Hittil i sommer --- tempo, tempo!

Hmmmm... hva har jeg gjort siden sist? Jeg ble i Frankrike en stund både for å filme litt og Zumbainstruktørkurs. det var GØY! Til lunsj kjøpte jeg det samme begge dagene: Nydelig salat av linser og røkt tofu. NAM, det var bare så godt - særlig med litt tilbehør med farger i!


Etter Frankrike var jeg hjemme i to netter så dro jeg til Tyrkia der jeg hadde fitnessopplegg en uke.
Det var varmt der! De som var med på opplegget var skikkelig koselige! Det var blant annet en hel familie som var med  det synes jeg var ekstra kult! De skulle være en uke ekstra og jeg fikk mail av dem om at de hadde vært aktive den andre uken også! Stilig!


Hadde en sprø opplevelse i Frankrike som gjorde at jeg måtte gå med solbriller nesten hele tiden - mer om det senere!

Under uken hadde Ousman, min eldste sønn og jeg Zumbatime sammen. Han er blitt flink allerede!Flyet var 7 timer forsinket så vi landet på Gardemoen 3 på natten!


Yngste Prince Charming spilte kort med damene!


Det ble noen få timers søvn før vi dro til Tjøme for å feire mammas bursdag!

Hun fikk blomster av Anette som driver verdens søteste landhandel ved Rica Havna hotel! (og Baker Hansen i Bogstadveien og Vika) Vi var bare tilfeldigvis innom butikken for å si hei (søster & jeg) og hun sendte med oss denne blomsten til mamma. Moren min eeeelsker blomster og får alt til å gro. I motsetning til meg.

Etter Tjøme var vi hjemme i en natt så dro vi til Larvik for å besøke gode venner. De har et fantastisk sted rett ut i havgapet og vi koste ogg skikkelig!Og nå: Oslo. Var på DS Louise i ettermiddag og spiste med en god venninne som har bodd mye i Italis det siste året - gjett om det var koselig! Nå er det nedtelling til Norway Cup! Tjohei!
Stikkord:

15 kommentarer

Olga Fjeldskaar

21.07.2010 kl.02:04

Leser blogen din ofte, og ser at du glad i linser,mannen min liker de og men jeg klarer ikke å spise linser.Er de noe tips om hva jeg kan blande de med , slik at jeg kan spise de?

Kari Jaquesson

21.07.2010 kl.07:41

Olga Fjeldskaar: Hei! Linser kan brukes til alt mulig. Det finnes mange forskjellige typer linser også. Noen tåler koking uten å bli til "mos" - Puylinser f eks. De passer veldig godt til salater og som tilbehør. Men f eks i indisk kjøkken er det Dal og annet som er godt, du kan lage supper, ja, altså, det finnes ingen grenser. Sjekk denne linken til å begynne med: http://dinmat.aftenbladet.no/Temasider/Artikler/Mat-og-helse/Sunn-mat/%C3%85-puy,-s%C3%A5-godt

b

21.07.2010 kl.09:42

Høres herlig og hektisk ut! Merker jeg blir veldig nysgjerrig på hva solbrille-historien er ;) Fortsatt god sommer!

21.07.2010 kl.10:29

Romerne 1:26-32
1 Kor 6:8-10
3 Mosebok 20:13
http://www.watchtower.org/e/200702b/article_01.htm

Marianne

21.07.2010 kl.13:35

Ha en fortsatt fin ferie Kari:):) Nyt den:):)

Anita

22.07.2010 kl.14:12

Skal si du er ei opptatt dame. Skjønner ikkje hvordan du holder ut:)

lillac

22.07.2010 kl.19:50

Zumba er kjempe artig!!! har prøvd det hjemme i stua!! Og funker fint det og! kan du ikkr gi ut en video etterhvert!! ???

Kari Jaquesson

22.07.2010 kl.21:57

Anonym: Du som er så opptatt av Bibelen. Kan du si med hånden på hjertet at du følger alt som står i den? I så fall ville jeg vært imponert. Da kan du ikke spise svinekjøtt, su skal faste, gi bort 10% av alt du tjener, dekke håret, ikke jobbe eller handle på søndager mm mm.

