Mer Aubergine

Jeg kan bare bekrefte at auberginelasagne er dgodt. Aubergine i sm terninger med hakket lk koser seg frt i litt olivenolje, hvitlk, s en god liter tomtapassata (eller finhakkede tomater p boks). Det kan st og kose seg en god stund.



Lager hvit saus av smr, hvetemel og melk, litt revet muskatntt og hvit pepper + salt.

River ost - jeg liker bruke parmesan, men i gr ble det Jarlsberg, en skalk Norvegis og en skalk jeg ikke vet hva var (fra et ostefat - den lignet p Norvegia, men luktet litt mer).

Ikke for mye ost, da folkens.

Lagvis i ildfast form:

Lasagneplater, auberginene, hvit saus og littegranne (svidt litt) ost. P toppen til slutt strdde jeg en halv boks kikerter vi hadde igjen (de sm) og en del revet basilikum. S siste lasagneplatene, hvit saus og litt mer ost. Hadde laget litt mye hvit saus, s det verste laget ble litt tjukt, men det er bare godt, hi-hi.

Laget en enkel gulrotsalat til: Skivede r gulrtter, revne peppermynteblader, olivenolje, epleeddik, urtesalt.


Det er ikke ost alt det hvite p toppen! Det er hvit saus (laget litt vel mye) og LITT ost.






8 kommentarer

ble slank med lavkarbo

24.08.2012 kl.11:48

Hva passer til denne auberginelasagnen? Kanskje spekesild eller rykt makrell?

Lovelyliller.com

24.08.2012 kl.19:23

s meget godt ut!

Thea Margrethe

26.08.2012 kl.10:15

Jeg pleier lage lasagne, men istedenfor pastaplater s tar jeg squash i skiver. (Ta ostehvel p de p langs!) Det syns jeg smaker mye bedre, metter bedre og fles sunnere. Pastaen blir s overveldende. Jeg skal ta oppi aubergine neste gang :)

ble slank med lavkarbo

26.08.2012 kl.20:49

Godt tips Thea Margrethe, pasta er jo bare mel og vann. Pasta ble veldig populrt p 80-tallet, bl.a. den italienske skuespilleren Sophia Loren slanket seg stadig vekk ved spise masse pasta!!!! Heldigvis er det idag mange unge bloggere som trosser ernringsekspertene og sprer kunnskap om hvordan man spiser og trener seg slank og sterk, s det er hp for fremtiden!

Lever lavkarbo for helsa sin skyld

30.08.2012 kl.21:08

Fin rett. Men hva er poenget med pastaplater? Aubeigener er det mye mat i i seg selv og putter du det i en form med ostesaus p toppen, s blir det lasagne uansett:) Men jeg ville byttet ut din ostesaus med flte, kremost, salt, pepper og muskat.

Krinstin

03.09.2012 kl.18:17

Den auberginesausen s kjempegod ut! Jeg er alt for drlig til huske p hvor godt aubergine er... men s blir jeg like lykkelig hver gang jeg kommer p det. Skal teste ut sausen neste gang det er lasagne-tid i heimen :) Takk for tips!

ann margrethe

05.09.2012 kl.18:34

Hei Kari

Jeg er en jente p 19 r som alltid har vrt veldig tynn, og kunnet spise det jeg ville uten legge p meg. For ca 1,5 r siden begynte jeg plutselig legge p meg, uten at jeg gjorde noen endringer i "kostholdet". Jeg er 161 hy, og veide rundt 50 kg, n veier jeg 60 kg.

- Det jeg egentlig skulle sprre deg om, er om du har noen konkrete tips til hvordan jeg kan g ned i vekt igjen. Jeg har prvd alt fra lavkarbo til kaloritelling, men vekta str bom still. Det som plager meg mest er at magen min er utstikkende og hard(nei, er ikke gravid!), har du noen tips til hvordan f den flat? Er det noen spesiell diett/matvarer/treningsformer du vil anbefale meg? Jeg trenger hjelp fra deg, for jeg har virkelig ikke peiling p dette!!

P forhnd tusen takk for svar:-)

Torgeir

06.09.2012 kl.10:38

Det s helt nydelig ut!

Skriv en ny kommentar

hits