Pausegym

Ingen action her på bloggen på minst en uke. Om noen timer reiser jeg til et av mine favorittresorter og kose meg med jentene! Attpåtil er den fikensesong. Mmmmm


Du kan også bli med meg på trim & spareise

Februar: Fuerteventura

Mars: De Arabiske Emirater m/Dubai

April/Mai: Budapest

Stikkord:

11 kommentarer

KommandørKaptein Dahl avd. Chattem

13.10.2012 kl.11:42

Da skal du få en lenke fra Adressavisa her du kan lese på ferien :-)

Tusen takk for det flotte arbeidet du gjør og hvordan du gang etter gang, i mine øyne, står opp imot fedmegenet å sloss.

http://www.adressa.no/sport/sprek/article6433041.ece

Anita

13.10.2012 kl.19:22

Hey. Vil bare takke for d glise ditt fra forsiå t Tara nå i desse tider. Har eg ein slakke dag på jobb og går forbi glise ditt så gliiiiise eg tbake å ler av episoden etterpå.. woooohooooooooooooo :D

siljeeira

14.10.2012 kl.05:42

Kjempenydelige bilder:) Kjenner jeg mer enn gjerne kunne vært med på en trim og spareise akkurat NÅ, men med et lass av skolearbeid så tror jeg ikke det hadde gått bra, dessverre!

Må si jeg blir veldig inspirert av deg:)

Ha en flott søndag!

andrea:)

14.10.2012 kl.16:07

Utrolig fin blogg :)

Sett deg på tv'en <3<3

silje

15.10.2012 kl.00:17

åh, det frister stort!

Kari du er fantastisk. Elsker at det finnes mennesker som deg som tørr å si hva man mener, og stå for det. Jeg beundrere deg mer og mer! Kos deg masse!

matgladilavkarbo

15.10.2012 kl.13:45

så fantastisk ut, et skikkelig kinderegg -tre ønsker på en gang, -varmt og godt, trim, og lære sunne valg ;)

tonjemelheim

15.10.2012 kl.15:15

Jeg har såååå lyst til å være med i februar!!

Hege

19.10.2012 kl.12:56

Hei Kari!

Du inspirerer meg masse, med gode matoppskrifter og sunne og riktige holdninger! Jeg har etterhvert innarbeidet meg både kunnskap og nytte av både deg og Grete Roede i noen år, og liker å trene og spise nyttig mat, det er ikke noe jeg blir i bedre humør av! - når jeg først er igang!! Det er bestandig slik at hvis jeg "sklir ut litt", som regel når jeg nærmer meg målstreken, så er det av en eller annen grunn fryktelig vanskelig å komme igang igjen... Bare gjør det, sier du sikkert, og det sier jeg til meg selv også. Men så kommer denne djevelen jompende opp på skulderen og sier at "slækk litt a, tenk så deilig å mekke en lasagne med en hel norvegia på toppen, nyte en flaske vin og bare leeeeeve, bare i dag, så kan du snøre på joggeskoa igjen i morgen"..

Jeg skulle gjerne hatt deg i huset, sånn et par måneder, så jeg kommer I MÅL!!

Fikk fryktelig lyst til å bli med på en sånn trimtur du arrangerer, kunne vært en slags belønning det. Problemet er at jeg har flyskrekk da serru... Har du noen sånne treningscamper eller lignende her i Norge også?

Nå lider jeg ikke av noen sånn desperat hunger etter å nå akkurat det målet, jeg har blitt såpass klok med alderen at jeg er fornøyd med kroppen. Veier 64-65 kg og er 160 høy. Helse og livsstil er blitt viktigere enn den "perfekte vekten". Men målet er allikevel 57,7 kg (fordi jeg opprinnelig veide 87,7 så er dette tallet et lite poeng for meg). Vektnåla er ikke det viktigste i livet lenger, men allikevel har jeg et sterkt ønske om å knuse målstreken en gang for alle!!!

Kanskje et nytt tv-konsept det der; hjelpe de som aldri har klart de siste kiloene, ikke selve elefanten men halen. De som allerede vet hva som faktisk skal til men som detter av på slutten, fordi man er jo så nær at det kanskje ikke er så viktig..

Dette ble en lengre kommentar enn planlagt. Du hjelper meg allerede masse! Men kan du hjelpe meg mer??

NA

21.10.2012 kl.18:54

HELDIGGRIS! :D Kos deg glugg ihjel... :)

-NA, nymfoman sexblogger

29.10.2012 kl.14:47

Herregud, las playitas på fuertaventura er himmel på jord for treningsinteresserte, var der i sommer.

Skulle ønske jeg kunne reist dit i februar!

Kari Jaquesson

04.11.2012 kl.16:16

Anonym: Ja, det er kult og vi kommer til å ha en knalluke der! http://www.apollo.no/no/hvordan-vil-du-reise/aktive-reiser/Pages/aktive-reiser.aspx

Skriv en ny kommentar

hits