Dance og teater

Etter 4 timer Zumba i går var det relativt digg med pizza og bowling. Min yngste sønn ble 10 år i går og det var det han ønsket seg. Vi hadde Zumba Charity event på Gold's Gym i går og det var SUPERvellykket! 1000 takk til Gold's Gym som arrangerte det. Komme rtilbak emed detaljer om hvor mye som kom inn i morgen. Det ble i alle fall en god del tusen! JIPPI!

Nå er det off til Elixia der jeg skal ha en easy dance aerobic. Hva det er ? Veldig enkel aerobic, men med litt dansete preg. Passer for de fleste! I kveld er det teater

Ha en fin søndag!

6 kommentarer

Jeanette

10.05.2010 kl.14:22

Likte så godt innslaget med deg i God morgen Norge i dag!

Fantastisk at de eldre også trener på treningssenter! Det er en dame som trener mye der jeg trener,og hun er vel godt over 60.Hun er på masse timer,og kan vel stegene bedre enn instruktøren! Må si jeg beundrer sånne som henne,og hun ser jo ut til å storkose seg hver gang hun er der!

Selv hatet jeg egentlig trening,men jeg begynte forsiktig med å gå turer.Nå kan jeg gå i timesvis,og storkoser meg.Har man rette sko og utstyr går det som en lek.

Dessuten trener jeg mye bodycombat og aerobic inspirert av boksing.Supergøy,og bra for armene! Jeg bruker vekthansker,for jeg ønsker å stramme opp armene mine.Kjenner det godt etter hver økt! Har virkelig funnet noe jeg liker (endelig) bodycombat er kjempegøy!

b

11.05.2010 kl.08:53

var det et bra stykke? lenge siden jeg har vært på teater nå. sittter og ser på sexercise-reportasjen på nrkk nå. nesten så jeg får lyst på en mini-versjon av den giga-plakaten dere holder i. finnes det?

Tonje

11.05.2010 kl.20:38

Hei Kari =)

Har du en mail adresse det går an å skrive til?

Jeg har en del jeg kunnet tenke meg å spørre deg om, men vil helst ikke skrive det her på bloggen =)

På forhånd takk:)

Mvh Tonjis.

Kari Jaquesson

13.05.2010 kl.09:12

Jeanette: SÅ BRA! Enig - Bodycombat er kjempegøy! Du begynt eveldig riktig med korte turer - sånn skal det gjøres! Gradvis økning er et viktig nøkkelrod når det gjelder trening. Lykke til videre! :-)

Kari Jaquesson

13.05.2010 kl.09:14

b:Uncle Vanya var kjempebra! Og det er så flott å være på et bittelite sted slik at man er helt tett på skuespillerne! Du kan helt sikkert få plakat av sexerciseøvelsene ved å ta kontakt med RFSU - de finnes som postkort også. http://www.kampanj-server.com/rfsu/

Kari Jaquesson

13.05.2010 kl.09:15

Tonje: Hei Du kan maile hit: karijaq@gmail.com

Det kan ta en liten evighet før jeg svarer, men jeg

svarer! :-)

Skriv en ny kommentar

hits