Rett fra skibakken?Neida, er bare skrudd sammen sånn at KOMFORT vinner nesten alltid over FORFENGELIGHET. Boblebukse & Co; er standardantrekk når jeg er ute i minusgrader. Jeg kommer altså IKKE rett fra skibbaken, men har bare tatt T-banen til World Gym i Akersgaten for å ha Cardio Party,

Hadde med mye stæsj for jeg skulle rett på middag til mamsen etterpå og hadde med klær til det, innesko, og gavene hennes. Jeg var og laget reportasje på vannaerobic rett før Jul og kjøpte et halvt års medlemskap hos Havfruen vannaerobic  til mamsen på Grand Hotel der de har kurs på mandager. De har det mange andre steder i landet også! Kjempegøy!

Så fikk hun et kaffekrus med bilde av begge Prince Charmingene på og alle de Harry Holebøkene hun ikke har lest. Kvalitetsikret (les: lest) av meg! Vi er hekta begge to. Også fikk hun & darlingen Bernard Hvals forsnakkelser som er fantastisk! Den fikk blandede kritikker da den kom ut, men jeg likte den veldig godt. Og så laget jeg gavekort på kino for to + at jeg lager middag hjemme hos dem til de kommer hjem fra kino :-)

Satt i resepsjonen på World og fargela, klippe og limte kortet til mamsen med sjøgress og fisker på og spiste pepperkaker og mandariner. Veldig koselig.

Så nå er jeg mett og god av rakfisk, sild, pinnekjøtt kålrabistappe, riskrem pluss en aldri så liten ring kransekake... Skal begynne å øve meg på det faste nyttårsforsettet om å legge meg tidsnok til å få i alle fall seks timers søvn.  Nattinatt!

Stikkord:

5 kommentarer

Björn Tore

26.12.2010 kl.23:54

Hyggelig med besök i dag! Höres ut som kvelden ble bra. Oppskrift kommer snart... Håper vi ses på Zumba i morgen.

Natta

Marianne

27.12.2010 kl.01:38

Du er kul. komfort foran forfengelighet er jeg egentlig ganske enig i, men alilkevel ikke alltid like lett å la være å bry seg om at en blir lagt merke til. Så tommel opp for deg:):)

Levepositivt

27.12.2010 kl.21:06

Heldigvis er det mye bra komfort som man ser bra ut i.. Du så forresten snaise i det der Kari:)))

Monroe

18.01.2011 kl.13:01

Haha...så gøy å se! Nå følte jeg meg ikke lenger alene!! Her i bygda får jeg stadig høre om jeg har vært "i bakken" eller lignende...men jeg bruker jo bare beina!!! Er det heeeelt fremmed å gå eller sykle i stedet for bil, selv om jeg har to barn??? Nei, jeg trives i "skiantrekket" mitt jeg...samme hva folk sier;p Du ser forresten tøff ut i antrekket!

Kari Jaquesson

23.01.2011 kl.20:07

Monroe::-) Takk - vi får lage en "boblebukseklan", he-he! Jeg skulle ønske flere ville oppdage hvor digg det er å ikke bruke bil!

Skriv en ny kommentar

hits