Noen tradisjoner kan gjerne bare visne hen.

Har akkurat gått på t-banen på Nationalteateret. På stasjonen er er det en hel vegg, kanskje to og en halv meter høy med damer som danser rundt i hofteboldere og blondeundertøy. Jeg er så lei av å bli påtvunget dette uansett hvor jeg er. En ting er et magasin man har kjøpt av fri vilje, men dette er ikke valgfritt! Du SKAL måtte se på disse damene i seksualisert dans. Ja, for det er ikke når man skal ut og rake i hagen slike antrekk er påkrevet. Det er slitsomt, det er påtrengende, det er frekt. Jeg er så forferdelig lei av at alt skal være sånn. Det er masete, også for menn vil jeg tro. Ja, menn liker å se flotte damer, damer som virker kåte og klare for litt rampestreker, men kanskje ikke avbildet overalt? Kan vi ikke få litt hverdagslig fred? Dette kan jo ikke velges vekk.

Det er som med sjokolade - litt er digg og en spiss over "i" når du føler for litt søtt, for mye er bare kvalmende.Her er det snakk om tvangsforing.

Det har blitt en slags tradisjon at det skal være reklame for "sexy" undertøy i tiden frem mot Jul. Ikke alle tradisjoner er verdt å holde i hevd.

 

Gidder ikke poste bilde - Niks ekstra reklame for den produsenten.

Håper de får et skikkelig labert salg.

 Stikkord:

6 kommentarer

sweetunicornohmine

22.11.2012 kl.21:11

helt enig. Når det blir for mye og vist over alt er det ikke sexy men bare noe påtrenget som folk blir lei av. I tilleg til at det er reklamert over alt og fremstillt som prefekt for folk og gutter som fks er på min alder så får de et feil intrykk av hva skjønnhet egentlig er.

tanjaravn

22.11.2012 kl.21:11

ha ha ha.. ja det der er sant... det værste er at hofteholdere og store sløyfer i rumpa ikke er spes behaglig å gå med heller...

Linn

22.11.2012 kl.21:17

Enig med deg der Kari.

Kari Jaquesson

24.11.2012 kl.11:32

tanjaravn: He, he, nei, men det er jo ikke meningen, når man er i rette situasjonen. Da skal det jo som regele ganske fort av igjen.... Men poenget er at noen ting er veldig intime, personlige, private. Jeg er ALT for å snakk eom sex osv, men å bli påtvunget bilder på denne måten synes jeg ikk enoe om. Å kunne oppsøke det selv, det er noe annet. Dessuten er det alltid kvinner som blir fremstilt på denne sekualiserte måten. De omtalte bildene viser damene i en slags dans a la striptease, altså ikke meningen å vise dem i egen glede, men med bevegelser som er laget for å please den som ser på. Igjen, helt ok, når det er noe man har bedt om/oppsøkt, IKKE ok når man blir nødt til å ta del i det og måtte bruke energi på å ta stilling til det. Slitsomt og irriterende.

Marit

02.12.2012 kl.19:52

Du satte ord på det, Kari! Hjertens enig med deg. Befriende å få formulert irritasjonen, så kanskje jeg irriterer meg mindre over dette nå....

Ingrid

11.01.2013 kl.15:57

Jeg så det samme i ukene før Jul. Disse skjermene kjørte denne reklamen hele tida. Jeg er ikke tenåring enda, men vokste opp med å få slike reklamer dyttet på meg. Jeg tror VIRKELIG ikke at det er en god ting å bli påvirket av i tenårene! Gutta kan få et forvridd bilde på kvinnekroppen og på sin egen kropp, men jeg tror nok jentene opplever mer press. Håper det i framtida kan bli slått et slag for å være sunn og frisk, istedet for å hele tiden føle seg presset til å være slank, operert og sexy.

Skriv en ny kommentar

hits