Frokost til gutta!

Hjemmet mitt er Norway Cupbastion hele denne uken og vi er alltid mange til bords. I går var vi ni til bords til middag. Superhyggelig!

Yngste Prince Charming spiller på Vålerenga - og TAKK til Klanen som stod på sidelinja i går og heiet på dem (VIF Barca). Dere er BEST! Fire av kompisene har campet her i noen dager og det er høylydt og koselig. I dag har de spillefri så de har sovet lenge. De ville se film når de våknet og benket seg til i sofaen. "litt mat i magen må dere ha!" - Gjett hvem som sa det? (ja. det var det)

De fikk seg hver sin lille snackskål så kan de spise ordentlig frokost etterpå - de har sett seg ut grillet kylling fra i går - middagsrester er alltid favorittfrokosten til den gjengen der!

Gulrot, paprika,sviske,valnøtt, eple og en liten ostebit - mums! Også snacks kan være et sammensatt og sunt lite måltid!


OK- jeg innrømmer det - jeg måtte be veldig pent for å få
et så entusiatisk uttrykk!Og hvilken film de ser på? Ha-ha- ha Good Burger!

6 kommentarer

fruafrua

05.08.2010 kl.22:08

Jeg får ikke kjøpt boka "sterk mage og rygg" For lite varer står det når jeg trykker kjøp. Prøvd i flere dager. Er det andre steder jeg kan få kjøpt den. Har noen egne øvelser jeg gjør selv, men kan være fint med litt forandring.

Anita

05.08.2010 kl.23:44

Hahaha du e så løyen:D:D Hadde eg fått d før frokost hadde eg først og fremst blitt sjokka, men sist og kje minst, eg hadde ikkje rørt halvparten. Hehe men bra ungene e lert opp t å spise sånn.

Tonje

06.08.2010 kl.09:10

Ah, herlig! Jeg hadde spist ALT!

Snakk om mye kjærlighet i ei lita skål!

b

06.08.2010 kl.17:56

luksus å bli servert sunnhet på en sådan måte! en smule mer fristende enn å måtte stå og kutte opp og dandere selv. tenker iblant på hvor ufattelig greit det må være å ha en person i huset som fikser slikt. som voksen må man jo være det selv, eller ha råd + plass til å eventuelt hyre en eller.....gidde! ;)

Kari Jaquesson

07.08.2010 kl.08:37

b:Jeg skal bare si deg det, at for noen år siden vurderte jeg sesriøst å annonsere etter en kone. Med alle de vanlig tingene koner gjør (unntatt sex, da).

linn

08.09.2010 kl.17:31

mmm det må jeg bare prøve en gang :)

Skriv en ny kommentar

hits