Bare homser som er romantiske?

Tja, Ann Kristin Ødegård, filmanmelder i Dagsavisen, jeg håper ikke du mener at det bare er homser som kan være romantiske? Eller at alle som er homse er romantiske?  (da må noen av mine homsevenner være skaphetero, garantert) Er ingen hetero menn romantiske? Bør man lure på om typen egentlig er homse om han er romantisk? Bør homser lure påom kjæresten er skaphetero om han ikke er romantisk? Bør vi skrive en mail til AK Ødegård og si at hun må slutte å drikke så mye Champagne på premierer når hun skal skrive anmeldelse etterpå?

Hmmmmm.... :-)


No way, gutter, hold fingrene av fatet, han er vår! Eller er han ikke?
Stikkord:

5 kommentarer

bodil

03.06.2010 kl.22:31

skjønner at folks erfaring med homser er forskjellige. jeg tenker ikke automatisk mann + romantisk= homse. kanskje heller homse + veldig seksuelt frigjort = sant , da det virker mest sant for de jeg kjenner av den legningen. men i grunnen er vi jo alle bare mennesker, frigjorte eller romantiske eller frigide eller hva vi nå enn måtte være :p

sweeet

03.06.2010 kl.22:37

sweet :-)

goentotre

03.06.2010 kl.23:10

Heia.

Homser er vel like forskjellige som hetro, voksne, damer, menn.... uansett. Noen er nøkterne, noen er romantiske, noen er slik og andre er sånn. Og takk for det!

Uansett, Ødegård får være Ødegård og Sex in the city blir nok tatt av plakaten uten at jeg entrer kino'n.

Ha en fin kveld :).

Kari Jaquesson

04.06.2010 kl.08:46

Humre, humre, jeg tror faktisk ikke AK e-g-e-n-t-l-i-g mener det hun skriver (om hun skulle måtte "dissekere" utsagnet), men det står jo der (sammen med mye annet usaklig, så jeg klarte ikke dy meg, mått ebare kommentere det.

Kanskje vi burde skrive en mail til henne og forklare at "Nei, man er IKKE dum selv om man er veldig blond, og NEI, ikke alle afrikanere er født med rytme" osv slik at hun kan slippe stereotypefellen en annen gang, tji-hi.

Men tenk at noen faktisk vil ta det hun skriver på alvor.... Huff!

IDA EK

30.06.2010 kl.09:46

Min hetrofile mann ER faktisk tatt rett utifra en klassisk romantisk film! :D Og alt tilsier at han IKKE er homo.. :D Så tror hun anmelderen ikke har helt kildene sine på det tørre ;o)

Skriv en ny kommentar

hits