Debatten er i gang - og godt er det!


I kveld var det debatt på "Aktuelt"

 Innslaget kommer 11.25 inne i sendingen. Det har mye aktivitet den siste uken, gitt. Og godt er det, for det viser seg at de færreste er klar over omfanget av dette prosjektet. Vi i Folkeaksjonen kommer til å sette opp veiledningsturer slik at de som blir med rundt virkelig kan få et riktig inntrykk. Og dette er med utgangspunkt i de offentlige planene, ikke vår "synsing".  Det vil annonseres i begynnelsen av neste uke her på bloggen!

Husk at alle kan skrive til Bystyret i Oslo: http://www.sak.oslo.kommune.no/sru/utv_info.asp?utv=B&DB_Source=2

Det er bare å klikke på hvert enkelt navn så kommer mailoppsettet opp. Skriv til alle, også varamedlemmene. Korte mailer er best.

Spar meg for kommentarer om at Ringnes er sånn og sånn. Husk at man er ikke uvenner selv om man er uenig. Jeg er IKKE uvenner med Christian Ringnes og synes fremdeles han er en herlig fyr. Så vennligst hold kommentarer til prosjektet!

:-) Kari

Stikkord:

10 kommentarer

Hilde

23.05.2011 kl.22:46

Veldig bra debatt. Du hadde mange gode og viktige poenger! Dere vant debatten i mine øyne. Skremmende at de folkevalgte i Oslo byråd ikke kjenner til bruken av Ekebergskogen og mulighetene som er der i dag, og lar seg forføre av Ringnes.

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

24.05.2011 kl.09:51

Stå på! :)

Karin Rian

24.05.2011 kl.19:07

Du mener at vi som er litt overvektige er late. Vet du hva vi gjør? Men tror du ikke at vi ville ha lettere for å gå dørstokk mila hvis det var noe pent og se på. Det er ikke alle som kan løpe.

La oss som du mener er feite og late også få noe som kan få oss ut.

Hilsen en gammel gammlebypike

Kari Jaquesson

25.05.2011 kl.08:04

Karin Rian: "Vi" - nå må ikke du gjøre det til talsperson for alle som er overvektige! Man trenger overhodet ikke løpe for å trimme - å gå er supert! Det er masse pent å se på i naturen - prøv det! Er unnskyldningen din for å bli sittende i sofaen at det ikke er skulpturer i Ekebergsskogen? I så fall trenger du et realt styremøte med deg selv.

Kristian

25.05.2011 kl.18:40

Tenk positivt, de som synes skulpturene er stygge kan jo bare løpe ekstra fort!
Jaquesson, har du forsøkt et kurs i folkeskikk? Du avbryter folk i debatter, gjør deg til talsperson for folk på østkanten enda du ikke har noen demokratisk prosess som ryggdekning bare fordi du er et kjent fjes tror du din mening er mer verdt enn andres? Billig!

Funksjonshemmet

25.05.2011 kl.18:54

Nå blir området tilgjengelig for meg. Hurra! Hvis ikke du og Anders Heger ødelegger da.

Kari Jaquesson

25.05.2011 kl.21:54

Funksjonshemmet:Hei! Om du er rullestolbruker er det mange veier tilgjengelig nå. Å oppgradere stier er ikke noe vi er imot - vi er imot at det skal settes ut 80 svære skulpturer. Oslo kommune skal drifte og skjøtte skogen - det har de ikke gjort på mange år.

Kari Jaquesson

25.05.2011 kl.21:57

Kristian: Ja, her snakker en mann! 1) Om du setter deg ned med penn og papir vil nok se at jeg ble avbrutt flere ganger enn jeg avbrøt andre. 2)Jeg deltok som reprsentant for Folkeaksjonen for bevaring av Ekebergskogen. 3) Min mening er ikke mer verdt enn andres, men den er ikk emindre verdt heller. Jeg har lik e stor rett som alle andre til å ytre meg, jeg skulle ønske det var fler som gadd å stå frem og ikke bare skrev anonyme innlegg på nettet. Det hadde vært topp!

Forøvrig ble dette området sikret nettopp for "folk på østkanten" i sin tid.

linn

26.05.2011 kl.21:08

Utrolig kult at du møtte opp i ROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kari Jaquesson

27.05.2011 kl.07:23

linn: GIRL POWER! Kan ikke fatte at jentene i Byrådet kunne stemme for en park med "feminint uttrykk", Hva granskauen betyr dét? Det er så gammelmodig! Ringnes mener at "Kvinnen er den vakreste gjenstanden vi har". Så dette handler om kvinnen som objekt - igjen. Noe "Pent å se på". Vi blir bombardert av nakne kropper overalt. La oss få slippe å få det i fleisen når vi er i naturen for å finne fred og ro. Aaaaargh!

Skriv en ny kommentar

hits