Svar til den anonyme jungelfeberfyren (eller er du en dame?)

Ja, både frokostdebatter og fettdebatter bringer frem mye rart fra mørkets kroker. Jeg har spesielt én (eller fler, innleggene er postet under flere forskjellige navn)  som er veldig opptatt av afrikanske menn, puling og diverse slanguttrykk Man får vel være høflig og svare.

 

Kjære "anonym"

 

Jeg lurer litt på hva du er laget av som kan skrive

 

"Kari du er lubben og ikke mye i form i forhold til fitness utøvere.. Kom på grandios prix neste gang så for vi Se hvor høy i hatten du er da??? Jævla apeniggerknuller monkey smelly cock."

 

Kan ikke du sende meg noen ord om deg selv - blir så veldig nysgjerrig på hva slags person du kan være. Er du høy, lav, litt ekstra opptatt av  dette med kjønnsorgan siden du føler at dette hører med i denne debatten, har du komplekser for den du er siden du må skrive anonymt. Ja, i det hele tatt - hva rører seg oppe i ditt hode siden du velger å skrive slik?

 

 Har du en hjerneskade får du jo være unnskyldt, men om det ikke ligger slik an hadde det vært veldig artig å høre mer om motivasjonen, om hva som inspirer deg og driver deg i dine verbale innspill.

 

Heldigvis vet jeg at du ikke er representativ for alle de flotte menneskene som driver med fitnesskonkurranser. Selv er jeg ikke konkurranseutøver, for meg er fitness en livsstil (som også innenbærer bruk og trening av hjernen, tale og skriveevne.) Så du har helt rett - jeg er lubben i forhold til de som konkurrerer innen fitness og mmmmmm, jeg er deilig å bite i og jeg smaker goooodt.

 

Gleder meg til å høre fra deg og livet ditt - legg gjerne igjen navn også - for du tør vel stå for det du skriver? 
Jeg forstår det slik at du  har problemer med en illeluktende penis (siden du signerer innlegget ditt med 'monkey smelly cock'.

 

 Må jeg få anbefale omskjæring - lettere å holde lillemannen ren da.

 

 

Med ytterst vennlig (om ikke 100% respektfull) hilsen

 

Kari Jaquesson

26 kommentarer

Andreas

02.11.2010 kl.16:15

Er du lubben Kari? Hvor hen da??
Lubben er ikke lik med dårlig trent. Jeg vet om flere (av begge kjønn) som er litt lubne, men i strålende form alikevel.
Det finnes en mellomting. Jeg mener lubben er innenfor den mellomtingen. Mellom slank og lubben.
Under slank=for tynn. Over lubben=for kraftig.
Der i mellom finnes det mange vakre former. =)

Kari Jaquesson

02.11.2010 kl.16:41

Andreas: ha ha ha - alt er relativt og i forhold til de som konkurrerer i fitness er jeg jo det. måtte bare imøtegå det min anonyme "beundrer" skriver i innlegget som du ser i uthevet.

Andreas

02.11.2010 kl.18:10

Jeg vet avsender av meldingen er ute etter å provosere, og gledes garantert over at du i det hele tatt bryr deg med det. Et lite tips er å overse det. Kan være vedkommende holder på i et halvt år, kan være vedkommende gir seg før, men vedkommende vil aldri gi seg så lenge h*n blir lagt merke til og får reaksjoner på meldingene sine.
Husker ikke på hvem som sa det, tror det var Elisabeth Andreassen?, men husker det var noe slikt som, "jeg har aldri hatt noe problem med vekten min, jeg har hatt menn som har hatt problemer med den, men jeg har selv aldri hatt noe problem med vekten min".
Oh, forresten helt OT: den "Spør Kari"-linken til venstre her går bare til en tom side.

Christin

02.11.2010 kl.21:58

Hahaha! Beklager at jeg må le. Men dette var dagens strofe og vel så det. Og svaret ditt passet kjempegodt og rett i fleisen på denne "anonym", for det fortjener h*n. Jeg synes i alle fall du ser flott ut :)
Jeg holder meg for magen og humrer litt til :)

Feit

03.11.2010 kl.00:01

Så, du liker å slenge dritt selv, men blir sur om du får noe i retur da altså?

