Lei av regn? Bli med til solen!

Om du lengter etter godvær "bli-ordentlig -brun-og-kunne-sitte-ute-om kvelden og kose-seg-vær" er du ikke alene! Jeg er ikke så bekymret for regnet, men det er fordi jeg vet at jeg har sol i sikte i oktober. Du kan bli med om du vil! Jeg har nemlig en jentetur til et ekte gudinnehotell i Tyrkia! Her er infoen:

Gloria Serenity Resort er et ekte gudinnehotell. Et digert område med loungingområde på egne brygger ute i havet, lang sandstrand, fantastisk mat og et Spa som fortjener alle sine stjerner! Det er nesten så man ikke har lyst å forlate hotellområdet på en hel uke, så behagelig er det å være i vår egen "boble". Men for den som vil ut og oppdage er det mange muligheter for historiske og kulturelle utflukter. Tyrkia er også shopping: mange kjente kjedebutikker, men også de spesielle vi ikke har i Norge. På markedet finner du alle de spennende suvenirene og t-skjorter, tepper og annet som er gøy å ha med hjem.

Med en så lang vinter som vi har i Norge, fortjener du en ekstra lang sommer. En deilig uke i oktober vil strekke soldagene så du er full av pepp når mørketiden setter inn for fullt. Din aktive uke inneholder også muligheter for herlige og oppbyggende spabehandlinger, sol, bading, deilig mat og drikke, hvile og ekstra søvn. I tillegg herlig felleskap og selskap med mange andre damer som også er innstilt på en hyggelig uke med tid til seg selv og eget velvære. Det trenger vi jentene!

En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte alle sanser. Vi skal trimme, sole, bade, spise deilig mat, le og hygge oss. Her handler det om å hente opp masse krefter til den lange vinteren. Hotellet er lekkert, har et digert uteområde, flere bassenger, egen strand, underholdning /program på hotellet. Maten er nydelig og vi har til og med fått to glass vin eller annen drikke inkludert til middagene. Jeg har lagt opp et herlig og variert trimopplegg for uken som både gir energi, spenst, bedre kondis og som er morsomt! Trimmen passer alle kropper og jeg er ekspert på å tilrettelegge om ryggen eller knærne er litt "kranglete".

Sted: Belek, Tyrkia
Dato: 13-20.oktober 2012
Inkludert: Flyreise t/r, skatter, avgifter, transfer, 7 netter i delt dobbeltrom, frokost og middag daglig,
2 glass vin/mineralvann/øl til middag er inkludert, masse artig trening, foredrag om trim, kosthold, livsglede,
motivasjon og energi!
Pris: kr 13.990,- i delt dobbeltrom
Evt. tillegg: Avbestillingsavgift, Enkeltrom (2.800,-), spabehandlinger, måltider utenom program.

Meld deg på direkte HER     eller få uforpliktende informasjon: Tlf 67 55 80 80 eller www.jomfrureiser.no.

 

Stikkord:

8 kommentarer

Lovelyliller.com

23.07.2012 kl.14:07

ååååh kari. Dette hørtes HELT himmelsk ut!! :D

Blida

24.07.2012 kl.08:39

Dette hadde vært helt fantastisk!! Hadde jeg hatt penger og en sønn som ikke var så liten enda, ville jeg LETT ha blitt med på dette!!

Kari Jaquesson

25.07.2012 kl.18:01

Lovelyliller.com: Det ER det! Det er virkelig herlig! Og mange reiser flere ganger når de først har prøvd det - har mange forskjellige destinasjoner hvert år. :-)

Kari Jaquesson

25.07.2012 kl.18:01

Blida: Hvor gammel er sønnen sin?

30.07.2012 kl.23:02

Hadde det ikke vært for deg, så...

Blida

31.07.2012 kl.15:43

Sønnen min er 9 mnd gammel.. Dvs egentlig 6,5 mnd, siden han ble født 2,5 mnd før termin.. :o) Men en god og rund gutt på 10 kg har han klart å blitt! hehe

Kari Jaquesson

31.07.2012 kl.15:53

Blida: Ok, da er det nok litt tidlig, ja. Men det kommer mange flere muligheter! :-) Kos deg med go'ingen din! Det er herlig å være mamma!

Blida

31.07.2012 kl.16:16

Kjempe herlig! :o)

Skriv en ny kommentar

hits