Har spist og spist

Ikke noe bilder, dessverre for kameraledningen ligge igjen hjemme, men jeg startet dagen med kokkelering paa cookbookfair. Kjempegoy! Har siden det spist meg gjennom dagen, for det har vaert mange toppchefer som har laget mat. Skal prove aa legge ut bilder senere eller i morgen! Tjolahopp fra Kari (den mette)
Et bilde fra nettet lenge siden da jeglagde suppe til gjengen min i Slankekrigen - litt farger maa man jo ha!

6 kommentarer

Jeanette

15.02.2010 kl.14:08

Hei Kari :)

Må si jeg elsker din Fatburner dvd! Koser meg med den type trening.Nå kan jeg alle trinnkominasjonene utenatt snart!Du gjør treningen til en lek! Det jeg lurer litt på er hvor ofte skal man trene kondisjon og hvor ofte styrke? Hvor mange dager i uken?

Målet er å gå ned i vekt og å stramme opp kroppen.Har hittil brukt løse vekter til styrketreningen,men jeg skal skaffe en vektstang i morgen!

Lurer også på om du kommer ut med flere Fatburner dvd`er i fremtiden:)

Kari Jaquesson

16.02.2010 kl.12:37

Jeanette: SÅ gøy! Det finne singen regler for mengder osv.. Du, det er helt OK å bruke løse vekter - bare pass på at de er tunge nok! Du vil jo trenger tyngre etterhvert som du blir sterkere. men digg med stang også, da.

JA- det komme rflere fatburnerDVD'er senere i år!

:-) Kari

Jeanette

16.02.2010 kl.14:55

Hei!

Takk for svar! Bra at det kommer en ny dvd seinere i år.Trives best med hjemmetrening:)

Lizzy

19.02.2010 kl.12:05

Hei Kari! Jeg er kjemefan av dvden din med strikker.

Der sier du at man kun kan ta den maks annenhver dag pga det er så belastning på musklene.

Er det da ok med annen styrketrening med f.eks vekter en dag og strikkene en annen dag?

Malin

25.05.2010 kl.20:08

Hei, jeg driver å trener 4 dager i uken, styrke og kardio spiser temmelig sunt, Havregrøt til frokost, litt frukt, knkekkebrød med magert pålegg, skummet melk, drikker kun skummet melk og vann, spiser ren mat som kyllingfilet, laks og masse grønnsaker, og en sjeldengang villris. Er det ok for meg da å spise taco, hjemmelaget pizza og lasagne på lørdagskvelden samt smågodt? eller vil det ødelegge en hel uke med sunne linjer og hard trening? Føler egentlig at jeg trenger å ha den ene dagen i uka hvor jeg kan kose meg litt, vet man kan kose seg på andre måter å, men på lørag så lager alltid mamma taco eller hjemmelaget pizza til middag, å jeg pleier spise middag med de da, og det står alltid en skål med litt smågodt i. Spiser kun smågodt da aldri potetgull eller noe, bare smågodt som sjokolade og litt vingummi.

Kari Jaquesson

25.05.2010 kl.23:48

Malin:SELVFØLGELIG kan du kose deg med dette! Men taco kan du jo spise andre dager enn på lørdager også - det er jo ikke nødvendig å stuffe seg, eller å drukne den i rømme (Se min taci i Ketsjup er ålreit). Du kan aldri" ødelegge en hel uke med sunne linjer og hard trening" - du har jo faktisk utført den treningen. Om målet er å gå ned i vekt kan en "villvest week-end" med tjolahei 3 dager til ende hold elitt igjen på vekttap, men hallo - balanse er det viktigste - om du ikek skal konkurrere i fitness/bodybuilding og er i sesong er det ingen grunn til å kutte helt ut ekstragodene som nyter ekstra godt når du skal feire/hvile deg/ osv..

Skriv en ny kommentar

hits