Er juging nasjonalsporten denne uken?

Hvem visste hva og hvor lenge og hvem visste ikke og hvorfor ikke - det burde vel ta ca 5 minutter å finne ut!

Ho-ho, mye svetting på bakrommene nå. Det blir morsomt å se hvem som blir ofret. Unntatt for den som blir ofret, da - men kompensasjonen diskuteres vel også, kan man tenke seg.

 

Det hadde vært såå gøy å drysse Pinnochiostøv på hele gjengen "der oppe". Vel, med alle de lange spisse nesene hadde det blitt helt trafikkfarlig. Skal vi si at juging er nasjonalsporten denne uken (også)?

 

"I can't recall, I didn't know, I received it, but didn't read it.....I....I...."

Stikkord:

13 kommentarer

pippaK

06.11.2010 kl.13:10

kjempe fin blogg : )

har du lyst å titte innom min ? Kansje du vil legge igjen en kommentar også, det skader ikke !<3

Andreas

06.11.2010 kl.13:35

a.k.a. "the blame game".
Men dette er ikke noe nytt. Slik har det da alltid vært. Så lenge vi har politikere med den slags moral vil det også være den samme moral som er gjenganger blandt folk flest.
Grunnen er enkel: man elsker makten mer enn ansvaret. Ansvaret man har overfor samfunnet, overfor sine medmennesker. Man elsker heller godene man får av jobben som politiker, alt det matrielle, å bli sett opp til, statusen. Å skulle ta ansvar og risikere å miste noe av det? Nei, det er for farlig det.
Platon sa at den som vil ha makt må ikke få det. Det hadde han jaggu rett i!

Pamela Lesund

06.11.2010 kl.13:44

Kul blogg du har ;-D Litkte designet

lordwolf89

08.11.2010 kl.08:39

Hei! jeg så på dagens God Morgen sending der du snakka om folk som er undervektige, jeg er 21 år, er 183høy og veier ca 50kg +/- 1-2kg

på god morgen norge i dag ga du tips om hvordan man kunne gå opp i vekt, en av tingene du viste frem var et næringspulver og jeg lurte på hva navnet på det pulveret er

Fyfabianåteitduer

08.11.2010 kl.10:59

Jeg lurer virkelig hva som har skjedd med deg det siste året.... Du er heelt forandra. Den bedreviteren, helseminister og overlege og det meste..... Du som var så fornuftig og inspirerende før. Fy fabian å skuffa jeg er over hvor forandra du er blitt.

kristine pedersen

08.11.2010 kl.10:59

Hei Kari!
Jeg så akkurat god morgen norge på tv, og har et spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med!
Jeg synes du er en svært dyktig veileder og håper du kan ta deg litt tid til meg :)
Du snakket om dette med å legge på seg.
Det siste året har jeg forsøkt å jobbet mot et mål. Å komme inn på befalsskolen, luftforsvaret.
Derfor har jeg diverse krav som jeg skal gjennom. Pushups, situps, hangups og den berømmte 3000 meteren.
(Høyde:179 Alder:22 Vekt: 66)
Problemet er.. Jeg har veldig høy forbrenning, og har store problemer med å "legge på meg" muskelmasse. Jeg trener og trener men jeg føler det står veldig på stedet hvil. Jeg legger iallefall ikke på meg, men heller av meg. Og det er jo ikke det jeg vill.
Jeg har fått satt opp et ordentlig styrkeprogram (tror jeg!) så det har jeg under kontroll.
Jeg tror det er en sammenheng mellom mye trening, at jeg ikke spiser nok i forhold til aktivitetsnivået og at jeg ikke greier å kombinere styrketreningen med kondisjonstreningen. Vet ikke om jeg kan si det slik, men det virker som det jeg har lagt på meg forsvinner når jeg trener til 3000 meteren..
HAR DU NOEN TIPS?!
Skal jeg spise enda mer karbohydrater?
Jeg har enda ikke prøvd alle disse shakene, kunne det vært noe?
Tusen tusen takk på forhånd!
Hilsen Kristine Pedersen

Kari Jaquesson

08.11.2010 kl.13:48

kristine pedersen: Hei! Jeg sender deg en mail! :-) Kari

Kari Jaquesson

08.11.2010 kl.13:56

Fyfabianåteitduer: Hmmmm... hva er det jeg har sagt som jeg ikke alltid har sagt? Har hatt samme budskap i alle år, jeg. :-) Og det er "Shake that ass - no matter what size!"

Kari Jaquesson

08.11.2010 kl.13:59

lordwolf89:Hei! Det finnes mange forskjellige merker: Proteinfabrikken, Multipower, Body Design mm og apoteket har også endel merker. Husk at disse drikkene er i tilleg det det du allerede spiser, ikke i stedenfor. Prøv også å øke 10-15% på porsjonene av vanlig mat. Det er viktig å trene - greit med et litt tungt program med vekter - da øker du muskelmassen. :-) K

Andreas

08.11.2010 kl.20:45

Hmmm... Kari, husk på at det er ikke alltid at det trenger være du som forandrer så veldig mye på deg, mange ganger er det også slik at den som observerer forandrer på seg, har fått en del inntrykk gjennom årene, og derfor ser deg fra en annen side, tolker det du sier på en måte vedkommende ikke har gjort før.
Med andre ord, det er nok ikke deg det er noe i veien med når en tilfeldig person hevder du oppfører deg som en politiker og en overlege (hvordan er "å oppføre seg som en overlege" en fornærmelse? De overleger jeg har kjent har da vært strålende hyggelige mennesker! :) så kan det like godt være den personen som har forandret på seg.

Signe

08.11.2010 kl.22:34

Hei Kari! Du er virkelig et stort forbilde! Lurer på hvilken utdanning du har tatt og hvor mange år du studerte og hvor du tok studiene?

Selv har jeg lyst å studere noe innen trening, kosthold og veileder, men er usikker hvor mange jobbstillinger det finnes innen disse hovedområdene og hvilke studier du kan anbefale. På forhånd takk:-)

Monica ForsbakK Larsson

12.11.2010 kl.20:21

You GO Kari!! Alt du sier er sååå fornuftig og spesielt det du sa om fedme!!! Jeg er feit selv men det er bare en grunn til det og det er at jeg eter for mye! Skulle önske alle skjönte nå hvorfor enkelte er feite!!! Vi må eta mindre og mosjonere mer!!! Det er den eneste sannheten!!! Jeg digger deg Kari!!! Du er et kjempebra forbilde! Love!

Andreas

14.11.2010 kl.19:16

Kari, angående alt dette med tjukk/slank/trening/blah blah:
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10018959
Sånn går det når man tar i et tak på egen hånd. :)

Skriv en ny kommentar

hits