Travelling by train.....

Fikk denne på mail. Måtte bare dele den, synes den er så søt!

Emne: E-MAIL FROM AN ARAB STUDENT TO HIS DAD 
An Arab student sends an e-mail to his dad, saying:

Dear Dad

Berlin is wonderful, people are nice and I really like it here, but Dad, I am a bit ashamed to arrive
at my college with my pure-gold Ferrari 599GTB when all my teachers and many fellow students
travel by train.

Your son, Nasser

The next day, Nasser gets a reply to his e-mail
from his dad:

My dear loving son
Twenty million US Dollar has just been transferred
to your account. Please stop embarrassing us.
Go and get yourself a train too.

5 kommentarer

b

03.09.2010 kl.11:29

hahahaha. fantastisk!

Mej

03.09.2010 kl.14:15

Hei KARI:)
Har noen spm som jeg håper du kans vare på=) så du hadde testet ut rockering (time)... Hva syns du? er det god trening? Jeg har prøvd min ut nå i ca 3uker og de siste 2 ukene har jeg trent ca 15 min med høyt tempo (i takt med rask musikk). Jeg er da god og svett... Merker spesielt bak på ryggen at det har blitt strammere... fordeler/ulemper med denne treningen?
Etter 2 kjappe barnefødsler har jeg behov for å stramme opp litt, ikke gå ned mer i vekt (58 kg og 163 høy) så går i tillegg ca 50 min rask gange med vogna hver dag (raskt tempo)...
Og i boka de: ketchup(",) skriver du at nudler inneholder mye salt. gjelder dette også for eggnudler? lurer på om det er selve nudlene eller pakken med krydder som man tilsetter (disse bruker jeg aldri) som inneholder salt. Tusen takk for kjempe inspirende bok:)

Hege

03.09.2010 kl.17:21

Hei Kari :)

Jeg søker råd... Har du tips til aktiviteter jeg kan gjøre sammen med mine barn? Min eldste datter på 7 år begynner å bli overvektig. Hun er rundt 140 cm og veier ca 40 kg. Hun bruker str 152 i klær pga magen. Alarmklokkene ringer, og jeg har tatt meg selv i nakken og meldt meg på et Grete Roede kurs. Jeg er overvektig selv, og ønsker å etablere gode kostholdsvaner til mine barn. Jeg har alltid vært overvektig, og ønsker ikke at mitt barn skal bli behandlet slik jeg selv ble. Hun er til dels aktiv. -Går på turn 2 dager i uka året rundt. Jeg er inneforstått med at hun ikke skal slanke seg, men vekten må stabilisere seg. Hvor mange kalorier skal hun innta på en dag feks? Greit å vite hva som blir for mye.

Jeg er mye alene med mine tre barn pga en omreisende ektemann. Det er vanskelig å finne aktiviteter vi kan gjøre. På ettermiddagene går det i ett frem til minstejentas leggetid som er alt kl. 18.

Vi har hele "kvelden" for aktivitet, men det begrenser seg ettersom minstejenta har lagt seg og vi må være i nærheten. Vi har stor hage med blant annet trampoline som vi har benyttet flittig den siste tiden. Men snart kommer høstmørket og vinteren. Er det noen av videonene dine som er barevennlige? Eller har du noen leketips til hva som kan bli en fin trening?

Anne

05.09.2010 kl.17:45

Hmmm... Her var en ny vri å sette tennene i (bokstavelig talt! ;-).
"Slanker seg med småkaker"
http://www.dagbladet.no/2010/09/03/tema/klikk/helse/ernering/13267904/

Marianne

05.09.2010 kl.21:01

Hehe den var morsom:):)

Skriv en ny kommentar

hits