Regner bort i Tyrkia!

Jaha - da damen dro fulgte solen etter. Lørdag og søndag var det supervær, men i dag har det lynt og todnet noe helt vilt! Det var et lite gløtt midt på dagen så vi tok turen innom markedet. Etter lunsj dro vi til et digert shoppingsenter i Antalya (Migros) og jeg fikk fornyet arbeidsantrekkene.
Det er en kjempekul butikk der som heter Ipekyol - og ikke var det så dyrt der, heller ! :-)
Akkurat nå gikk batteriet på kamera så ingen bilder - he-he, neida - tok ikke bilder av det, men mange av granateplene på markedet!

Om du har fulgt med på bloggen min vet du at jeg er gaaaaaaaaal etter fiken. Vel, selv om det ikke er noen reell konkurranse dem imellom, må jeg si at granatepler er delicioso! Virkelig slowfood - for du må jobbe for å få i deg alt sammen!
kemer okt 2009 16


2 runder med tyrkisk fastfood og trasking i noen timer - så ble det taxi tilbake. Jeg tror taxi sjåføren hadde inngått en eller annen form for veddemål for det gikk foooooooort! (fikk nå STRENG beskjed av Prince Charming om at jeg måtte innrømme at dette er en virkelig overdrivelse - jeg skyldte på at man må dramatisere litt innimellom, men det slapp jeg ikke unna med. Nå sier han at jeg må skrive at jeg overdriver VELDIG. Men det er fordi jeg ikke liker fart - og det gjør han,)

Godt å ha en liten fyr som passer på. Han kjefter også på meg om jeg banner.
Den samme lille fyren understreker at Barca FC er BEST!

Sånn - nå skal han få overta maskinen så er det snart i seng.
:-) Kari & Batu

PS: Det regner masse ennå (og det er ingen overdrivelse!)

11 kommentarer

Kristin

26.10.2009 kl.23:12

Det var nå dumt at det skulle regne .Får håpe været bedrer seg ;-) Kos deg videre !

Nyde

26.10.2009 kl.23:43

De kjører som noen villmenn, ja. Kos dere videre, og ikke glem å smak på eplete'en :))

anonym

27.10.2009 kl.05:58

hei kari :) jeg skal ned i vekt , og jeg trenger mat tips! Og hvor mye kalorier jeg evt skal få i meg per dag siden jeg skal gå ned.holder det at jeg trener 4 ganger i uken? skal man kutte ut poteter,brød,ris , og pasta? hva må jeg trene får å få tynne legger og lår?

Sigrid

27.10.2009 kl.15:25

Jeg husker det kule bilde av deg med fiken som øyer tror jeg. Jeg bor i USA nå og kjøpte faktisk fiken her en dag, var litt for nyskjerrig på hvordan de smaker. Jeg var dypt skuffet, for disse her var lys rosa og veldig tørre inni. Smakte egentlig papp! Tror du de var umodne eller gamle?

Amy

29.10.2009 kl.20:47

hvordan spiser du granateple da Kari?? Har sett dem men er litt usikkert hvordan å spise dem...håper det har sluttet å regnet...kanskje dere er hjem nå igjen? Her er det ingen regn men heller frost...

vi prates vennen...forsett god tur..klem

Kari Jaquesson

01.11.2009 kl.18:21

Amy:Du må brekke løs biter og spise frøene eller grave dem ut med skje om du vil spise "fortløpende". Kjempegodt as is som dessert eller snack, men nydelig å strø granateple over salater - både av grønnsaker og frukt! mmmm

Kari Jaquesson

01.11.2009 kl.18:23

Sigrid:De var antagelig både gamle og umodne! Fiken er søte, saftige og nydelige, men man kan jo også være uheldig med en vond blant mange gode - akkurat som med klementiner! Prøv igjen, men be om å få se en inni om du er tvil . (klem litt i smug - skal føles myk og voluminøs ut.

Kari Jaquesson

01.11.2009 kl.18:26

anonym:Umulig å svare på hvor mye du trenger. Bare tull å kutte ur pastas osv, men begrense mengdene - dette er jo mat som man ikke må tygge noe særlig og det er fort gjort å spise for mye. Kom deg ut - gå, sykler, svømme, leke, danse - og ha det GØY! Grubling over egen vekt er den mest vanlige måten å bli overvektig på. Ikke TENK - GJØR! Og le mens du holder på! Latter er et viktig "vitamin"!

Sigrid

01.11.2009 kl.18:55

Takk for svar Kari! Jeg prøvde faktisk 4 fikener, så hele det partiet de solgte på butikken var nok dårlige. Jeg skal prøve en gang til og spørre om de kan dele en for meg. Eller kanskje klemme litt på dem hvorfor ikke :-)

Marte

02.11.2009 kl.22:23

Heldigvis fikk vi bedre vær etterhvert! ;) Batu har blitt lille Sindre sin nye helt, hils han så masse fra oss :)

Kari Jaquesson

03.11.2009 kl.05:54

Marte:Marte:Hei Marte! Så koselig med hilsen til Batu! Ja, de to fant virkelig hverandre!Det var hyggelig å bli litt kjent med dere. Kanskje vi sees til sommeren på fitnessuke på Viking? :-) Kari

Skriv en ny kommentar

hits