Kari Jaquesson

03.11.2010 kl.07:58

Feit: Hei lille Feit eller Lille Feig bør du vel kalle deg - hvorfor tør du ikke legge inn kontaktdata? Feigt å være anonym. Deg om det. Jeg har ikke "slengt dritt" som du sier - i så fall, hva skulle det være? Er å påpeke at man ikke er rammet av fedme å slenge dritt? Og innlegget til "Smelly Cock" over her har jeg lagt ut for å vise hvor mange usakelige tullinger som legger igjen anonyme innlegg på blogger og nettforumer. At han mener jeg er lubben bryr jeg meg jo ikke om i det hele tatt - tar det vel heller som er kompliment, det er språbruken hans jeg reagerer på. Men du er jo glad i å bruke ord som bitsch osv i diskusjoner så du og Smelly Cock er vel i samme liga.

Ragnhild

03.11.2010 kl.09:42

Du er diggbar:) elsker at du har fått dette økende folkeproblemet fram i lyset, det trengs. Såg "Loosing it with Jillian" i går, en indianerstamme der 90 % var overvektige og Jillian beskrev det som et masseselvmord. Vet det ikke er like gale i Norge enda, men vi er godt på vei. Fortsett det gode arbeidet du gjør, ikke alle er like tøff som du... Ha en flott dag :)

Kristine

03.11.2010 kl.10:47

Det er helt utrolig hva enkelte kan få seg til å skrive, jeg blir helt flau på deres vegne..

Jeg har vanskelig for å tro at vedkommende i det hele tatt har noe kjennskap til fitness (hverken livsstil eller konkurranse), og det er trist at h*n ødelegger for de seriøse. Samtidig sier jo dette alt om personen, så mye dritt må altså til for å føle seg bedre - med andre ord snakker vi om en ekstremt miserabel person.

Feit

03.11.2010 kl.11:00

Legge inn kontaktdata, slik at du kan kontakte meg for å slenge enda mer dritt? Ellers takk du

CC

03.11.2010 kl.12:57

Rett og slett facinerende hva mennesker kan finne på å si og gjøre. Selv mener jeg at du har rett, Kari. Og til folk som "Feit" og "Monkey Smelly Cock": Det må vel være helt greit at dere er uenige med Kari sine synspunkter og at dere har tatt dere nær av noen av tingene hun har skrevet og sagt, men når dere velger å argumentere på samme måte som en rebelsk tenåring, kommer ikke poengene deres særlig godt frem.

Prøv å pust litt inn og litt ut, tell til 10 og les ordentlig gjennom hva Kari (og andre) skriver før dere kommenterer. Ville dere ha snakket sånn til folk ansikt til ansikt?

Ida

03.11.2010 kl.13:16

Stå på, Kari! Du er kul, du inspirerer og du er en dame med bein i nesen!! GOGOGO :) :)

Feit

03.11.2010 kl.13:25

Til CC

Selvsagt, hvis folk slenger dritt så får de dritt tilbake. Oppføre seg som folk, så får de høflighet tilbake. Kari slenger dritt, og fortjener absolutt alt av dritt hun kan få tilbake. Absolutt alt, bortsett fra trusler

siljeak88

03.11.2010 kl.14:27

Utrolig at folk kan ta seg så nær av noe som faktisk er både et nasjonalt og internasjonalt problem. Selv bor jeg i England og her tror jeg absolutt de kunne trengt en dame som deg Kari, noen som tørr si det "alle" tenker på og sette debatten i gang.

Når det gjelder innlegget over her blir jeg helt oppgitt over at det er muig, men imponert over måten du takler det på.

Stå på Kari !

Kristine T

03.11.2010 kl.15:35

stå på Kari!

Jeg er selv ikke i kategorien tynn, er heller mer lubben enn det jeg selv ønsker. Men jeg har valgt å gjøre noe med det. Jeg tror at de som reagerer sterkest på dine uttalelser, er dem som innerst inne vet at du har rett på visse punkter.

