Drømmene starter nå!

Jeg har akkurat kommet hjem fra en super reise til Miami. Vi var 23 jenter som koste oss skikkelig med trim (med meg) morgen og ettermiddag, sol og bading. I tillegg var vi på utflukter og hadde koselige middager sammen hver kveld. Fulladede batterier for mørketiden nå! Og solbrune er vi også!

I dag ble reiseplanene for 2013  klare. Ta en kikk! Reisene passer for alle - uansett utgangspunkt på formen! Jeg er ekspert på å tilrettelegge slik at du får din beste trening, enten du er supersprek, eller vil ha en "kick-off"reise for å komme i gang med treningen.

Meld deg gjerne på alene, det er det mange som gjør - sammen med alle oss andre! Du har selskap når du vil. Dette er reiser der du kan ha fullt fokus på deg selv! Humøret blir på topp og du får nye (uante) krefter!

Håper vi sees!

Februar 2013 - Fuerteventura - en real Kick-Off for formen! For tredje året på rad blir det Aktiv uke med Kari Jaquesson på det flotte Playitas Resort på Fuerteventura. Det blir en spennende og innholdsrik uke der vi byr på et variert program med zumba, aerobic, step, spinning, styrke/core, HIIT-trening, vanngymnastikk og spennende foredrag. Ikke minst vil det bli hyggelig samvær både på treningen og til felles middager! 

Les mer her...


Mars 2013 Arabiske eventyr - trim, spa, og shopping i Dubai. Bli med til Asias mest moderne land. Blir du med? Hver dag starter med gla'trim med Kari Jaquesson, deretter velger du selv: sol, strand, vann eller gull, glitter og shopping? Kanskje tar vi oss en tur ut i ørkenen og spiser eksotisk mat - og danser magedans? På ettermiddagen er det ny trim med Kari og kroppen din kommer hjem full av pepp av energi! (og brun og lekker i tillegg!)

Les mer her...

 


April 2013 - trim & nytelse i Budapest - Ekstra mye og litt svettere trening og deilig spa!For deg som har kommet i gang med trimmen allerede og som vil ha en veldig aktiv ferie med rom for lat nytelse også! Variert trening både hva gjelder type aktivitet og intensitet! Passer også om du trenger et skikkelig avspark på en ny og sprekere livsstil! Du har likevel tid til å få deilige spabehandlinger og opplevelser innen kultur og shopping!

 


 

Juni 2013 - deilige og evig unge Mallorca. For en øy! Man blir rett og slett forelsket - så vakkert er det her. Vi bor i nydelige Illetas - langt fra bråkete charterbyer. 20 minutter unna vakre Palma de Mallorca - full av kultur, underholdning og shopping. Bussen går flere ganger i timen rett utenfor vårt hotell. Hotellet er en oase der "herr og fru" er oppmerksomt vertskap. Maten er nydelig, med ordentlig service. Aaaaaahhh!

 Les mer her...


September 2013 reiser vi til Korsika- trim og franske gloser! - den franske perlen i Middelhavet! Korsika kalles også skjønnhetens øy! Med sin 1000 km lange kystlinje er Korsika ett yndet sted for strandliv, vannsport og naturopplevelser. Vi skal på bo det elegante og helt nybygde Radisson Blu hotellet i store flotte rom, beliggende rett ved stranden.

Les mer her...

 


Oktober 2013 - Sann luksus på Tyrkias Gudinnehotell nr. 1!
Bli med Kari til gudinnehotellet Gloria Serenity Resort. Sol, sand, strand, luksus (oh, yes!) masse deilig og morsom trim, femstjerners SPA, fantstisk mat og masse hyggelig felleskap. Du får ladet batteriene, humøret og formen(e) før mørketiden setter inn! Dette fortjener du!

Les mer her...

Stikkord:

4 kommentarer

Mona

13.11.2012 kl.12:32

Hei, Kari

Vil si at du virkelig har gjort det bra og du sprer glede til de som er rundt deg. Jeg har ett spørsmål fra en grunder til en annen:) Jeg lurer på hvor mye koster det ca å lage en dvd og hva må til for å gi den ut? Vet du har laget mange fine treningsdvder. Nå er det i en litt annen sjanger jeg har tanker om å lage en dvd, men håpet kanskje du kunne gi meg noen tips? Ønsker deg en fin dag! Vennlig hilsen Mona

ola

13.11.2012 kl.14:28

Hei

Fin blogg du har :)

Går det ann å komme i kontakt med deg for et mulig samarbeid

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert vil høre mer

mvh Ola Skaansar

www.slynge.no

Kari Jaquesson

13.11.2012 kl.14:44

Mona: Hei Mona! Takk for hyggelig melding. Du må nesten ta kontakt med et produksjonsselskap, for det er umulig å si noen pris. Alt avhenger av hva slaga prduksjon det er snakk om.

Kari Jaquesson

13.11.2012 kl.14:46

ola: karijaq@gmail.com :-)

Skriv en ny kommentar

hits