Back in town

Har vært en uke i Kroatia med en herlig jentegjeng. Vi var 31 med meg og trente morgen og ettermiddag, var på fjelltur, spiste MASSE deilig mat, badet, solte oss og hadde det bare HELT topp!

Om du har lyst til å bli med meg på tur en annen gang sjekk HER!


Etter en og en halv time i rett oppoverbakke fikk vi DEN utsikten!Mens vi var i Kroatia møtte vi det norske landslaget i radiopeileorientrening - klart vi måtte heie!


Siste kvelden!

Fem retters hver kveld! Vi kunne alltid velge mellom vegetar, fisk eller kjøtt. Og desserter såklart, he-he!
Nå er jeg tilbake i Oslo, og skal i konfirmasjon i dag, så det blir nok god mat i dag også, ja!

Denne uken skal jeg trene masse med Bettan og på torsdag er det gjesteklasser & foredrag på IXAT i Brumunddal!

9 kommentarer

Kari-Ann

20.09.2010 kl.12:18

Hei, vet du hvordan i alle dager jeg kan få tak i Jane Fondas "Lean Routine" på DVD? Du kommenterte på den treningsvideoen på åtti-nittitallet en gang, og den er bare helt knall!

Flott blogg, liker måten du skriver på :) You go girl!

Kari Jaquesson

20.09.2010 kl.17:43

Kari:Oj, den er veldig gammel. Legg ut en annonse på Finn.no - kanskje noen har den?

Kari Jaquesson

20.09.2010 kl.17:43

Kari:Takk for koselig tilbakemelding, forresten :-)

Åse Randi

21.09.2010 kl.10:56

Til Kari-Ann:

Den er så gammel at det er lite sannsynlig at den er å få som DVD. Om du ikke får tak i DVD kan du søke på nettet etter Jane Fonda Lean Routine og få mange treff på VHS, på bl.a Amazon.

Om du kjøper VHS er det en smal sak å lage DVD av VHS. Vær bare litt OBS på at du kjøper PAL-system (europeisk) om videospilleren bare takler dette systemet.

Spør evt noen du kjenner som har DVD-opptaker og VHS-spiller om de kan hjelpe deg om du ikke har mulighet for å gjøre det selv.

Åse Randi

21.09.2010 kl.10:59

Her er to mulige lenker:

http://www.amazon.com/Jane-Fondas-Lean-Routine-Workout/dp/6302872227

http://www.amazon.com/Jane-Fondas-Lean-Routine-Workout/dp/B000JINQ40

Ingrid

23.09.2010 kl.11:02

Hei Kari!

Jeg har en del spørsmål som jeg lurer på, men finner ingen e-post til deg. Jeg studerer fysisk aktivitet og helse, og har en del spørsmål ang det temaet. Kunne du ha svart meg på den oppgitte e-posten for å ta kontakt?! Det hadde jeg satt stor pris på! :)

På forhånd takk,

mvh

Ingrid

Rune Moen

28.10.2010 kl.00:25

Det såg herlig ut. Håper dere hadde en fin tur =)

Anne Grete Heimdal

29.10.2010 kl.10:24

Leste om turen og var misunnelig. Har vært med deg på tur før via Jomfrureiser, da vi var på Sardinia. Fin trim og glade jenter. Lyst på ny tur.., ja hvorfor ikke? Hvem vet fremover. Har boka di "10 minutter til flatere lår og mer spretten rumpe", boka er super. Og det er sant folkens, alt behøver ikke ta så lang tid. Jeg gjør øvelsen på badet morgen eller kveld, selvfølgelig i tillegg til annen trening. Men på travle dager, er dette alene bedre enn ikke noe.

Kunne godt tenkt meg gemalen under din treningsvinge en stund. Det hadde kroppen hans fortjent :) Funderer mer og mer på det. Hvor holder du til? Priser? Blir inspirert da man leser blader hvor du "har tatt tak i folk" :) Vel får finne det ut.

Du er til stor inspirasjon, det skal du vite. Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits