Hei på deg!

Jeg regner med at det blit litt ekstrabesøk her i dag. Jeg er intervjuet i Dagbladets torsdagsmagasin. Når det er slike ting på trykk pleier det å komme en del "nye" inn hit!

Velkommen - bla gjerne i arkivet!

 

Om du er interssert i DVD'er klikk her: http://powermusic.no/storefront.php?c1=206

 

Når det gjelder den nye TV-serien er jeg absolutt ikke ferdig med innspillingen selv om det står det i Dagbladet. Vi er i full gang. Jeg skal jo følge deltagerne et helt år, og det betyr at vi holder på frem til senhøsten i år. Vi begynte høsten 2011. Det er kjempegøy og interessant og jeg har blitt kjent med en herlig gjeng. Kommer på skjermen om et år (alt må jo klippes sammen først)

 Arbeidet med å verne Ekebergskogen går også sin fulle gang. Vi (en kjerne på 6) jobber iherdig. Det gjør vi av lidenskap, mens advokatene som hjelper til skal ha betalt. Derfor er alle donasjoner velkomne! Vi har brukt mye av våre egne penger, men trenger virkleig finansiell hjelp videre.

Sjekk her: http://folkeaksjonen.wordpress.com/2011/10/03/vi-trenger-ditt-bidrag/

 

Ha en strålende dag! Ta gjerne en dans, hi-hi!

19 kommentarer

synsegulla

12.01.2012 kl.08:36

Jeg gleder meg til programmet kommer på tv. Jeg søkte om å bli med, så jeg har visst om det en stund. Lykke til med både tv og Ekebergskog, ikke la gamlingen med penga ødelegge! :) Ha en finfin dag .)

Caroline Solfjeld

12.01.2012 kl.19:24

hei Kari, lykke til med alt i det nye året:D har begynt det nye året med hardpushing, vært litt slapp og tatt vekt stabiliteten med strålende ro. men etter jeg satte i p-staven for snart 8 månder siden, så har gram etter gram sneket seg på å lagt seg på rompe, hofte og lår. og det er ikke der jeg pleier å legge på meg, så får litt små panikk.. men de gamle jeansene jeg ikke får over rompa er fortsatt i skapet å venter på meg, å ingen nye klær er kjøpt etter de par kiloene som har sneket seg på. man skal jo ikke belønne seg selv for å gå opp i vekt:P ;) nå er det slutt på brød og kun knekkebrød. bare godis lørdager og et godt posjonert kosthold. frisørjobbinga gjør det vanskelig og spise ofte, så kroppen min er en sparemodus konge. rart hvor lite jeg kan spise og alike vel ikke gå ned. så må blir det nytt år med faste trening og spiserutiner og litt skjerpings på hu som hadde glemt at det går ann å legge på seg å:P Lykke til med nytt program og redding av den flotte skogen! kommer til å tenke masse på deg framover når jeg begynner med de bra rutinene igjen:D stå på Kari. og vit at du fortsatt sitter på skuldren til mange mennesker og passe på:D glad i deg.

Zerlina

12.01.2012 kl.23:16

Fint intervju i dag.Du ser fin og ung ut.Trener ofte til trenings dvd dine.Du har siden jeg var tenåring hvært mitt store treningsforbilde!!! Lurer på en ting?

Jeg er 30 år.Født to barn.Men fikk målt min biologiske alder til 44 år. Tanita vekt.Kan man stole på slike vekter.Jeg er veldig aktiv .Har et sundt kosthold knekkebrød med proteinrikt pålegg. mye grønnsaker og fersk fisk.Har kuttet ut hvete og sukker.Kun litt sjokolade på lørdag og 2 glass vin!! Følger ikke streng lavkarbo.Syns det er ekkelt med så mye kjøtt og mettet fett!!Trener 4-5 gang i ukaVarierer.spinning,zumba,svømming,styrke,jogging.+ at jeg går en time hver dag.Kjører ikke bil.Stemmer dette. Har vært kjempelei meg i mange dager.Er 160cm og 60 kg.Fettprosent på 36.Men kroppen er ganske fast så skjønner ingen ting.Har lavt stoffskifte og begynner å komme i tidlig overgangsalder kan det være det.Har normalt kolesterol. Denne vekta står på treningsenteret .Er redd mange blir lurt.Jeg fikk dårigere resultat enn noen utrente personer!

Kari Jaquesson

13.01.2012 kl.23:21

Caroline Solfjeld: Hei Carro! Du, P-piller og andre hormonpreparater kan øke vekten. Men da er det bare å brette opp skjorteermene, huske på hva du lærte den gangen og praktisere det! Jeg vet du klarer det!

trinn 1: Sett opp matplan for hele uken (5 måltid per dag)

trinn 2: lage handleliste og sørge for at alt er i hus

trinn 3: lage trim plan - og følge den

trinn 4: ikke fall i den fellen mange frisører detter i og slurve med spisefrekvensen og "bare" ta et par kjeks he rog der osv.. Frisører har ofte veldig stress rundt spising. Pust og kjenn at du er rolig og ta deg de få minuttene det tar å få i seg et mellommåltid. (de som røyker finne rlaltid tid til det og det tar lengre tid å røyke en hel sigarett)

STÅ PÅ, JENTA!

Klem fra Kari

Kari Jaquesson

13.01.2012 kl.23:24

Zerlina: Takk for hyggelig tilbakemelding. He-he, var ikke helt fornøyd med coverbilde, huden min så litt grårosa ut? Ja, ja, ikke pudder eller retusj i alle fall! :-D

Du dette kommer jeg til å ta opp i et senere blogginnlegg, ok - mas på meg om det tar mer enn tre uker!

