A chacun son goût

Don't like gay marriages?

Don't get one.

Don't like abortions?

Don't get one.

Don't like pre-marital sex?

Don't have it.

Don't like drugs?

Don't do them.

Don't like porn?

 Don't watch it.

Don't like alcohol?

Don't drink it.

Don't like your rights taken away?

  • Don't take away someone else's.

 

- and animals, too!Stikkord:

13 kommentarer

Tone

13.08.2011 kl.16:11

Jeg er uenig, jeg. Hvis man mener at noe er feil - ikke bare for en selv som person, men at det ikke er etisk riktig (som f. eks. abort, som enkelte sidestiller med mord) - må man kunne få si sin mening høyt uten at det skal være noe galt i det.

Lars

14.08.2011 kl.01:25

Nok en gang Kari er du helt utenfor ting du kan noe som helst om!!!!

Andreas

14.08.2011 kl.07:19

"En hver sin smak", ikke sant?
Det er et dikt. Det er ment å få deg til å tenke. Hvordan kan man være uenig med et dikt?

Bibi Kvarsnes

15.08.2011 kl.13:17

Jeg synes at det var godt skrevet. Det handler om respekt. Man skal prøve å leve riktig selv, og ikke kaste stein i glasshus. Ingen er perfekt..

15.08.2011 kl.19:29

Synes det tar litt av her, jeg. Uansett hva Kari sier, så må dere jo vri og vrenge!

Anita

17.08.2011 kl.00:03

Du e opptatt av mye du frøken.. Eg hadde aldri gidda å brydd meg om så masse rart.

Bt

17.08.2011 kl.08:32

Mangel på spenning i eget liv gjør ofte att man må leve gjennom andre...

Kari Jaquesson

17.08.2011 kl.19:37

Anita:Vet du hva, Anita - noen ganger skulle jeg ønske jeg var litt mer overfladisk. Det virker jo veldig avslappende. Jeg er skrudd sammen slik at jeg blir engasjert og bare må gjøre noe.

Tenker over alt jeg ser og opplever, leser om og lytter til. Derfor er naturen så viktig for meg, men jeg er jo en byrotte. Jeg drar aldri ut av Oslo, unntatt i veldig få tilfeller. Jeg elsker byen min!

Derfor sloss jeg hardt for å bevare Ekebergskogen som er Oslos siste sentrumsnære skog.

Der kan også vi byrotter finne sjelefred og skru av hjernen uten å bli minnet om menneskelig aktivitet.

Anita

18.08.2011 kl.11:19

E mye av d du seie eg e enig i. Du har mange goe meininger :)

Flyttet til byen fra lande for noen få år tilbake og må sei d va godt å ha litt natur å gå i for å komme bort fra trafikken og bare føle at noe i byen ikkje bare er laget om til noe annet.

D e veldi avslappende å bare gi faen, men så trengs d og inni mellom litt engasjemang, litt stå-på vilje for å få til noe her i verden. Få til noe ein kjempe for. Men å ha den tanken heile tiå hadde nok blitt for mye.

Mange har mye å lære av deg. Du e nok ett stort forbilde for mange både som ett treningsidol og personlighet.

Ann Ingrid

20.08.2011 kl.16:07

Hei Kari! Flott blogg og flott innlegg. Jeg ser du er politisk engasjert også, til en viss grad. Jeg lurer på om du kan si noe om følgede, om du ikke allerede har gjort det da...Jeg er 35 år og har en autoimmun sykdom (som behandler meg pent). Min lege oppfordret meg til å bytte sofa og muffins, med trening og sunn mat, for å holde meg frisk lengst mulig. Arbeidsgiver betaler trening (og tran) og jeg sjøl har tatt tak i maten (jeg har fulgt statens kostholdsråd, enkelt og greit). Jeg har også latt meg inspirere av fornuften din. Jeg hadde en BMI på nærmere 28, nå 21 (som jeg trives med, jeg føler meg våken og full av energi). Mitt matbudsjett før var på rundt 2500,- kr i mnd, nå er jeg oppe i 5000,- og noen ganger enda mer. Jeg spiser betydelige mengder mat (1 til 2 timer fysisk aktivitet per dag, dermed må jeg etterfylle kroppen med energi), og nesten all mat er fersk, fra frukt og grønnsaker til kjøtt. For å variere mest mulig kjøper jeg også varer som asparges og sukkererter (som er godteri for meg), som er ganske dyrt (jeg bor i Nord-Norge). Så, hvordan spise sunt uten at det koster skjorta? Jeg har ikke lyst til å gå tilbake til Toro og Findus, for jeg er ikke tvil om at ferdigprodukter gjør meg sliten og sur. Til slutt vil jeg takke deg, for at du har motivert meg til å bli ett friskere menneske, gjennom bloggen din og Facebook. Takk!

Kari Jaquesson

22.08.2011 kl.16:40

Ann Ingrid: Ho-ho - du må jo bare lese boken min "Ketsjup er ålreit!". Proppfull av oppskrifter (60 eller 70, husker ikke i farten)og all maten er vanlig dagligvaremat! Send meg en tilbakemelding når du har kikket på den, davel!

Ann Ingrid

23.08.2011 kl.13:21

Jeg leste om den på Bokkilden, men oppfattet det slik at det var en bok beregnet på barnefamilier? Men jeg kan ta en kikke til:)

Klær selges!

28.08.2011 kl.11:38

Har ikke noe imot noe annet enn drugs og alcohol. Det fører aldri noe godt med seg.. Jeg grøsser av tanken på barn som må leve med foreldre som drikker og ruser seg! Dette er noe alle bør si nei til etter min mening, av hensyn til de rundt.

Skriv en ny kommentar

hits