Hvordan få bikinien til å passe??

Har du lagt merke til at absolutt alle blader, aviser og nettsteder nå er fulle av reportasjer med "iiiiik, det er sommerferie om 8 uker, hvordan skal jeg få bikien til å passe. ha-ha-ha - DET er vel det enkleste spørsmålet å svare på: Kjøp riktig størrelse".  Dessuten: Hvem bestemmer at man MÅ gå med bikini på stranden? Det er vel ingen naturlov? Shorts og singlet er OK, eller strandkjole, eller hva du vil!

Når det er sagt er det vel slik for de fleste at man føler seg litt freshere om formen er litt OK, derfor ukens reportasje på God Morgen Norge der jeg gir litt tips + får meg en bursdagsdans med Urban Tribe. Det var gøy, selv om jeg ikke helt fikk med meg alle stegene!
De fleste av de som var med er fra MiniTribe som deltar i Norske Talenter. NB: De har GRATIS dansekurs for alle under 15 år!  HER ser du innslaget! (Flere videosnutter nedover i artikkelen under det første videoklippet)


Stikkord:

6 kommentarer

MARLENE FJELLTUN DYB

16.04.2010 kl.00:09

"Kjøp riktig størrelse" Dette er det jammen ikke mange som tenker på gitt

Sigurd

16.04.2010 kl.00:18

fin blogg!

Sjekk ut musikkbloggen for litt ny musikk!

Garantert noe du vil like:)

Kristine

16.04.2010 kl.00:19

Digger utsagnet ditt!!

Kjøp riktig størrelse! Det er faktisk ikke verre enn det!

connie leira

16.04.2010 kl.20:16

godt noen tenker på oss som har født 4 barn,godta kroppen som den er og kjøp rett størelse

:)

16.04.2010 kl.22:13

Hahaha den likte eg godt Kari. "Kjøp riktig størrelse".. Haha genialt sagt:P

Syns d e rart at folk vil bli slankere pga ein bikini. Mye mer digg og kult me stor gangster shorts og topp elns.. Herli d:D

Føller me på norske talenter eg og, og urban tribe rule:D:D

Mange, mange, mange dyktige deltakere i år!! Mangen favoritter.. Ska se på klippet fra god morgen norge nå:P Gleder meg til hver gang d komme noe nytt der inne. Og eg e veldi gla for at du legge ut klipp siden eg kje har abonomang!!

Takk;)
Gå på Bikinis Don't Lie-time på ELIXIA :) Om du kommer inn i str 32 i bikini er vel litt usikkert, men man kan iallefall ha det gøy på trening!!

Skriv en ny kommentar

hits