:-) K

Kari Jaquesson

13.01.2012 kl.23:25

synsegulla: Takk! :-)Lykke til med opplegget dit - regne rmed at du satte i gang selv om du ikek kom med i denne runden!

Torbjørg

14.01.2012 kl.10:30

Hei Kari! Syntes bildet av deg på God Torsdag var kjempefint, jeg.

Kari Jaquesson

22.01.2012 kl.10:22

Elisabeth Jensen: Hei Elisabeth - dette skal være fikset nå! :-) K

Kari Jaquesson

22.01.2012 kl.10:23

Edita: Hei Edita! Skal sjekke og få ordnet opp i dette! :-) Kari

Kari Jaquesson

22.01.2012 kl.10:24

Cathrine: Hva er etternavnet ditt?

Elisabeth Jensen

22.01.2012 kl.19:48

Hei Kari og jenter som har vært uheldig med DVD levering. Nå har jeg fått svar på mail at de har sendt en DVD og beklaget feilen. Tusen takk for hjelpen Kari ;-)

Cathrine

23.01.2012 kl.22:34

Har du en mail jeg kan sende til? Jeg kan ikke legge ut navnet mitt på nettet...

Kari Jaquesson

24.01.2012 kl.08:50

Cathrine: karijaq@gmail.com

Edita

05.02.2012 kl.22:31

Hei...

Det er faktiskt 2 uker siden du lovet å sjekke og ordne opp i saken min men det virker som at du ikke har beveget lille finger for å gjøre noe som helst....

Er det virkelig så vanskelig å finne fram en dvd legge den i en konvolutt, legge ved faktura og sende den av gårdet....????

Er det mulig .....

:-((( :-((( :-(((

Mari

08.02.2012 kl.17:08

Var hos legen i dag for å snakke om kosthold, trening osv.. Jeg veier 120 kg (180 høy), og hun sa at jeg ikke kunne trene "normalt".. Har i det siste vært med på spinning, zumba og diverse gruppetimer på sats.. Men hun mener at jeg påfører kroppen for mye belastning ved å være med på sånne timer. Er dette riktig? Hun vil at jeg skal gå av meg noen kilo først. Men jeg er ingen fan av å gå og gå.. Vil mye mer være med på gruppetimer som spinning..

Hva mener du?

Karina Iversen

15.02.2012 kl.10:03

Hei Kari! Jeg er en jente som er 167 høy og veier fra 55-58 kilo. Er dette normal vekt eller burde jeg vurdere å gå ned noen kilo?

Jeg har utrolig lyst å få strammere kropp og begynne å trene fast med sunt kosthold. Et problem er bare at; jeg bor hjemme hos familien med det verste kostholdet. Alt er fastfood.

Min mor er overvektig, men klarer ikke trene pågrunn av en ødelagt rygg. Finnes det noen øvelser jeg kan tipse henne om? Hun kan ikke gå for mye, for da får hun vondt.

Og har du noen sunne, gode tips til mat? Håper du kan blogge litt om det! :)

HD

21.02.2012 kl.01:01

Jeg har interessert meg for deg og dine utsagn over en periode nå - la oss si noen år! Jeg synes det er interessant det du forfekter: "man har ikke fedme - man er feit" og "fedme er ingen sykdom" - og det siste nå som du skriver selv at "selvsagt skal ikke overvektige bli diskriminert - og ikke få jobb "men også å vise suksesshistorier: at man kan være ressurssterk, driftig, glad og en spennende medarbeider selv om man er stor". Særlig dette siste mener jeg vitner om et menneskesyn du helt sikkert ikke ville bli forbundet med. Hvorfor skal jeg som overvektig være en suksesshistorie - fordi jeg ALLTID har jobbet - ALDRI vært sykmeldt (lucky me) og at jeg faktisk gjør suksess i arbeidslivet både personlig og karrieremessig og hvorfor skulle jeg ikke det?

I tillegg vil jeg si følgende:

Situasjon nr. 1: dersom jeg ble overvektig og syk av det (og ingen vet om jeg ble tjukk fordi jeg ikke tålte maten - eller om jeg ble tjukk av maten (forstår du)) - skulle det da gi meg rettigheter til helsetjenester, om nødvendig en operasjon?

Situasjon nr. 2: dersom jeg ble gravid fordi jeg ikke husket prevensjon, eller jeg ikke gadd å bruke det, skulle det gi meg rettigheter til helsetjenester, om nødvendig et kirurgisk inngrep?

Situasjon nr. 3: dersom jeg trente - men pådro meg en slitasjeskade i kneet (noe som ikke er helt uvanlig), skulle det gi meg rettigheter til helsetjenster, om nødvendig et kirurgsk inngrep?

Jeg er ganske lei av folk som mener at feite folk er late, de er litt stakkarslige og greier ikke det de skal i livet - jeg vil få lov til å ha kroppen min i fred (og den er frisk - heldigvis) uten at du skal mene noe om det, i beste fall litt (under) kvalifisert gjetting. ... og nei, det er ikke vi selv som gjør oss slik - det er folk som deg! Takk for meg og ha en god dag!

madde85

25.02.2012 kl.10:51

helt enig likte heller ikke programmet på puls jeg går tur hver dag i tilegg ri og går på skøyter og svømmer

Karoline

26.02.2012 kl.01:06

Hei! Sitter her og skal bestille hjem DVD en som heter video vitamin fatburner 5, og lurer på om jeg trenger step til å bruke den? Jeg ser på ene bildet så har du en sånn foran deg. Håper du har tid å svare meg :) Du er virkelig en inspirasjon for meg. Elsker trim videoene dine!

Skriv en ny kommentar

hits