Finn Schjøll solgte meg i dag!

Ja, i dag ble jeg faktisk solgt på auksjon. Finn Schjøll arrangerte auksjon til inntekt for Frelsesarméens rusomsorg. Det var et flott arrangement på Lysebu. Folk betalte en fast pris (1000,-) for å delta og man kunne by på masse flott kunst - og litt annet, som meg. Det var et eventbyrå som kjøpte meg så da kan de bruke meg til f eks et kickoff, en aktivitetsdag, et foredrag eller hva de vil. GØY!
Finn hadde laget et kjempefint arrangement og det var stappfullt hus på Lysebu!

I kjelleren hadde de laget kjempefin butikk"allé" med Sally Annprodukter og Fretex redesign (møbler, gjenstander som varmeflasker osv)

Kari Svendsen spilte og underholdt i shoppingalléen. Hun er kul - og råååågod på banjo!Mmmmmm...masse digge kanapéer - dette er bare første runde - det ble noen biter på megOg søtsaker!


Mari Maurstad, Aage Kvalbein og Toppen Bech underholdt. Mari Maurstad er en av de morsomte jeg vet om! Håper hun lager nytt show snart (eller kan gjerne sette opp noen av de gamle for de er så bra!) Jeg har ikke hørt mye Cello, men det skal jeg nå - det var helt nydelig musikk & dikt! Toppen fortalte historien om Lysebu og den damen kan kunsten å fortelle! Jørn Hoel & Heine Totland sang og spilte også.Omkranset av to gullgutter: Finn og Nils Gunnar Lie fra God Morgen Norge! 


Finn er god auksjonarius - "Kom igjen nå folkens!"Frelsesarméen takker - det kom inn masse penger - og det er virkelig til et godt formål!


Jeg kjøpte et stort portrett av Nelson Mandela - klarer ikke å ta bilde av det uten å få gjenskinn så dette er tatt fra nettet - det er er tatt av Morten Kroghvold. Gleder meg til å henge det opp!
Stikkord:

8 kommentarer

kristine smith knutsen

30.08.2010 kl.20:57

Gratulerer! DET bildet skulle jeg gjerne hatt...fantastisk:-)

Og Finn,han er en ener!!!

Lykketrollet

30.08.2010 kl.23:17

Så bra at du stiller opp for Frelsesarmèen. De gjør en kjempejobb for rusavhengige!!

Anita

03.09.2010 kl.00:46

Så bra at du stille opp t sånn Kari. Flotte saker. Vettu ka?? Go nyhet.. Eg har låge sjuke i ei uka nå me hals og øre betennelse, så fekk eg gave av pappa. Den nya bokå di.. Hehe herligt:P Blir digg me trening ijen nå.. Blir heilt gåen i heile kroppen av å ligga døgne rundt.

Kari Jaquesson

03.09.2010 kl.10:00

Anita:Så koselig! GOD BEDRING forresten!

Anita

03.09.2010 kl.19:13

Hehe ja blei overraska. Fikk ønske meg sjøl:P Digg.

Tusen takk. :P

mamsen

04.09.2010 kl.21:30

så flott Kari.

klem fra sylvia

b

05.09.2010 kl.00:32

hvor får man vite om slike auksjoner egentlig? ikke det at jeg har så mye å by med, men kunne vært interessant å prøve seg en gang. må man være spesielt invitert etc? hilsen hu som snart blir mor!:P

Kari Jaquesson

06.09.2010 kl.12:53

b:Hei - har aldri vært på auksjon før, men Finn spurte meg for flere måneder siden om jeg vill evære "objekt" under hammeren - og det ille jeg såklart - det koster meg lite og innbrakte jo en god del penger til Frelsesarméen. I tillegg brukte jeg en liten formue på det Nelsom MandelaPortrettet, men jeg klarte fiiiint å rettferdiggjøre det overfor meg selv!

Ja, tenk nå er du snart klar for fødsel! Spennende! Jeg skulle gjerne opplevd både svangerskap og fødsel en gang til, men det er for sent for meg - så om noen år kan jeg begynne å mase om barnebarn, he-he!

Skriv en ny kommentar

hits