ADHD?

Ja, her kommer enda et innlegg i dag. Skulle egentlig på en jobb til Tønsberg som er blitt utsatt til i morgen, så da får man god tid til å lese avisene før dagen er på hell og i dag er det flere saker jeg bare MÅ kommentere.

Enda en gang får jeg "gleden" av å si "velkommen etter". I dag står fagfolk frem og sier at altfor mange barn får ADHDdiagnose! Dette har jeg skrevet en del om i boken min "Ketsjup er Ålreit"

Mange foreldre har dårlige rutiner hjemme både på måltider, leggetid, tempo i hjemmet og aktiviteter for barna. I tillegg er det mange som forventer at barna skal være like daffe som en førtiårig sofasliter. barn trenger aktivitet og de trenger tålmodige foreldre og RUTINER! Og solid mat. Robust mat. Ikke all den ferdigtyggede maten veldig mange har som standard mat.

Masse KONKRETE råd og tips og oppskrifter i boken min!
 

7 kommentarer

Marianne

29.07.2010 kl.14:56

Storfornøyd med "ketsjup er alright" :):) Nå venter jeg på at "kropp på topp- på 10 minutter" skal dumpe ned i postkassa mi:):)

hjelpmegselv

29.07.2010 kl.21:15

Du har så rett så rett Kari!

Kari Jaquesson

30.07.2010 kl.08:29

Marianne: Kult! Håper du liker den også. Et tips: Velg deg ut noen favorittsekvenser og bruk dem i et par uker, så bytter du ut. Da blir du godt kjent med sekvensene og trenger knapt kaste et blikk på boken under treningen! :-)

marianne

22.08.2010 kl.00:05

Så en engelsk dokumentar for noen år siden, hvor en lege tok en gruppe ADHD-barn og satte på riktig mat. Det var ikke halvparten av gruppen som hadde behov for medisin etter dette.... Ansvarsløse foreldre! Hvis de blir "roligere" av medisin - hva får de med seg på skolen da? Blir de litt sløve? Ungene har tøffe dager på skolen, og mange har myyyye fritidsaktiviteter, så stress og dårlig/ferdigmat-kost spiller sikkert inn.

Eva Berntzen

14.10.2010 kl.10:05

Jeg fikk "ketsjup er ålreit" jula-09 og den var en skikkelig motivasjon for å innføre mere sunne måltider her i huset. Kyllingsalaten, ertesuppa og dessert tipsene falt spesielt godt i smak her hos oss - for ikke å snakke om hvor godt det er med omelett i nistepakken. Takk Kari - lag flere slike bøker.

Hilsen Eva!

maria

09.02.2013 kl.15:19

hei jeg er mor til en gutt på snart 9 som hele sitt liv har slitt m mageproblemer. i årene etter han begynte på skolen har både jeg, skolen, familie å venner merket oss at min sønn er mye mer aktiv å det er blitt stilt flere spørsmål om mulig ADHD diagnose,

men som mor så syns jeg utredning tar veldig lang tid, har fått høre at ADHD kan "kontrolleres i en vis grad med mat. derfor så skriver jeg her i håp om at noen ser dette å event vet om noen gode oppskrifter vi kan prøve ut i vår familie, event om noen vet om bøker jeg kan kjøpe sånn at vi her hjemme kan starte ut litt "prøving" samtidig som vi venter på utredningen.

på forhånd tusen takk:) hilsen maria m familie:)

Kari Jaquesson

11.02.2013 kl.15:22

maria: Hei Maria! Sjekk denne: http://nordstrandkiropraktorklinikk.no/adhd-7.aspx

Skriv en ny kommentar

hits