True Food Kitchen i San Diego.

I sommer var jeg på reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover.Dette er fjerde innlegg i serien.

 

Før jeg dro til USA ba jeg "medlemmer" av min Facebookside om å komme med tips til kule steder. Jeg ble tipset om True Food Kitchen som åpnet i San Diego bare noen dager før jeg kom dit.
Som jeg fortalte i går møtte jeg helt tilfeldigvis på en tidligere kollega på en av kursene! Vi hadde ikke sett hverandre på tyve år!
Hun har i mange år drevet et stort treningssenter Madeira, men det solgte hun og har startet et Pilatessenter (med og uten apparater). Så om du vil trene i små grupper, eller ha PT i Pilates på Madeira kan du si fra til meg så skal jeg formidle kontakten.
Da convention var slutt unnet vi oss en fridag og dro ut til Fashion Valley der True Food Kitchen ligger.
Opplevelsen kan i grunnen summeres i et ord: YUM!
Men Ok, jeg skal gi litt mer detaljer: Stikkord: basert på Dr.Andrew Weils matpyramide, kun økologiske produkter.
Vi bestemte oss for å sitte ute, for det var stappfullt og mye lyd inne. Vi satt i baren mens i ventet på bord og fikk smake noe av de fantastiske drinkene de har!

 Merete ville ha en Cola Light, men det hadde de ikke, kun økologisk rettferdig Cola.I baren satt det to hyggelig karer og det viste seg å være drinkesjefen for stedet Mat Snapp og Courtney Reum som er en av grunnleggerne bak  Veev, et  brennevin av Acaibær som var i noen av drinkene.Mmmmm maten var så god! Menyen ser du HER. Du kan velge restaurant, det er 3-4 stykker i USA.Vi delte alle disse rettene, det er derfor det bare er en halv kalkunburger på bildet under her.


De som jobbet der var veldig engasjerte og kunne mye om maten. Kommer veldig gjerne tilbake hit!
Det er vanlig å påstå at det er så mye usunn og fet mat i USA, men jeg kan attestere på at i California er det et utrolig tilbud av frisk, sunn, lekker og smakfull mat!

I morgen skal jeg skrive om en morsom mattrend i USA! :-)

2 kommentarer

heidi

11.08.2012 kl.08:52

USA går jo foran i det meste, håper dette sprer seg ut i verden fort som svingende ;)) Ren og økologisk mat og drikke :D

Kari Jaquesson

11.08.2012 kl.22:20

heidi: Vel, vet ikke akkurat om USA "går foran med det meste", det er faktisk veldig mye gammeldags der. Betaler regninger ve då sende sjekk i posten for eksempel. Mye husholdningdsmaskiner er også kjempegammeldane som støvsugere og vaskemaskinene. Men utvalget av mat er det ikke å si noe på! Men i ENgland og Tyskland er det et fantastisk tilbud av økologiske produkter overalt. PÅ det punktet ligger Norge skikkelig lang bak.

Skriv en ny kommentar

hits