Maten i "En Ny Start"

Alle deltagerne i serien fikk boken min "Ketsjup er Ålreit" og jeg fikk veldig god respons på det. Den er nå ute i billigutgave under navnet "Sunn Hverdagsmat" og den kan du få i bokhandelen eller bestille HER. Dette er ikke en "slankebok", men en sunn, robust bok med mat alle kan få til som er god, ganske billig og uten "rare" ingredienser. Den vil opplyse deg, og sikkert utfordre deg (anbefaler flere retter til middag) og glede deg (eget kapittel som heter "Dessert hver dag!").

Jeg har laget all maten og alle bildene er tatt hjemme på mitt kjøkken.Her er noen av bildene fra boken! Den inneholder kjempemange oppskrifter som er superenkle å lage, men også eksempler på ukesplan, matfilosofi, barneoppdragelse i forhold til mat, mm. og selvsagt MATGLEDE!

Velbekomme!

16 kommentarer

Tina Avantis Johnsen

21.03.2013 kl.08:22

Flott bok Kari!

Hilsen Tina :o)

Ida

21.03.2013 kl.10:25

Flinka :)

B

21.03.2013 kl.11:41

Ble inspirert av å se programmet i går!

damestuff

21.03.2013 kl.13:43

Hmmm... ble nysgjerrig nå :-) Finne denne på bokhandelen da. Liker og følge med på programmet på TV også :-)

TerAnd

21.03.2013 kl.16:09

Hei Kari

Synes programmene dine er til stor inspirasjon! - Er en kar som så gjerne skulle kommet ordentlig igang - fikser omlegging i perioder,- og så faller jeg tilbake!

Har du kurs, eller coaching-time osv??? - kunne være av interesse!!

Mvh

Terje 45år

Lovelyliller.com

21.03.2013 kl.16:18

så hærlig :D

matgladilavkarbo

21.03.2013 kl.19:11

Flinke, vakre og engasjerende Kari :) liker programmene dine veldig godt, endelig noe "skikkelig " matnyttig program.

Isabel

24.03.2013 kl.18:56

Visste ikke helt hvor jeg skulle legge denne kommentaren, men det får blir her: Må bare si at du er helt rå! Hver gang jeg leser noe i media ang deg tenker jeg bare, fyfader så på kornet den dama tar det! Du er virkelig ett forbilde på mer enn bare treningsfronten.

Sunnere Matvrak

28.03.2013 kl.11:36

For en flott og inspirerende frøken du er, Kari!

Syns alltid det er gøy med nye tips ifht kosthold og trening, der har du nok hjulpet mange, inkludert meg.

Jeg mener du har fått mye unødvendig pes fra media og jeg vet at ting blir satt på spissen når de publiserer artiklene sine. Uansett, du vet hva du driver med og du har mer enn nok kunnskap til å lære andre mennesker å ta riktige valg i hverdagen!

Selv snudde jeg på hverdagen min i juni 2012 etter å ha fått diagnosen diabetes 2. Dette hadde jeg fullt og holdent påført meg selv med et ekstremt dårlig kosthold og minimalt med mosjon.

Jeg hadde en motiverende og håpefull lege som hadde troen på meg og det jeg kunne gjøre for å bedre situasjonen, og siden den gang har jeg gått ned 22 kg. Etter 6 mnd på medisiner fikk jeg klarsignal om at jeg kunne slutte med tabletter og i dag er diabetesen kostholdsregulert.

Mitt svar har vært et sunt kosthold med matvarer med minimalt tilsatt sukker (gjort mitt beste for å holde meg til sukkerfrie produkter så godt det lar seg gjøre) og en mengde med mosjon. Jeg begynte i det små og et lite skritt ble til en mil i mine sko.

Elsker det nye programmet ditt, det er like motiverende hver gang! Utrolige mennesker som har fått god og støttende hjelp på veien av deg og dine kollegaer :)

Alle kan forandre livet sitt, man må bare tørre å ta det første steget.

Og at man forbereder seg mentalt på at dette er en livsstilsendring og ikke en diett.

Stå på Kari, du gjør Norge en tjeneste med det du gjør!

Ludolf

31.03.2013 kl.16:54

Flott bok, mange sunne og gode oppskrifter. Med vennlig hilsen Ludolf

Kari Jaquesson

01.04.2013 kl.22:48

Sunnere Matvrak: Tusen takk og hurra for at du har tatt tak i livet! :-)

Kari Jaquesson

01.04.2013 kl.22:48

Isabel: Takk!

Kari Jaquesson

01.04.2013 kl.22:50

matgladilavkarbo: Takk! :-)

Kari Jaquesson

01.04.2013 kl.22:51

terand: Ikke akkurat nå, men det kan komme en slags samling. da blir det selvsagt annonsert her! :-)

Hanna

10.04.2013 kl.14:46

Hei Kari, jeg følger med på en ny start på tv,og jeg er så sjalu, jeg vil og trenger og gå ned i vekt, jeg har tatt tester osv og jeg har et sunt hjerte osv. Men ikke en sunn eller en pen kropp, jeg er kun 15 år og veier rundt 106 kilogram, det er ufattelig mye, kan du vær så snill hjelpe meg, jeg gjør hva som helst...... Alt jeg trenger er litt veiledning ang hva jeg må spise osv. Vær så snill og hjelp meg. D kan kontakte me på homailen min, lipsonfire@hotmail.com. Hvis ikke, er det ikke ny filming sesong for en ny start snart, jeg erså lei av all vekten, jeg veier alt for masse for hvilken som helt alder,å jeg il gjøre noe med dette før det er for sent, før jeg får vite at jeg har astma,diabetes og alle andre livsstil sykdommer, du kan sjekke ut bloggen min, missfab.blogg.no, jeg går ned i vekt sånn 5 kg osv, men så ser jeg ingen forskjell og gir 100 prosent opp, jeg vet ikke hva jeg skal spise, ofte sulter jeg meg. Takk for at du tok deg tid til og lese dette.

Anne

04.05.2013 kl.00:33

Hei.

Jeg har kjøpt "Sunn Hverdagsmat" og syns det er supert at den inneholder "normale" matvarer, siden jeg er heller kresen i matveien. Har "Ketsjup er Ålreit" samme innholdet?

Du nevner flere ting som kan fryses - kan alle rettene fryses?

Har sett hver episode av "En ny start" men det sies ikke så mye om maten.Veier de kun maten eller telles kaloriene også? Når jeg skal spise fornuftig klarer jeg å få i meg maks tusen kcal, noe som er alt for lite. Synes det er vanskelig å planlegge måltider, men nå har jeg fått god inspirasjon fra boka di :-)

Skriv en ny kommentar

hits