Misforstått omsorg

Oslos ordfører Fabian Stang oppfordrer kvinnen som angivelig ble voldtatt av en gutt utenfor Stortinget i helgen til å kontakte ham.
Sikkert velment, men likevel ikke å applaudere. Hvorfor skulle han representere "en trygg favn"?

I går stod det også om denne hendelsen på førstesiden av en av løssalgsavisene. Jeg mener at alt dette gjør det mye vanskeligere for vedkommende å anmelde, om det er det hun vil.

Hvem søren vil utsette seg for VG og Dagbladets glupske "journalistikk" og for evig være "hun som ble voldtatt og filmet foran Stortinget", få hele livet sitt brettet utover store oppslag i dager i strekk? 

Selv om jeg prinsipielt mener at det er viktig å anmelde voldtekter forstår jeg veldig godt at vedkommende ikke ønsker det nå -og det må respekteres 100%. Slutt å mase på henne.

Kanskje hun bare vil glemme hele greia og fortsette livet i fred og ro. Om hun var så full som de påstår er det ikke sikkert at hun husker stort av det som angivelig har skjedd - og skal kanskje bare være glad for det.

La dama være i fred! Back off!

 

Stikkord:

6 kommentarer

Yuma Daleng

20.07.2011 kl.10:51

Du har så rett Kari..Media burde la denne kvinnen få være i fred..hun har tungt nok som det er om hun ikke nok en gang skal "voldtas" av media.

juneveronicaaa

20.07.2011 kl.12:10

Du har så rett.. Som om ikke hele situasjonen er vanskelig nok for dama..

The Road

20.07.2011 kl.15:02

Etter en sånn episode trenger man faktisk fred, så jeg er enig med du.. :=)

Annabelle

20.07.2011 kl.15:22

Tenkte det samme da jeg leste saken. Er sikkert ikke mange som hadde turt å stå fram foran hele Norge, etter å ha opplevd noe slikt, og i tillegg måtte fortelle og gjenoppleve alt.

Skrev et lite innlegg om det at sikkerhetsvaktene på Stortinget ikke løftet en finger for å stoppe det. Finnes det ikke et snev av anstendighet?

lovelyliller.com

20.07.2011 kl.19:28

Huff... media altså..

Marthe

21.07.2011 kl.23:40

Bra skrevet. Det er ikke i alle tilfeller det er bra å anmelde en slik forferdelig hendelse, og jeg vil tro som deg at dette kommer til å få mye oppmerksomhet dersom hun velger å anmelde det. Så å holde det for seg selv er kanskje det beste ja.

Skriv en ny kommentar

hits