Har ligget nede!

Jeg har vært i  Kemer, Tyrkia den siste uken og dessverre har blogg.no måttet stenge serveren for utenlandske IPadresser og derfor har jeg ikke fått postet noe. Men nå har Rafiq & Co; fikset det så det er bra!

I dag dro "gjengen min" hjem. Vi har vært 39  med meg som har trent hver morgen og ettermiddag og jentene har tatt mye spa og kost seg. Fransk manikyr og pedikyr, nynappete bryn og flere tok turen innom frisøren og frisket opp håret. De ble så fine, så!

Det er utrolig digg å ha kombinasjonen trening, spa og tid. Å dra og ta en massasje for så å måtte stresse hjem er ikke helt det samme som å kunne ta det helt med ro etterpå, gå til dekket bord og bare  bli vartet opp. Ikke minst er det deilig med sol og varme.

Vi har vært på fjelltur og vært på marked, sunget karaoke, og mye mer! Her er noen bilder. Kommer sikkert fler i morgen.
I natt kommer mamsen min og yngste Prince Charming. Gleder meg til det!! Nå skal vi ta en uke ferie sammen og jeg skal overraske mammaen min med en tredagers spapakke.


trening på gresset 2

kemer okt 2009 33


karaoke 2


marked 2marked 1


:-) Kari
Stikkord:

3 kommentarer

Kristin

23.10.2009 kl.21:52

Så kjekt å lese og se bilder fra Kemer igjen ! Kos deg med mammen og sønnen din i den neste uke !

b

25.10.2009 kl.06:25

wow. tre-dagers spa-pakke. tipper hun blir glad :)

Mori

25.10.2009 kl.19:42

For en herlig blogg du har!! Jeg har kjøpt boken din også på intens anbefaling fra min søster og opplever nå en revolusjonerende side hos meg selv, hehe :) Jeg kaster mindre mat fordi jeg tar vare på rester i diverse bokser og bruker igjen til lunsj dagen etter, det er GØY å lage mat og jeg overasker meg selv ved å komme på ting å lage helt av meg selv. Som de sier i en reklame: Hvorfor gidde å spise usunt når det finnes så mye sunt og godt?!! Du er min hverdagshelt!! Nå gjenstår bare å få rumpa opp av sofaen ... igjen...jeg har vært rimelig sløv etter influensaen jeg hadde for et par uker siden. At det skal være så tungt å komme i gang igjen??!!

Skriv en ny kommentar

hits