Kokkelere, kokkelere

Mmmm har akkurat hatt en herlig joggetur rundt Østensjøvannet takket være Tone som tok initiativet! Jaaaa, det var DIGG! Akkurat passe langt!
Jeg har fått levert de første prøvene på matvarer jeg skal kokkelere med. Skal være med på en kampanje til høsten (hemmelig, hemmelig) som handler om SMART MAT og da må jeg komponere noen digge retter. Alle rettene (som blir vellykket, da, ha-ha - ikke de andre)  vil bli presentert på bloggen til høsten.

Nå har jeg fått noen deilige olivenoljer,rapsolje til baking og steking, sukkerfri mais og minimais, hvit Quinoa og storkornet couscous. Kokkelere, kokkelere. Skal på pikknikk med venninnen min i Frognerparken i morgen kveld så da skal hun få smake på noe av det jeg skal lage i morgen.

Mmmm gleder meg til å leke frem gode retter!

Imorgen skal jeg begynne med 2 sånne:
(Aubergine er en av mine favoritter!)

og denne:


Nammenamm - ja, du skal få se bildet (uansett om det blir bra eller ikke)
Nå skal jeg i dusjen og rydde videre i alle klærne jeg dro ut av klesskapet tidligere i dag....
Det får du IKKE se bilde av, ha-ha.
Stikkord:

5 kommentarer

b

21.05.2010 kl.22:44

prøvd grillet aubergine med litt smelta parmesan og olje? blir superdigg. østensjø-vannet er kos, men jeg føler alltid det blir langt. jeg holder meg foreløpig til lysløypa v lambertseter/munkerud. vært på mariholtet? syklet dit i fjor sommer. langt, men veldig fint!

Anne-Margit Rønning

22.05.2010 kl.13:02

Hei Kari!

Du har en flott blogg! Vi er seks jenter som studerer på Markedshøyskolen i Oslo. Vi er nå igang med en eksamensoppgave, som omhandler helse og sunnhet på bensinstasjoner. Vi har kommet opp med ideen om å sunnhetsgodkjenne sunne matvarer på bensinstasjoner (ala nøkkelhullet), og til dette prosjektet, som vi har valgt å kalle "Feelgood", ønsker vi nettopp deg som frontfigur! Hvem passer vel bedre til denne jobben:-) Dette er selvfølgelig et hypotetisk prosjekt, som ikke skal gjennomføres. Men hvis du kunne gitt oss et svar på om dette var noe du muligens ville ha stilt opp på i virkeligheten, hadde det hjulpet oppgaven vår enormt mye, i forhold til om prosjektet er gjennomførbart.

Håper på positivt svar! Mvh oss jentene ;-)

Kari Jaquesson

23.05.2010 kl.19:26

b:Mmm - det hørtes godt ut! - må prøves en gang!

Kari Jaquesson

23.05.2010 kl.19:27

Anne:Sender deg en mail. :-)

b

24.05.2010 kl.16:24

gjør det. svogern min lager perfekte slike. han er en liten masterchef ;)

Skriv en ny kommentar

hits