Det var det der med dobbeltmoral!

Atter en gang står den katolske kirken i søkelyset på grunn av seksuelt misbruk av barn. Saker som man har visst om har systematisk blitt feid under teppet. Hva faen!!!

irelandpoliticsc1153559x
60.000 dokumenter har blitt gjemt av kirken.

"Den 720 siders rapporten som ryster Irland er utarbeidet av irske myndigheter, og omhandler 36 prester som skal ha misbrukt opp mot 320 barn i perioden 1975-2004, skriver BBC.  Flere biskoper skal ha visst om overgrepene, men unnlot å ta sakene videre for å beskytte ryktet til den katolske kirken."

Ryktet til den katolske kirken? Tvinge voldtatte småjenter til å føde? Nekte ungdom seksualundersvining? HIndre tilgang på moderne prevensjonsmidler? Stigmatisere homofile og lesbiske - ja - det er litt av et rykte å ta vare på.

NÅR skal de fjerne den idiotiske regelen om sølibat for prester og SLUTTE å se på seksualitet som noe stygt???

De har glemt at det heter "CELEBRATE LIFE!"  og ikke "CELIBATE- LIFE"

Jeg har ikke ord - er opptatt med å gnisse tenner i sinne!!! 

Stikkord:

11 kommentarer

Nathalie-Christin €

27.11.2009 kl.15:26

Enig

Mysistra

27.11.2009 kl.15:49

Uff, for en smørje!

Lotte.

27.11.2009 kl.18:57

Det er trist at det skal være sånn.

Personlig synes jeg dette med sølibat er en helt idiotisk ting. Sex er ikke noe skammelig - tvert imot. Hadde det ikke vært for sex hadde ingen av oss levd her i dag, og deter noe den katolske kirken bør begyne å tenke på!

:)

27.11.2009 kl.21:40

Høres ut som de som er kristne protestanter i norge og. Det står jo i bibelen at ein ikkje skal ha sex før ekteskap, at ein ska ver sammen med motsatt skjønn osv. Det hører til gammel religion som lever enda i mange folk.

Kari Jaquesson

28.11.2009 kl.19:10

Det der med at man skal være smamen med en av det motsatte kjønn hører jeg mange fra forskjellige religioner maser om - men hvor står det egentlig. Jeg mener det står at "størst av alt er kjærligheten". Hurra for biskop Rosemarie Køhn som har latt kjærligheten komme først!

:)

28.11.2009 kl.19:36

Står mye rart i den bibelen som ikkje alltid er like lett å forstå. Min familie har mye imot det som ikkje går innenfor å være "normalt". Har ikkje tellinga på hvor mange ganger mine foreldre har sagt at de er glade for at eg og søstera mi ikkje er lesbiske.

Hei!

28.11.2009 kl.23:36

Bare lurer på en ting..hva synes du om bloggene som blir beskyldt for såkalt ortoreksi, feks. fotballfrue.blogg.no?

Hva synes du om bloggen og utsagnene hennes?

Kari Jaquesson

29.11.2009 kl.01:49

Hei!: Var og kikket på den bloggen. Den er nok ikke helt i min gate, er ikke så opptatt av hverken mote eller objekter som telefoner osv, men det er det sikker mange andre som er.

Ortoreksi? Tja, hun på bildene ser i alle fall ut som perfeksjon er ambisjonen, men bilder kan jo bedra. Kanskje hun egentlig liker å ha skitne negler og pille seg i nesen, bare at hun gjør det i smug, ikke vet jeg.

Jeg synes folk må få være som de vil uten at noen skal mene så mye om det - enten man vil ha hanekam og tatovere "eat shit" i pannen (har faktisk møtt denne personen i London), eller ha stort tupert og stylet blondt hår, høye hæler og kjole til 10.000,- Det er det samme for meg bare man oppfører seg anstendig mot seg selv og andre.

Vibbedille

29.11.2009 kl.14:15

Nå fikk eg litt sånn.....ja ...hakeslepp!! hehe

Kjempekoselig å se at du var i bloggen min!!

Kos deg og ha en herlig advent søndag!!

Hilsen Gro Vibeke/Vibbedille ;))

Kari Jaquesson

29.11.2009 kl.14:16

:):Det er jo litt fælt. Det er jo ikke alltid man oppdager det med en gang. Finn Scjøll (ja, han er kjæreste med en mann) var jo gift og har barn.

Hva ville foreldrene dine si om du plutselig " skiftet beite". Støte deg vekk? Kanskje du skal spørre dem om det så kan d ekjenne litt på fordommene sine.

Det er faktisk mange homofile som oplever stigmatisering og utestengelse. Hver og en kan ta et oppgjør mot sine egne fordommer, kanskje? Enten de retter seg mot seksuelle legninger, religioner, etnisk opphav eller valg av utseende.

Jeg tipper at OM det finnes en Gud, så er det ikke slik at alle er Guds barn UNNTATT homser og pønkere, liksom....!

:)

29.11.2009 kl.21:53

Har faktisk spurt moren min en gang om hva hun hadde sagt om eg eller søstera mi blei lesbiske. Den ville hun ikkje svare på. Hun sa hun uansett ville være glad i oss, men at hun var veldig glad for at vi ikkje er det.

Hun har en sjef som er homofil, og finn scjøll er hun stoor fan av så hun har ikkje noe imot homofile eller lesbiske så lenge eg og søstera mi ikkje er det. Sånn det høres ut som vertfall. Eg selv meiner at alle som trur har evig liv uansett hvordan de er som person.

Skriv en ny kommentar

hits