Video fra covershoot!

Stikkord:

5 kommentarer

Amy

14.11.2009 kl.12:57

You go girl....strike a pose!!! ;-)) hehehehe....

:D :D

14.11.2009 kl.21:59

haha yo hoo... hehe nice, hadde lett meg skakk i hel om noen hadde tatt så mange bilder av meg etter hverandre

Jeanette

15.11.2009 kl.13:34

Så flott du ser ut,Kari! Du er virkelig en inspirasjon! Jeg har begynt å trene masse i det siste,hitil gått ned 3 kg,så jeg håper at det fortsetter slik! Jeg har vært overvektig en stund,og nå bare måtte jeg gjøre noe med det.Jeg var så mye syk,hadde hyppige soppinfeksjoner i underlivet,dårlig imunforsvar,og mye vondt i ryggen.Jeg har virkelig forstått hvor utrolig viktig det er å bevege seg,trene regelmessig og ha et fornuftig kosthold!

Spesielt etter dette med svineinfluensaen! De som er overvektige er jo i risikogruppen,og det er veldig skummelt! Jeg har hatt sykdommen,og det gikk heldigvis bra! Men imunforsvaret mitt er uten tvil svekket,for jeg er småsyk rett som det er.

Jeg har også endret hvordan jeg tenker! Før var det bare sånn: åh,jeg må ned i vekt slik at den og den kjolen passer og se bra ut på meg! Men det er jo tross alt viktigere å være sunn,og ikke minst FRISK! Jeg har hverfall fått meg en skikkelig vekker! Har høy risiko for å få diabetes type 2 også,så jeg har virkelig måtte sjerpe meg!

Nå trener jeg stort sett litt hver dag,varierer varigheten på treningen min.Går i dans,styrke,gåturer og elipsemaskin.Har også blitt veldg glad i corebar! Fantastisk god trening på kort tid! Jeg tar skikkelig i og tar meg godt ut på de 30 minutter denne intensive treningen varer.

Man blir så mye bedre etterhvert,men man må presse seg selv hele veien! Ellers får man ingen fremskritt!

bodil

17.11.2009 kl.07:17

Den hyle-lyden kommer til å sitte fast i hjernen min noen timer nå! ;)

Skal på Elixia i dag. Fikk min lille vekker da jeg fikk vite at jeg har høyt kolesterol. Det gjorde iallefall en god del for kostholdet mitt. Trening har det alltid vært opp og ned med. Jeg trives best med å trene inne, blant andre trenere. Å trene ute blir vanskelig, fordi jeg får en enorm prestasjonsangst i forhold til menneskene som ikke trener...som passerer meg.

Kari Jaquesson

23.11.2009 kl.08:46

bodil:Ja, den lyden forfølger en inn i søvnen etter en hel dag med tagning!Så flott at du har tatt tak i livsstilen din. Tipper du kjenner deg gladere og friskere (og friskere, det er du jo). Å trene inne er jo helt OK, så kan du heller få friskluften i behagelig spasertempo (sunt, det også). Lykke til! :-)

Skriv en ny kommentar

hits