Det er ikke bare fra vulkaner det kommer aske....røykerne sprer sitt også...

Hva er det som får røykere til å tro at sneiper ikke er søppel? Hallo se dere rundt - det flyter . På denne T-banestasjonen ga jeg opp å telle da jeg kom til 100. Ta med sneipen hjem eller dropp å røyke ute. Filterbiten på sigaretter er syntestiske og råtner ikke, men bli liggende og slenge til feiebilen kommer.

Apr_2010__3_.jpg


Her ( på Margaritaøya midt i Budapest) skulle jeg egentlig ha vært denne uken:


Bilde_041.jpgMen dessverre har vulkanen på Island satt en stopper for det. Skikkelig synd, for 30 jenter skulle være med. Vel, vel - sånn er det bare - det kommer nye sjanser, men det er klart at å ordne og fikse med jobb, barn, osv for å dra på tur er ikke bare bare og så blir hele greia kansellert!

Jeg hørte de har begynt å selge T-skjorter på Island med " We don't have cash, but we have Ash". Ha- ha - bra at noen tjener penger på dette i alle fall.

På fredag var jeg på Felicia treningssenter og prøvde rockeringtrening. Skulle lage en test + reportasje for God Morgen Norge. Det var kjempegøy! Jeg fikk med meg en ring hjem for å øve og det skal jeg jammen gjøre!
Reportasjen kommer på mandag 26/4 ca 8.15 på God Morgen Norge på TV2.


IMG_0316.jpg

 
IMG_0310.jpg
ROCK ON!
Stikkord:

13 kommentarer

Jeanette Evensen

19.04.2010 kl.23:12

Stikker bare innom for å ønske deg en riktig fin kveld:)

Vil du finne ut hvordan du kan få flere millioner besøkere helt gratis?

Masse tips til forskjellige sider å annbefale!!!

Skjekk bloggen min, så finner du mange tips hvordan og osv!

Garanterer deg besøkere!

Kari Jaquesson

19.04.2010 kl.23:23

Jeanette Evensen: Hei du. Du er morsom. Det er ikke dødsviktig for meg å ha "millioner av lesere" - som du ser blogger jeg når jeg gidder/har noe på hjertet. Jeg er ikk på hver dag eller stresser for å "holde" på lesere. Regner med at de som er litt interessert stikker innom. Gir beskjed på blogshoutog FB når jeg er tilbake og ferdig med det. Jeg keter ikke etter "triks" for å få folk til å stikke innom hver time. Synes det er helt OK at folk gjør det, kritiserer det ikke, noen har det jo som business. Men nå har du i alle fall lagt ut reklamen din her, så alle som har lyst til å se 200 bilder av sønnen din blir sikkert kjempeglade for det. Om de leter etter "triks" blir de kanskje litt skuffet, tror du ikke? :-) K

funderier

19.04.2010 kl.23:55

Ja, sneiper og hundebesj, in natura - eller innpakket, tilhører samme kategori, nemlig søppel som eierne burde ta hånd om på annen måte enn å la det forsøple omgivelsene.

Håper at du får tatt den planlagte turen snart.

minmatplass

19.04.2010 kl.23:58

huff, ja man kan bruke askebegere som strengt talt er overalt. eller finne jeg en slik kummelokkrist... eller som du sier ta de med hjem... en annen ting som ligger rundt overalt nå er hundedrit. etter at vinteren er smeltet bort kommer det fram alt det late hundeeiere har unnlat å ta opp etter hunden sin. SKAM. det ser jo ikke ut på gatene enkelte plasser

Stine Gullteig Kjøsen

20.04.2010 kl.00:01

ja veldig stygt med sneiper liggende rundt overalt !

monsterblomster

20.04.2010 kl.00:05

Så ekkelt at folk ikke greier å rydde opp etter seg! Heldigvis blir det færre røykere i Norge, men samtidig ligger det også snus og slenger langs gatene, så jeg vet ikke hvor mye det hjelper!:-P

Trening med rockering så utrolig gøy ut forresten!:-)

Maria

20.04.2010 kl.01:08

Hei !

Jeg slanker meg akkurat nå (1.69,5 høy 61.8 kg er dette mye?) å når jeg gjorde en liten research så fant jeg en diett kalt sykehusdietten. Du har sikkert hørt om den før, og du skal jo miste 4-8 kg på en uke (er det mulig?) hva mener du om denne dietten? Er det noe vanlige mennesker bør prøve for å gå ned i vekt ?

Jeg jogger forresten 8 ganger i uka. (hater å trene) er dette alt for lite ? Håper på svar fortest mulig :)

Marianne

20.04.2010 kl.18:37

Det verste er at det faktisk er satt opp ganske mange askebeger rundt om ihvertfall på holdeplasser, men de står kansje 2 meter unna og det er tydeligvis for slitsomt for noen å gå de metrene og bedre å heller dekkorere bakken med sneipene slik at det blir større utgifter for å ansette folk til å rydde. Jeg jobber turnus og helger og når jeg jobber lørdag og søndagmorgen går jeg gjennom byen i 7 tiden før kostebilene er på plass og det er rett og slett flaut å se. søppel, sneiper, oppkast,klær og sko ligger strødd... Det er noen timer der med rydding før det ser greit ut igjen...

Nå følte jeg det ble sånn der "si din mening" sur kommentar;);) jeg er bare en stor tilhenger av å kaste søppel, sneiper og hundebæsj i søppelet. Og at regelen gjelder enten en er gammel,ung,edru eller full

Ha en fin dag Kari:):) liker bloggen din:):)

leirabestas

20.04.2010 kl.19:53

burde vært forbudt å røyke på bussholdeplasser og lignende,det er skikkelig udelikat å komme over sånt griseri.Jeg har vanlig rokkering ala typen vi brukte i barneskolen,den du viser har eg hørt gir blåveis runt magen,stemmer det?

Kari Jaquesson

21.04.2010 kl.20:01

Maria:Nå er det på tide å ta en virkelighetsjekk. Du er IKKE overvektig i det hele tatt. Sykehusdietten - kan ikke tro at den fremdeles er i sirkulasjon (tragisk!) Jogge 8 gange ri uken? Nei - bytt ut 4 av de øktene med styrketrening + en lofferundtipysjendag og let etter å ha det GØY! :-) Kari

Kari Jaquesson

21.04.2010 kl.20:02

monsterblomster:Rockering var kjempegøy!

Kari Jaquesson

21.04.2010 kl.20:02

funderier:Jaaaa! Budapestturen går den 5.oktober istedenfor! Budapest er visst superfint på den tiden av året, varmt og godt!

:)

21.04.2010 kl.22:51

Istedenfor å kritisere røykere og forby dem om å røyke offentlig, hvorfor ikkje bare legge det mer til rette. Få flere søppel/røyke rester dunker og lag noen egne felter der røykere kan røyke. Gjelder om å ta hensyn alle sammen. Røykere må ta hensyn til å holde seg til de plassene der det er lov å røyke og ikke-røykere må ta hensyn til at røykere må få lov til å gjøre av sneipene sine noen plass og ha en plass å røykere. Altså, ikkje bare de som røyker skal ta hensyn, men også di som ikkje røyker.

Skriv en ny kommentar

hits