Jeg er ikke enig i alt du har skrevet, men syntes du får for mye pepper og drittslenging. Jeg tror at noen kan ha lettere å legge på seg enn andre og slikt, men det er like vel ingen unnskyldning for å sitte stille på rompa hele dagen. Jeg er selv fra en familie hvor "alle" er tynne og slanke, utenom meg. Har noen som har lagt på seg i voksen alder. Min søster er det jeg vil kalle slank, og har alltid vært tynnere enn meg. Og hun har sittet på rompa, spiser mye godteri og fastfood uten at det syntes. Jeg har bestandig vært i mye mer aktivitet enn henne, spist mindre usunt, spiser mye fisk og gr.saker, frukt osv, og kun en sjelden gang inntar jeg fasfood. Godteri er også forbeholdt helgene. Jeg spiser også mindre enn henne, men nå det siste året har jeg prøvd å få i meg opptil fem-seks måltider i løpet av en dag. Trener også opptil fem dager i uken, sykler til jobben, og beveger meg så mye som mullig. Likevel er jeg større enn henne i bredden osv. Men har også mer muskler.

Jeg legger mye lettere på meg enn henne, noe som er litt surt. Men jeg er obs på hva jeg spiser, at jeg spiser riktig etter trening osv. Jeg har valgt å gjøre noe!

Fortsett å stå på ditt. Du gjør en flott jobb både som informatør og motivatør!

Feit

03.11.2010 kl.16:29

Se da Kari, så mange som beundrer deg. Er det ikke gøy da, at det å slenge dritt mot meg gjør deg så populær?

Kristine T

03.11.2010 kl.19:20

@Feit og alle andre som føler seg truffet: Jeg tror ikke de fleste her inne støtter opp om og mener å slenge dritt mot deg og andre. Meg selv inkludert. Slik jeg har oppfattet alt sammen, er at det ikke er og aldri har vært meningen til Kari. Det er lett å missforstå det noen skriver, ting kan bli tatt ut av sammenheng ol. Og ja, jeg mener også at valg av ord til tider kunne vært annerledes, men jeg synes likevel ikke at det er grunn til å hetse Kari. Og det er noe alle vet at alle har godt av å bevege seg. Enten om man har noen kilo for mye grunnet sykom, gener osv osv. Så kan man selv bestemme om man tror at det er forskjellige årsaker til overvekt, eller om alt er ens egen skyld.

Jeg tror at budskapet og hovedpoenget med hele artikkelen i førsteomgang var at man ikke kan gjemme seg bak en setning slik som "det er den og den grunnen til at jeg er overvektig" Altfor mange gjør det. klager over at man ikke har tid, at det ikke er deres skyld ol. Mange faktorer spiller inn, men man kan ikke klage over det om man ikke gjør en innsats selv for å forebygge eller forbedre det man evt vil forandre!

Og nei, jeg mener IKKE at det er noe negativt med å ha noen kilo ekstra, så lenge man selv trives med kroppen man har, og så lenge det ikke er sto helsefare forbundet med det. Det er det man selv synes som er viktig!

Og det finnes mange virkelige flotte og pene jenter/damer som har de ekstra kiloene!

Jeg er personlig ikke tynn, men heller ikke veldig overvektig. Men jeg er ikke fornøyd selv, og har derfor valgt å prøve å gjøre noe med det. Men jeg tar også hensyn til den kroppsbygningen jeg har. Jeg kan ikke bli superslank og alt det. Men jeg har skjønt at det i hvertfal ikke blir bedre av å sitte stille og ikke gjøre noe aktivt selv.

Men som sagt syntes jeg hele denne debatten har tatt helt av. Ja, det var kanskje ikke helt riktig ordvalg av Kari, men det hele er tatt ut av sammenheng, misforstått, overtolket, og folk har laget sin egen oppfatning.

Jeg mener og tror at Kari på ingen måte har noe i mot de som har litt ekstra på kroppen! og det synes jeg hun får tydelig frem. Om man leser kommtarene, er det også flere av disse personene som er enig med innlegget hennes. -ja, hun hjelper folk med å komme i form, og evt gå ned i vekt. Men det betyr ikke at hun har noe i mot dem som har de ekstra kiloene! Hun vil kun hjelpe dem som ønsker det, til å nå de målene de selv setter, og i deres øyne gi dem et "bedre liv".

Er man ikke enig, føler seg truffet osv, så er jo det selvfølgelig trist! Men det gir ingen grunn til å hudse Kari på denne måten.

