Linedance etter franske oster...

Hadde det helt topp i Paris! Det var det gøy å lage mat fra boken min "Ketsjup er ålreit", se på masse spennende matbøker på Cookbook Fair, møte jeg mange nye mennesker med pasjon for mat, jeg fikk smake på masse god mat og vin. Det var så gøy - det kom to klasser fra barnehagen (6 åringer) på kokkeleringen min og de var aktive og visste allerede at fisk og brokkoli og bær og yogurt er sunt! (og hvorfor).


Her med min flinke assistent for dagen!Chef Wan er superkjendis innenfor matlaging.  Han elsket min grønne ertesuppe (side 73 i boken Ketsjup er ålreit)


Skjærer opp røkelaks (tok med hjemmefra) til pasta med røkelaks, brokkoli og fløte (oppskrift side 85)

Det var GØY å få så masse respons fra barna i salen!

Mmmmm - alle elsker min frossen smoothie! (oppskrift side 109)


Var også på en veldig kul utstilling om ernæring & kost laget mest for barn 9-14 år. den er på Cité des Sciences et de L'industrie. Anbefales på det varmeste (alt de har er også på engelsk). De har en haug med spennende utstillinger der! Super-interaktivt!Jeg bodde hjemme hos Pia Myrvold som er en kunstner du bli kjent med. Hun skal faktisk ha utstilling i Oslo på Galleri A i Oslo 6.mars-6 april. Utrolig kule ting. Få med deg den!
Du kan leke deg som designer på hennes cybercouture-webside også!
Pia skal også ha en diger installasjon på Oslo S som DU kan teste HER. Klikk på de forskjellige figurene og se hva som skjer. Vil du se den LIVE i GIGA må du komme til Oslo S....Fikk også spist på gode restauranter (alt i embeds medfør - mat er jo jobben min - WHAT A GREAT JOB!) Tenk - en jobb som er PLEASURE!
På Bistrot Paul Bert traff jeg Frankrikes hotteste CHEF (vel, egentlig er han fra Monaco, da). Alain Ducass. Han har laget er herlig bok som kanskje kommer på norsk.  Mmmmmm.


Kom hjem på søndag og mandag var det Linedance på God Morgen Norge. Det er gøy! Om du vil danse hjemme, kan du  sjekke  DENNE.

I dag har eldstemann bursdag og det blir middag ute - han ønsker seg Thaï. Nå må mor gjøre litt research!

3 kommentarer

Emma

16.02.2010 kl.13:47

Så gøy, den frosne smoothien såg god ut ; )

Vil du vera så snill og stemma på kass header eg burde bruka ? www.eaak.blogg.no Betyr masse : )

Christine

16.02.2010 kl.15:36

Anbefaler Ya Ya's i Vika eller på majorstuen til bursdagsfeiring i kveld. Kul plass med myye atmosfære og stemning. http://www.yayas.no/

Liker bloggen fin forresten. Titter innom regelmessig :)

bodil

17.02.2010 kl.07:59

høres fantastisk gøy ut!

Skriv en ny kommentar

hits