Jeg syne sdet er svært merkelig at så mange "kristne" er så maniske mot homofile og abort, men "glemmer" alle andre påbud og forbud i boken de sier at de følger. Pinglete.

Kari Jaquesson

22.07.2010 kl.21:58

Anita:Ikke så opptatt. Men jeg bruker fint lite tid foran TV eller på å gjøre husarbeid. Hjemme hos oss er det ikke shabby chic, bare shabby, hi-hi!

b

22.07.2010 kl.22:54

oh, nå må jeg bare kommentere. jeg er jo en kristen, med homofil søster og ikke akkurat sitat-følgende tro. med prest til far og historieforsker til bror, som fører lange rare og kronglete samtaler om alt det som står i bibelen. det er til å bli noe koko av. min bror mener for eksempel, at sett fra historisk riktig perspektiv, så er alt i bibelen osm omtaler at menn som sover med menn slik man gjør en kvinne i realiteten en direkte link til pedofoli, som visstnok var meget utbredt back then. at ordene for den gamle mannen som har seg med den lille mannen har blitt nøytraliserte og forsvunnet med oversettelsene. noe som makes total sense.

samtidig: det gamle testamentet bør man visst være jøde for å følge, eller en annen type kristen enn "statskirka". har ei venninne som er med i et trossamfunn som følger dette med mat for eksempel. meget pussig, men veldig interessant. selv er jeg oppdratt statskirke-kristen, men har blitt en mer åndelig/personlig kristen. jeg tror ikke at vi har noen rett til å fordømme andre mennesker. det er gud som skal gjør det, ikke vi. samtidig er jeg følsom for ting som jeg føler er "ondt" og prøver å holde meg til det som er "gudegodt". høres litt snålt ut her kanskje, men jau.

Kari Jaquesson

22.07.2010 kl.23:04

b: Høres ikke snålt ut i det hele tatt. Høres vakkert ut. Jeg er hverken det ene eller andre, men tror på at vi er en del av noe større enn oss selv og at vi mennesker har det godt når vi er gode mot hverandre. Alle regler, påbud og forbud som diverse religioner forfekter er ikke noe for meg og har ingen tro på at en Gud et eller annet sted har sendt dem ned til noen utvalgte menn med ordre om å skrive dem ned.

Desverre brukes ofte religioner til å undertrykke, ekskludere og straffe. Mange maktsyke mennesker vet å utnytte menneskers behov for tilhørighet og søken.

b

22.07.2010 kl.23:38

Helt enig i den. Religion, spesielt organisert sådan, blir altfor mye misbrukt. MAnge som misbruker den er ikke det dugg religiøse, og gjør det vanskelig for de som "virkelig" tror å si at man faktisk har en tro. Kjipt. Jeg har tro på regler og påbud som gode retningstråder, nesten som de reglene foreldre lager for et barn, eller slikt man kanskje lager for seg selv når man ønsker å bli et bedre menneske for eksempel. Samtidig er det ekstremt vanskelig å skille mellom hva som er "vær god"-oppdragelse i disse retningssnorene, og hva som er ren politikk og/eller historie fra fortiden. Det kompliserer mye.

Anita

23.07.2010 kl.14:41

Hehehe. Men blir du ikkje sliten av å reise hele tiden? Å bare ha 2 dager hjemme så ut å reise igjen? Høres slitsomt ut.

Kari Jaquesson

25.07.2010 kl.14:11

Anita:Nei, ikke sliten, men det er jo nesten litt ferie å være hjemme, hi-hi. Jeg elsker faktisk å være hjemme og bare småpusle på kontoret mitt. Skulel ønske noen kunne smitte meg med et elske-å-jobbe-i-hagen-virus, men foreløpig virker det som om jeg er immun....

Anita

26.07.2010 kl.20:53

Haha hagearbeid e dritt kjedli da. Måtte rake etter faren min hadde plenklippet. Holdt på i 5 timer for søren. Blæh.

Skriv en ny kommentar

hits