Litt av en helg! Party, Party

Jeg er mye rundt omkring i forbindelse med jobb og når jeg er i Oslo er jeg en skikkelig hjemmegris. Men i helgen har det vært bare fornøyelser ute i "felten". Fredag var det fest for God Kveld, Norge. Det var kjempegøy! Dro med en venninne og vi danset masse tjohei! På lørdag var det fest Det var Inch, Gutta på Haugen og Pascal som hadde fest og det var kjempegøy! Masse herlige folk og mat og vin (men jeg drakk hylleblomtsaft ? jøss det er virkelig nyyydelig), kaker og i det hele tatt!

I går var jeg først på Snarøya for yngste Prince Charming spilte fotballcup og på kvelden dro han & eldste Prince Charming på kino, mens jeg dro hjem til en venninne  for ?lett bevertning? som hun kalte det (det var full oppdekning med alskens digge saker) litt vin ogs å var det rett på en super konsert på Cosmopolite.

Måtte dra litt før konserten var ferdig for det var tidlig opp i dag for å snakke om Trysilrypa på God Morgen Norge i dag! Dit skal jeg på fredag og holde motivasjonstreff  for alle ?rypene?. På lørdag skal vi prøve å lage verdens største Zumbaklasse ? det er jeg som står for oppvarmingen! det er fremdeles mulig å melde seg på - bare møt opp og ta kontakt med sekretariatet.

Hele den uken finner du meg HER  - blogger om min vegetariske uke! Kanskje blir du litt inspirert?(Bildene blir større om du klikker på dem)

Heldigvis startet festen tidlig, så selv om vi danset i flere timer var det natta innen kl01. Digg!

Blogger fra Inchfesten senere - nå må jeg løpe!
Tjolahopp!

Stikkord:

2 kommentarer

b

07.09.2010 kl.09:42

virker som en bra helg! så ut som du hadde det gøy på dansegulvet også, i det ene sekundet som ble vist på tv-skjermen iallefall :)

På sunt vis

24.09.2010 kl.21:38

Litt party og gøy må man ha også :)

Skriv en ny kommentar

hits