Og igjen. Det er det man selv syntes om kroppen sin som er viktig! Trives man er det superflott! Hvis ikke skal man vite at det er mye man kan gjøre selv.

Så stå på du, Kari :)

Kristine T

03.11.2010 kl.20:30

om du "tar" igjen er du absolutt ikke stort bedre enn Kari. Om du mener det er slemt å hetse folk (som absolutt ikke var mening med hennes uttalelser, og som man forstår om man leser den og tideligere innlegg), er du ikke bedre enn henne når du gjør som du gjør. Du går også til angrep, og skaper absoutt ingen bedre situasjon hverken for deg, henne, eller andre.

Greit at du er uenig, men du er sannsynligvis for gammel til å drive med slikt. Det er forbeholdt barn å ta igjen på den måten.

Formuler deg heller på en ordentlig måte og forklar at du følte deg hetset, såret osv på en ordentlig måte, hvor du samtidig forklarer hvorfor osv. Tror det er mye lettere å få til en god dialog rundt dette da. Og tror det absolutt er mye bedre for alle parter. Og det gjelder ikke bare deg som kaller deg "feit". Det gjelder alle.

Ønsker deg en flott kveld.

Feit

03.11.2010 kl.21:33

Så Kari skal ha eneretten på å slenge dritt mener du?

Feit

03.11.2010 kl.21:37

Glemte å ta med at ønsket om en god kveld ikke er gjensidig

CC

03.11.2010 kl.21:42

Til "Feit":

Jeg synes ikke det er noen selvfølge at hvis noen slenger dritt, så skal man slenge dritt tilbake. Jeg prøver å være høflig og saklig uansett. Liker å gå ut ifra at folk ikke mener vondt og at hvis de virker frekke, er det noe annet som ligger bak eller at jeg har misforstått noe.

Ser ingen gode grunner til at mennesker ikke skal være hyggelig med, å tilgi og å godta hverandre.

Marie

03.11.2010 kl.22:17

jaja, nå har jeg hørt alt .. hvis du er lubben er vel nesten hele Norge fete..

Jeg synes du er kjempe flink med mange gode meninger !

Charlotte

04.11.2010 kl.00:02

Feigt gjort av alle annonyme kommentarer og ikke vise sin identitet. Den "illeluktende penisen" -kommentaren fikk som fortjent....

kari, du er ei SUPER dame. Og utrolig mange mennesker der ute som ser opp til deg og det du gjør. (skriver også fra mitt eget syn her også)

Kroppen din er akkurat slik en kvinne skal være, formbull og "god å bite i" ;-) stå på Kari!!

- Charlotte

Andreas

04.11.2010 kl.00:10

hehe jeg ler meg ihjel... XD

Marianne

04.11.2010 kl.16:16

Jeg synes du har gjort en super jobb(som alltid) iforhold til denne debatten. Av det jeg har sett og lest så har du svart bra for deg, forklart deg på en god,forståelig og fin måte. Det synes jeg faktisk er ganske imponerende for denne debatten har blitt HEFTIG. Jeg har ikke lest gjennom alle kommentarene på bloggen din, men nokk til at jeg er sjokkert over hvor mye stygge ting folk skriver. Jeg synes det er feigt av dem å gjemme seg bak tastaturet og drive med nettmobbing. Håper du leser alle positive kommentarer, mailer og andre tilbakemeldinger du får og lar dem veie mer enn alle de negative.

Stå på Kari:):)

Klem fra Marianne

Tynn

17.11.2010 kl.11:24

"Feit" er feit.

Jorunn

29.01.2011 kl.00:38

Hvorfor er de fleste feite så sårbare? De må jo tåle å høre det. Hvis de ikke liker de valkene de bærer rundt på, og vantrives med tung pust, ingen kondis, blir forbigått i trapper, opptar masse plass på bussen... Ja... kanskje på tide å gjøre noe med det? Og sant... feite folk ER late.. (ihvertfall de fleste av de tjukke jeg kjenner). Man MÅ IKKE ha kaker og masse mat for å kose seg. Stå på Kari. Du er et bra forbilde for mange.

Skriv en ny kommentar

hits