Svarer alle

senere, har tatt litt fri; forrige uke ble HEKTISK!

9 kommentarer

Anita

26.02.2012 kl.21:41

Godt forståelig!!

29.02.2012 kl.19:10

Åååååå tålte ikke kritikk... Så synd å bli strengt sånn.. Burde tenke på det før du hang ut en enkelt person på tv. Fy fy fy slemme dama.

denmagiskekraften

01.03.2012 kl.12:10

Oi, her får du kjørt deg for å bruke yttringsfriheten din..! Synes innlegget ditt var kjempe bra jeg. Beundrer at du tenker å svare alle! =)

Ha en magisk dag vakre KARI!! =)

Flott

01.03.2012 kl.13:24

Hei ! Viktig å ladde. Flott å ta seg tid til å svare alle, og det kan virke som om mange forventer svar. Det er da langt fra alle som ytrer sine meninger på bloggene sine som gjør det samme.

Synes selv innlegget ditt var bra. Har fått stor respekt for deg (ene og alene fra bloggen). Veldig fint at du tar deg tid til å besøke familien fra reportasjen.

Stå på! Problemene med kosthold og fedme i vårt (og andre) land er så utrolig viktig å ta tak i. Til tross for at det tydeligvis er et sårt tema for alle.

Marthe

02.03.2012 kl.12:21

Beundrer deg Kari! Du gir meg motivasjon til å kjempe en kamp mot spiseforstyrrelser. Din vilje, din kraft til å formidle dine meninger og dine behov, er uvurderlig!

passion4lifeandtravel

04.03.2012 kl.10:34

Jeg har ikke sett programmet...nettopp kommet hjem fra reise i Kenya...men...jeg bare elsket innlegget ditt som utløste så utrolig mange kommentarer...du fikk virkelig luftet dine synspunkter :-), og det var fantastisk skrevet!

Jeg elsket det om at foreldre også må ta mer ansvar og bidra fysisk til at deres barn får et mer aktivt liv!!!!Det er det mange som burde lære av...barna våre er det viktigste vi har i livet og de skal lage verden bedre med et godt verktøy de får fra oss som de må forvalte videre for igjen skal gi sine barn et flott verktøy for et godt og aktivt liv :-)

Ha en flott søndag <3

Ann P

05.03.2012 kl.18:51

Kjære Kari

Har fulgt bloggen din i mange år og ville bare takke det for mange inspirerende innlegg og gode debatter og ikke minst herlige treningstips og motivasjon!

Det er spesielt ett innlegg du skrev i 2007 som jeg ikke glemmer for det er så enkelt og utrolig godt skreve og sier alt!!!: FETT ER INGEN SYKDOM!

http://karijaquesson.blogg.no/1183239721_2_r_siden_slankekrige.html

Anbefaler alle å lese denne!

God trenings uke og takk for at du er til!

klem ann

Linda

22.03.2012 kl.19:00

Kjære deg.

Jeg leste nettopp på dagbladet.no at en kjent blogger, gjerne vil at evt fremtidige barn skal spise lavkarbo diett. Dette får meg til å se rødt, da jeg personlig og mange fler, mener at barn og generelt mennesker har behov for alle de næringsstoffene som finnes. En ting er å la voksne gjøre som de vil, MEN hva med de små? De små barn, kan da ikke begynne på lavkarbo-diett! De er jo under utvikling og vekst, det kan da umulig være SUNT for dem å spise lavkarbo diett.!? Hvordan er det verden er blitt.

Hilsen en fortvilt leser.

Min gyldne regel er: Alt med måte..! Nok hvile, søvn og aktivitet. Et variert kosthold med alle de nødvendige næringsstoffene (Karbohydrater, proteien og fett) er den SUNNE veien og gå.!

27.03.2012 kl.05:38

Du tok feil når du skulle svare alle, ja. Håper du i alle fall har tatt kontakt med de modige menneskene som stod frem og ble de største ofrene for ditt utbrudd.

Skriv en ny kommentar

hits