Covershoot, sex og politikk!

Travle dager for tiden (Nå ser jeg vennene mine himle med øynene og tenker "what else is new?" Jeg jobber mest med fitness og livsstil, men bruker også en god del av tiden min på frivillig arbeid. Det er 2 organisasjoner jeg jobber med, den ene heter Sex og Politikk (tidl. NSRR).

De siste par dagene har det vært et internasjonalt ekspertmøte i Oslo der blant annet Thoraya Obaid (UNFPA)  har hatt innlegg på. Hun deltok også på et møte i Stortinget i dag som vi (Sex og Politikk) arrangerte. Nå ser du kanskje for deg den store salen man alltid ser på TV, men det er mange møterom i Stortinget så dette møtet var i et mye mindre og intimt. Men møtet - det var bra. Skal skrive mer om hva det er vi driver med en annen dag!

fn mte 2002 med koss og jolie
Thoraya Obaid er Generalsekretær i UNFPA som jeg har vært Goodwillambassadør for. Her er jeg i New York sammen med Johann Olav Koss og  Angelina Jolie før jeg dro til Nicaragua som "fersking".

Før møtet i dag lagde jeg en reportasje til God Morgen Norge som kommer på mandag (ca 08.15) Der kan du få tips om hvordan du kan få det enda mer gøy når du trener ute - sammen med en venn/kompis! Dete r bare så digg å trene i friluft! Bikkjekaldt først, men så blir man helt var, og god og føler seg superfrisk! Det innslaget må du få med deg! Det er gøy å trene sammen med noen også- men man skal jo ikke gjøre seg avhengige av det. Om treningspartneren backer ut kan man jo komme seg ut likevel!

Jeg skal ut i kveld! Klubben min treffes vanligvis en gang uken hjemme hos hver av oss, men ikveld skal vi på Pizza di Mimmo som en av jentene eier også kan det jo hende vi kommer oss ut på byen også, men vi får nå se. Jeg er ikke noen rangler og begynner som regel å lengte hjem rundt midnatt. Vi får no sjå! Digg å få danset litt, da! Det blir digg med ordentlig pizza, litt rødvin og maaaaasse skravling med venninnene!


Ha en fin (og sprek) helg du også! Boken kommer i Januar og handler om......ja - helt riktig trening! Imens anbefaler jeg virkelig boken "Ketsjup er ålreit" (Flott Julegave!)
Stikkord:

2 kommentarer

Annbjørg

13.11.2009 kl.21:13

Jeg har nettopp kjøpt boken din, og er veldig fornøyd! Har prøvd noen av oppskriftene og de falt i smak hos 7-åringen i huset. :) Mat har alltid vært vanskelig synes jeg. Men du gjorde det til noe enkelt! Takk!

Kari Jaquesson

14.11.2009 kl.09:57

Annbjørg:Så koselig! Lykke til med kokkeleringen! :-) Kari

Skriv en ny kommentar

hits