Her er jeg hele uken!

Klikk på bildet:
Stikkord:

15 kommentarer

b

07.09.2010 kl.09:52

kjempebra tiltak. akkurat nå tør jeg ikke gjøre et slikt prosjekt, med kidden i magen, men jeg har litt lyst til å innføre en kjøttfri dag i uka en gang. prøvde meg som vegetarianer for noen år siden. etter tre måneder måtte jeg gi opp. jeg var ikke flink nok til å få i meg det kroppen trengte...

Susanne

11.09.2010 kl.14:03

Hei Kari!

Jeg vil bli aerobic/step instruktør, og lurer på om du kan anbefale noen kurs på hvordan jeg kan bli det?

Holder du instruktør kurs? Det hadde vært fantastisk og delta på et kurs med deg isåfall!!

Heidi Korstad

13.09.2010 kl.10:40

VAr så heldig å få oppvarming av deg på Trysilrypa i helga og det var veldig motiverende før jeg skulle starte 13 km løping!! Selv instruerer jeg ei gruppe fra 15 år til 50år og har i dag lagt til noen nye steg og musikk som du hadde. Har du noen tips vedrørende steg/trinn og musikk som jeg kan få av deg???

Mvh Heidi

Hans

17.09.2010 kl.21:38

Hvor kan man stille et spørsmål uten å kommentere en blogg. Linken spør Kari virker ikke. Er ikke ute etter å få epost adressen til hennne. Men skal spørre om noe som ikke er tema på denne bloggen.

b

18.09.2010 kl.09:33

hva...ingen blogg-innlegg mens jeg var borte, fødte og kom tilbake? ;)hilsen hu som visstnok ikke får løpe på tre måneder *sukk* trilleturer here i come ;)

Kari Jaquesson

19.09.2010 kl.11:46

b:Hey - GRATULERER! Fortell, fortell! Fødsel, veer - nurket...alt!

Kari Jaquesson

19.09.2010 kl.11:47

Kari Jaquesson:1) Gå turer med ikke for lange skritt, knipeøvelser i hytt og vær, rolige styrkeøvelser a la ligge på magen, løfte motsatt arm & ben osv. :-)

Kari Jaquesson

19.09.2010 kl.11:48

Susanne:Smart å ta fitness deltid på NIH først - bra grunnlag fordi du lærer anatomi & Fysiologi osv.. Etter det gruppetreningsinstrutkørkurs enten der elle ri regi av sentre osv..

Kari Jaquesson

19.09.2010 kl.11:51

Heidi Korstad:Takk! :-) Jeg holder noen instruktørkurs rundt omkring, men om du går inn på www.powermusic.no vil du finne masse treningsdvd'er - også slike som er spesiallaget for instruktører! :-)

b

19.09.2010 kl.17:26

takk :) jeg ble igangsatt pga svangerskapsforgiftninga. rimelig fælt. men etter to og et halvt døgn på et lite rom på sykehuset skjedde det, og jeg fikk plutselig veldig hyppige og kraftige veer. åtte og en halv time senere: babyboy was out! vi ble på sykehuset i åtte dager dog, grunnet blodtrykk som aldri ville ned og at lille Elias fikk gulsot. ufattelig godt å komme ut igjen. i dag gikk vi vår første trilletur. utrolig deilig, men sært vondt. du vet jo garantert hvordan kroppen er etter fødsel... den turen gikk ikke akkurat i høyt tempo. men vi gikk og gikk og besøkte besteforeldre.

før jeg fikk dra fra sykehuset fikk jeg en liten "forelsesning" angående høyt blodtrykk og svangerskapsforgiftning av legen. nesten litt frustrerende, da jeg føler jeg har gjort det jeg kan for å unngå det på det lengste, ved å trimme og prøve å legge om kostholdet. kunne kanskje gjort en enda mer hardbeina innsats, men. uff. so be it. gutten er frisk, og jeg kommer meg. selv om jeg nå går på blodtrykksmedisiner.

b

19.09.2010 kl.17:28

han ble født 12.09 kl 02:23 forresten :)

Kari Jaquesson

20.09.2010 kl.07:42

b:Hei lille mamma! Jeg synes føttene dine er søte når de er litt oppblåst, jeg! Men jeg husker at jeg gledet meg til å få tilbake ankler da jeg fikk nr.2. Det er mange smarte ting å gjøre for å passe på blodtrykket sitt. Kost & trening, stressmestring, ekstr amineraler (eks magnesium & kalium). Dette går seg til! Koooo sdeg med nurket! :-) K

b

20.09.2010 kl.11:05

hehe, de føltes ikke akkurat søte :p høyt blodtrykk ligger desverre i familien, slik svangerskapsforgiftning også gjør. men ja. jobber litt mot det. tar ekstra kalium hver dag, samt disse trenings/kostholdstingene...som er en real utfordring egentlig, men jeg tar det stadig steg for steg. tror faktisk jeg fikk høyt blodtrykk bare av å være på sykehuset, pga alt stresset og at de ikke akkurat hadde så næringsrik mat. men jeg benyttet sjansen til å spise fisk så ofte jeg kunne ;)

Thomas

11.10.2010 kl.11:05

Arrangerer du noen form for treningsleirer som varer over en lengre periode. Dersom ikke hadde det vært noe du kunne gjort? Jeg hadde enkelt meldt meg på. Hadde den vart feks 3-4 uker ville alle fått en pangstart på "treningskariæren" i tillegg ville det være mye lettere å fortsette når man fikk se det fungerte når du pisket oss. Dette har jeg lett overalt etter men ikke funnet noe sted. Mener naturligvis ikke trenings leirer for personer i allerede god form, men oss som trenger å komme oss opp av sofa'n å trene!

02.11.2010 kl.18:52

Vil først få si at du var modig som satte fokus på fedme og at dette i de aller fleste tilfeller skyldes forholdet mellom aktivitet og matinntak. Har nok selv også feilaktig brukt lav forbrennig som unnskyldning.

Et annet tema som er litt beslektet er brystreduksjon. For noen år siden vurderte jeg bryst reduksjon, jeg fikk til og med henvisning fra min lege. Overvekt var aldri et tema. Jeg veide mellom 85 og 90kg (178 høy). Heldigvis så har jeg i ettertid kommet ned i en vekt og veier nå rundt 65 kg og har ingen plager.

Er veldig forundret når jeg kjenner andre som har hatt brystreduksjon og som helt sikkert har en BMI helt sikkert over 25. Tror de selv eller helsevesnet at de har normal vekt? Eller kvier de seg for å stille krav til pasienten? I etter tid har jeg observert det samme, flere som har hatt brystreduksjon er egentlig litt lubne (sikkert ikke alle). Håper jeg ikke provoserer for mye :)

Skriv en ny kommentar

hits