkia med 35 jenter på trimreise, iiiiihaaa!), men i november er det konserter med Gilberto Gil, Khaled og så skal jeg ta med mamsen min på teatermiddag med Benny Borg! 

Den lille piken som er på coveret til min siste bok - Signe-  er datteren til en venninne. Hun har fått ønske seg en treretters middag  fra boken som jeg skal komme hjem til dem og lage. Min lille Prince Charming skal være med så spiser vi sammen. Det blir superkos!

jacuessonketsjuperalreit
Boken får du kjøpt i bokhandlere eller på nett, f eks HER.Både Signes familie med lillebror + mams & paps skal bli med oss på et dukketater vi har sett mange ganger med barna våre (nesten familietradisjon), nemlig Snekker Andersen og Julenissen som går på Trikkestallen i Oslo. Til og med eldstemann på 18 blir med! Det er et veldig fint stykke som jeg kan anbefale og stedet er supert!

dsc0390


Jeg føler meg så heldig! Masse gøyale ting å være med på - men man må få ut finger'n - jeg bestilte alt på en gang. Bare satt meg foran PC'en, lette opp ledige dager og bestilte - ellers blir det ofte med tanken!

Vurderer å dra til Tønsberg og se Ronja Røverdatter - tror det blir veldig bra!


Har du noe bra å anbefale i høst/førjul?
Stikkord:

11 kommentarer

Litcho

03.10.2009 kl.00:03

Burde dra til Tønsberg ;) Så kan du prøve å rekke fine høstværet her, før vi regner bort =) Og samtidig få med deg en flott show i form av ronja røvedatter ;)

:o

03.10.2009 kl.01:19

Glemte du kje en ting på søndagen nå a Kari?

Ka me kampen då? Må få me deg når viking komme å tar di vettu. Lykke t a.. Start ska ha rbk vettu så nå blir d opprykk garantert..

MYLDRA

03.10.2009 kl.13:56

Jeg synes Putti Plutti Pott er et must i førjulstiden! Blir aldri lei. Jeg hørte på dette eventyret på LP da jeg var liten, og den LP'en fikk et hakk.. Så når da LP'en ble bytta ut med ny LP og senere CD, var det noe som manglet.. "kanskje det bare var et julekort, kanskje det bare var et julekort, kanskje det bare var et julekort..." Griner hver gang jeg er å ser på det i Spektrum!

Kari Jaquesson

03.10.2009 kl.16:55

myldra: Tenk at jeg har ennå ikke sett Putti Putti Plott! Nå går det på Spektrum og vet ikke helt om det er så veldig koselig. Noen som har noen meninge rom det? Ikke intimt, akkurat.. men holder sinnet åpent om noen kan anbefale det!

Kari Jaquesson

03.10.2009 kl.16:59

:o: He-he! Jeg digger konseptet fotball og er i styret for www.giftsfootball.com, men ser aldri på en kamp unntatt når en av sønnene mine spiller!

:o

03.10.2009 kl.19:13

D e d versta eg har hørt.. Hehe fant ut at di spille på mandag forresten. Tv kamp.

Hehe du må jo støtta lage ditt, så har du jo ein sønn så spille for enga og. Så ser du kje på kampane i serien? Har kje hørt på maken. Hehe

MYLDRA

03.10.2009 kl.21:49

sv: Er egentlig litt enig.. Jeg ble veldig skuffet når de flyttet fra Konserthuset til Spektrum. Men det ble fint det også. Har litt evne til å lukke det rundt meg og leve meg inn i det på scenen.. Selvfølgelig fordi jeg nesten kan replikkene utenatt.. hehehe..

b

04.10.2009 kl.09:42

en musikal? cats for eksempel, eller jesus christ superstar? ;) bra time i går forresten. jeg slet med å holde vektene oppe, og i dag er armene superstøle :p

Lene

05.10.2009 kl.23:12

Jeg så Cats på fredag, og den anbefales på det varmeste! Fantastisk musikk og utrolig flinke musikalartister :-)

Kari Jaquesson

06.10.2009 kl.23:34

Lene:Åja, den må jeg se. Søsteren min var danser i mange år og hun danset en av de store rollene den gangen. Takk for tipset!

:-)

Mariann

07.10.2009 kl.08:27

Hvor og når er Ronja Røverdatter i Tønsberg?

Skriv en ny kommentar

hits